eve.best
Domaćin
- Poruka
- 3.397
Bas si slatkis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji tema o tome, Rektifikacija.Imam pitanjce… kako moze da se utvrdi da li je vreme rodjenja tacno i izvrsi njegova korekcija? Iako sam bila sigurna da je vreme mog rodjenja tacno, skoro je neko pokusao da potvrdi, ali nije nasao vezu sa dogadjajima iz zivota, i da stvar bude gora, kad je probao da utvrdi tacno vreme, nije mogao da nadje vezu ni sa drugim pribliznim vremenom (+/- 20ak min)?!
Da pogledam neku odredjenu temu na forumu ili mozda neko moze da pomogne?
Return znači povratak, a ovo je, znači, horoskop solarnog povratka odnosno solar.Da ne bih otvarala novu temu, molim da mi neko pojasni šta znače sledeći izrazi sa Astrodienst-a:
Solar Return Chart - da li je to ovaj klasičan solarni horoskop? Šta znači onda ovo "return"?
Verovatno si podesila tako da ti računa uporedni horoskop. Pogledaj kod Methods i opcije Please select the type of chart you want.: šta si označila, verovatno Synastry chart ili tako nešto ... ne znam šta bi moglo drugo biti.U opcijama nikako ne mogu da podesim da mi otvara moj solarni horoskop, već mi otvara kombinaciju mog i partnerovog, mada kada prikaže kartu piše da je horoskop za moj datum rođenja...![]()
Progressed Chart je progresivni horoskop, a Lunar Return Chart horoskop lunarnog povratka odnosno lunar.Šta je Progressed Chart?
Šta je Lunar Return Chart?
U kojim od ovih "chartova" najbolje mogu videti moje i partnerove potencijale za decu?
Hvala!
Zavisi od toga koji program koristiš.Kako da saznam na kom stepenu mi se nalaze fiksne zvezde u natalnoj karti? Na karti su postavljene u znacima i obeležan je stepen ali nije napisan. Glupo mi je da brojim.
Dole u tabeli ne piše ništa o Sirijusu i ostalima. Takođe i kad bih izbrojala ne mora da znači da je to taj stepen a čak i da jeste možda je ta zvezda retrogedna.![]()
Mene zanima koji je simbol u natalno karti za T kvadrat,recimo kada je se karta uradi na astro.com-u.Prosto receno kako taj znak izgleda?
.....
Drugo, za vladara tvog horoskopa se računa planeta koja vlada podznakom tj Ascendentom a to je Saturn.
Vladar Sunca je Jupiter, ali to nije vladar horoskopa.
Ne.Sada sam sasvim zbunjena?
Sta je planeta koja vlada znakom? Mislila sam da je ona vladar horoskopa....
Svaka planeta na MC-u je vrlo jaka, kao i uopšteno sve planete koje se nalaze na uglovima ali to nije dovoljno da bi ona bila vladar horoskopa (ako ne zadovoljava još neke kriterijume).I jos, planeta koja je najbliza MC-u, negde sam procitala da je ta planeta vladar horoskopa.
Ako bi mogla malo da mi pojasnis.... Mislim na sva tri slucaja, planete koje vladaju znakom, podznakom, odn. ova na (pored) MC-a.....
Ko je tu vladar cega i zasto ima toliko razlicitih interpretacija
Hvala![]()