Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Usput jeste li primetili kako lavovi imaju ogromnu bujnu kosu...prelepo!

Jesmooooo !!! Svi koje znaaam i ja sam bas razmisljao o tome ... i svetle im oci na slikama xD ...

@daniel - Ne daniele , ti si u pravu Lavom vlada Mesec , a Jarcevi su najbolji znak i kreativniji su od drugih zato sto imaju Sunce u Jarcu isto tako i Ovnovi i svaki znak koji je tebi dopadljiv , ali ja kao Bliznaci to ne mogu da shvatim zato sto mi je mozak takav , povrsan , tako da se vise necu usudjivati ... molim lepo ...

8) :-o :o

a Neptun kome vlada?

Ti si bash zagrejan za svoj znak! To ne prolazi kod mene video sam neku klimavu raspravu oko devica...vrlo neargumentovano od jednog jarca.

I ne diram mi Lavove!

Usput jeste li primetili kako lavovi imaju ogromnu bujnu kosu...prelepo!

Pa ako je sva snaga i velicina u kosi onda moram da priznam da poneki i imaju jako lijepu kosu.Jedna Jelena Krleusa posebno ima lijepe crte lica.:DTo oko Djevica sto sam pisao ti vjerovatno neces nikada moci da shvatis i zato mislis da je neargumentovano.Zato treba da imas ogromno iskutvo i da vrijedis malo vise od tih Djevica da bi shvatila kakve znaju da budu.Ali ne zelim vise o tome.Moguce je da si i ti Djevica u horoskopu koja ima nekoliko profila na forumu:;)Ne mogu da vjerujem da Lavovi samo mogu da imaju jako lijepu i bujnu kosu.Samo to dovvoljno govori o tvom poznavanju astrologije a narocito tvojoj inteligenciji.

Jesmooooo !!! Svi koje znaaam i ja sam bas razmisljao o tome ... i svetle im oci na slikama xD ...

@daniel - Ne daniele , ti si u pravu Lavom vlada Mesec , a Jarcevi su najbolji znak i kreativniji su od drugih zato sto imaju Sunce u Jarcu isto tako i Ovnovi i svaki znak koji je tebi dopadljiv , ali ja kao Bliznaci to ne mogu da shvatim zato sto mi je mozak takav , povrsan , tako da se vise necu usudjivati ... molim lepo ...

A ti sada malo hoces da spadnes cinican i duhovit.Hajde neka ti bude da si i ispao takav ali kada razgovaramo o elektricnoj energiji znamo da kada je dotaknemo da ce da nas ubije ali kada pricamo o uticaju odredjenih planeta tu nista niti vidimo niti osjetimo.Evo necu ja vise.Pa bez Jarceva i Ovnova bi svijet propao sta ti je:hahaha:

mislim da je pre pluton zaduzen za to, ja imam naglasen pluton i onako orlovski tip nosa

Pa i Pluton daje upadljiv nos. Primer u Imsiragicevoj knjizi za Kosovarski tip ljudi ( ima i crtez takvog coveka orlovskog nosa iz profila) i rece da je taj deo teritorije pod velikim uplivom Plutona ( pa nabraja kosovsku bitku, pa muslimane na tom delu teritorije, da opet rat na kosovu, i rece da tamo nikad nece biti stvarno potpuno mirno ) pa rece da su ljudi sa Kosova tipicnog lika koji ukazuje na poreklo i nazva ga takozvanim " Kosovski tip" I rece da cesto imaju velike mladeze po licu, nosu. Ja znam zenu sa jako mnogo onih velikih, crnih, a izbacenih mladeza svuda po licu, kao ona narodna pevacica sto ih je imala pa je posle operisala sve Snezana Djurisic vlajda. I ta zena o kojoj t ipricam ima opet drugu karakteristiku Skorpiona upadljiv baburast i sirok crnacki nos. I naravno debele crvene usne.

J ... vidis ljudi koji se bave astrologijom i koju imaju razum i logicko rasudjivanje su dosli do zakljucka da odredjene planete vladaju odredjenim znacima zato sto imaju iste osobine i zbog toga su povezane , isto je i sa egzeltacijom i izgonom i padom ... :D ;) ... npr :D Merkur :D cime bi drugime vladao nego Blizancima i Devicom ? Planeta komunikacije , dovitljivosti , inteligencije , brzine , promene , pisama ... codjednom

Nama je kad smo postavili to isto pitanje kao danijel1 astrolog rekao da su, kad je bio na astroloskim predavanjima u Indiji Djotisi ( indijski astrolozi) ispricali da su najstarije svedske spise tj. Vede pisale druge vanzemaljske civilizacije koje su drevnim Indicima dale znanje iz astronomije ( u to vreme su imali tacan crtez naseg sazvezja, i znali tacne podatke o lolicini, tezini,i sastavu svih planeta, koje je zapad skoro utvrdio. Za Uran, su uvek znali da postoji i zapad se smejao tom crtezu dok ga nisu otkrili, i za Pluton i Neptun...ali ih nisu koristili u astrologiji.)zatim znanja iz matematike tzv vedska matematika pogledajte na tubu o njoj - zgranuce te se, medicini - Ajur vedi, filozofiji i religiji i naravno astrologiji i oni su rasirili znanja o znacenju i osnovnoj simbolici planeta, i vladarstvima planeta.

A ti sada malo hoces da spadnes cinican i duhovit.Hajde neka ti bude da si i ispao takav ali kada razgovaramo o elektricnoj energiji znamo da kada je dotaknemo da ce da nas ubije ali kada pricamo o uticaju odredjenih planeta tu nista niti vidimo niti osjetimo.Evo necu ja vise.Pa bez Jarceva i Ovnova bi svijet propao sta ti je:hahaha:

Pa ni gravitaciju ne osetimo, niti vidimo ali znamo da postoji. I za nju sam cula da jos uvek ne postoji matemaricki naucni dokaz. Iako naravno postoji niko ne moze na papiru da je dokaze formulama- ne znam bas o cemu se tacno radi.

A Mostar????????? Moram da znam, smrc, smrc. Pretrazila ceo internet i ne mogu da nadjem!

Pisala sam ne znam na kojoj temi , sta nam je opet astrolog pricao za to kad nekim predmetom, gradom, delom grada ne znamo sta vlada, kako dodjemo do zakljucka koja je pl. u pitanju. Npr. sta rec "Mostar " znaci u narodu, koji joj je pravi smisao ili iz cega je nastala rec. Pa zatim sta je za taj grad karakteristicno itd. I ta simbolika je ta planeta.

Pa ako je sva snaga i velicina u kosi onda moram da priznam da poneki i imaju jako lijepu kosu.Jedna Jelena Krleusa posebno ima lijepe crte lica.:DTo oko Djevica sto sam pisao ti vjerovatno neces nikada moci da shvatis i zato mislis da je neargumentovano.Zato treba da imas ogromno iskutvo i da vrijedis malo vise od tih Djevica da bi shvatila kakve znaju da budu.Ali ne zelim vise o tome.Moguce je da si i ti Djevica u horoskopu koja ima nekoliko profila na forumu:;)Ne mogu da vjerujem da Lavovi samo mogu da imaju jako lijepu i bujnu kosu.Samo to dovvoljno govori o tvom poznavanju astrologije a narocito tvojoj inteligenciji.

drushkane ja sam skorpija devica i mogu da prepoznam kada neko neargumentovano shiri dezinformacije, i znam da nikada ne bih hteo da imam i jedan drugi podznak sem device

@ Antonina

Omg ja u potpunosti odgovaram tom Kosovskom tipu, samo moji roditlji su iz Iraka...

Pa dobro on je komentarisao kroz astrosimboliku nasu zemlju. Da se vidi kaka je razlika vezano za simboliku planete koja vlada odredjenom teritorijom u okvuru iste geneze tj. nacije. Npr. Vojvodjanski tip fizionomije je sasvim deseti od sumadijskog tipa fiziononije a kosovarski opet razlicit od predjasnja dva.
Nije on rekao da takva fizionomija ne postoji vise nigde na svetu.

Pogledaj severne Hrvate kako su sitni , mrsavi i plavi, zenstveni a dalmatinci mesani sa Italijanima crni, krupni muzevni.

Ili severna Italija gde su visi ljudi i svetle koze a juzna Italija pa tek Sicilijanci niski, crni ,tamnoputi... Ali razlicita planeta vlada razlicitim delovima jedne zemlje.

Pa dobro on je komentarisao kroz astrosimboliku nasu zemlju. Da se vidi kaka je razlika vezano za simboliku planete koja vlada odredjenom teritorijom u okvuru iste geneze tj. nacije. Npr. Vojvodjanski tip fizionomije je sasvim deseti od sumadijskog tipa fiziononije a kosovarski opet razlicit od predjasnja dva.

Pogledaj severne Hrvate kako su sitni , mrsavi i plavi, zenstveni a dalmatinci mesani sa Italijanima crni, krupni muzevni.

Ili severna Italija gde su visi ljudi i svetle koze a juzna Italija pa tek Sicilijanci niski, crni ,tamnoputi... Ali razlicita planeta vlada razlicitim delovima jedne zemlje.

AA PA ONDA BI OVIM JUZNIM VLADAO MARS ILI SUNCE A OVIM GORE MERKUR ILI VENERA?

Pa dobro,to sto se sjeverni talijani razlikuju od juznih po gradji tijela i boji koze vise su presudnu ulogu odigrali razliciti klimatski faktori i razlicit geografski polozaj.Naravno da ce ljudi koji zive u planinskim i krsevitim oblastima da budu fizicki i krupniji od ljudi koji zive u ravnicarskim.Kada se pogleda stara Jugoslovenska reprezentacija u kosarci moze se zakljuciti da su 40 godina koliko je postojala centri ili oni najvisi igraci dolazili iz Dalmacije ili Crne Gore a oni nesto manji iz ravnicarskih krajeva bivse drzave,Srbije,gornjeg dijela Bosne itd.Inace Dalmatince,Hercegovce i Crnogorce nazivaju jednim imeno-DINAROIDI.Po dinarskim planinama.Nema to veze sa astrologijom.

Pa dobro,to sto se sjeverni talijani razlikuju od juznih po gradji tijela i boji koze vise su presudnu ulogu odigrali razliciti klimatski faktori i razlicit geografski polozaj.Naravno da ce ljudi koji zive u planinskim i krsevitim oblastima da budu fizicki i krupniji od ljudi koji zive u ravnicarskim.Kada se pogleda stara Jugoslovenska reprezentacija u kosarci moze se zakljuciti da su 40 godina koliko je postojala centri ili oni najvisi igraci dolazili iz Dalmacije ili Crne Gore a oni nesto manji iz ravnicarskih krajeva bivse drzave,Srbije,gornjeg dijela Bosne itd.Inace Dalmatince,Hercegovce i Crnogorce nazivaju jednim imeno-DINAROIDI.Po dinarskim planinama.Nema to veze sa astrologijom.

Pa to sve stoji da je to priroda a astrologija prica o prirodi odredjene oblasti, ljudi, stvari na svoj nacin - astrosimbolikom.

A do odrenjeni ljudi vode poreklo iz planinskih krajeva vidi se po vezi izmedju IV polja horoskopa ( geneza, poreklo), zatim vladara istog sa znakom Jarca i Saturnu koji je u vezi za IV serijom.
A takodje da neko vodi poreklo iz brtskih krajeva vidi se na isti nacim po naglasenom znaku Lava i Suncu koji su u vezi sa IV serijom.
PS. Crnom gorom i vlada Lav crnogorci su Lavovi u horoskopu sto se vidi, i po njihovom odnosu prema poslu tj. vole nadredjene polozaje gde se prakticno nista narocito ne radi a zaradjuje se troduplo vise, pa jos imaju i problema sa prenaglasenim egom. Takodje bolesni su za brendiranim stvarima, vole da se kite takvim natpisima po sebi kojima misle da sebi dizu cenu.

Poslednja izmena:
Pa to sve stoji da je to priroda a astrologija prica o prirodi odredjene oblasti, ljudi, stvari na svoj nacin - astrosimbolikom.

A do odrenjeni ljudi vode poreklo iz planinskih krajeva vidi se po vezi izmedju IV polja horoskopa ( geneza, poreklo), zatim vladara istog sa znakom Jarca i Saturnu koji je u vezi za IV serijom.
A takodje da neko vodi poreklo iz brtskih krajeva vidi se na isti nacim po naglasenom znaku Lava i Suncu koji su u vezi sa IV serijom.
PS. Crnom gorom i vlada Lav crnogorci su Lavovi u horoskopu sto se vidi, i po njihovom odnosu prema poslu tj. vole nadredjene polozaje gde se prakticno nista narocito ne radi a zaradjuje se troduplo vise, pa jos imaju i problema sa prenaglasenim egom. Takodje bolesni su za brendiranim stvarima, vole da se kite takvim natpisima po sebi kojima misle da sebi dizu cenu.

Ja koliko znam Crnogorci su Lav podznak Jarac.Mislim da bi ih taj ascedent u Jarcu trebao natjerati da vise rade nego sto imaju obicaj:DNegdje sam procitao da sva teritorija od usca SAVE u DUNAV pa sve do juga GRCKE i Egejskog Mora pripada Jarcu.Ali nikako tu ne mogu da shvatim kako astrosimbolikom mogu da vezu brezuljkastu Srbiju i planinsku Crnu Goru?Koliko znam Hercegovina je takodjer u znaku Jarca i ima vise slicnosti sa Crnom Gorom i po mentalitetu i po izgledu ljudi nego Srbija.

Nikad ne moze da se ubedi onaj ko to nece, zato je mozda najbolje da pocnes da proucavas svoju kartu i dogadjaje koji su ti s edesili ili ce ti se desiti, pa sam da vidis da li je tacno ili ne.

U jednom postu si rekao da fizicki izgled nema veze sa astrologijom, pa ti zato kazem ako hoces da proveris da li je astrologija tacna ili ne, najbolje je da podjes od svoje natalne karte.

Nisam rekao da fizicki izgled jedne osobe ne moze da se veze za astrologiju.Naprotiv.Ali ne moze jedna velika grupacija naroda da se veze za odredjeni horoskopski znak.Mislim da na to vise uticu razliciti klimatski uslovi i geo podrucje na kojem taj narod zivi.Pogresno si me shvatila ili shvatio.Kakve veze sada imaju Srbi koji zive u Srbiji sa Hercegovcima a eto kaze se da i jednim i drugim narodom vlada Jarac?Ja mislim nikakve jer zive na dva razlicita geografska podrucja a i klima je drugacija dosta.

Poslednja izmena:
A ja ne znam kako onda :S ... on mi je vladar ASC-a u Ovnu i ima kvadrat sa Neptunom , separacioni , orbis osam stepeni , kontam da mi nije nos takav zbog toga ... doduse mislim da ima uticaja kvadrat , samo ne znam ... zanima me zasto imam sirok nos :lol: ...

A da li dispozitor marsa ima aspekt sa jupiterom na primer, ili mars sam po sebi. Jupiter daje masivnost, pluton takodje.

Back