mislim da je pre pluton zaduzen za to, ja imam naglasen pluton i onako orlovski tip nosa
Pa i Pluton daje upadljiv nos. Primer u Imsiragicevoj knjizi za Kosovarski tip ljudi ( ima i crtez takvog coveka orlovskog nosa iz profila) i rece da je taj deo teritorije pod velikim uplivom Plutona ( pa nabraja kosovsku bitku, pa muslimane na tom delu teritorije, da opet rat na kosovu, i rece da tamo nikad nece biti stvarno potpuno mirno ) pa rece da su ljudi sa Kosova tipicnog lika koji ukazuje na poreklo i nazva ga takozvanim " Kosovski tip" I rece da cesto imaju velike mladeze po licu, nosu. Ja znam zenu sa jako mnogo onih velikih, crnih, a izbacenih mladeza svuda po licu, kao ona narodna pevacica sto ih je imala pa je posle operisala sve Snezana Djurisic vlajda. I ta zena o kojoj t ipricam ima opet drugu karakteristiku Skorpiona upadljiv baburast i sirok crnacki nos. I naravno debele crvene usne.
J ... vidis ljudi koji se bave astrologijom i koju imaju razum i logicko rasudjivanje su dosli do zakljucka da odredjene planete vladaju odredjenim znacima zato sto imaju iste osobine i zbog toga su povezane , isto je i sa egzeltacijom i izgonom i padom ...
... npr
Merkur
cime bi drugime vladao nego Blizancima i Devicom ? Planeta komunikacije , dovitljivosti , inteligencije , brzine , promene , pisama ... codjednom
Nama je kad smo postavili to isto pitanje kao danijel1 astrolog rekao da su, kad je bio na astroloskim predavanjima u Indiji Djotisi ( indijski astrolozi) ispricali da su najstarije svedske spise tj. Vede pisale druge vanzemaljske civilizacije koje su drevnim Indicima dale znanje iz astronomije ( u to vreme su imali tacan crtez naseg sazvezja, i znali tacne podatke o lolicini, tezini,i sastavu svih planeta, koje je zapad skoro utvrdio. Za Uran, su uvek znali da postoji i zapad se smejao tom crtezu dok ga nisu otkrili, i za Pluton i Neptun...ali ih nisu koristili u astrologiji.)zatim znanja iz matematike tzv vedska matematika pogledajte na tubu o njoj - zgranuce te se, medicini - Ajur vedi, filozofiji i religiji i naravno astrologiji i oni su rasirili znanja o znacenju i osnovnoj simbolici planeta, i vladarstvima planeta.
A ti sada malo hoces da spadnes cinican i duhovit.Hajde neka ti bude da si i ispao takav ali kada razgovaramo o elektricnoj energiji znamo da kada je dotaknemo da ce da nas ubije
ali kada pricamo o uticaju odredjenih planeta tu nista niti vidimo niti osjetimo.Evo necu ja vise.Pa bez Jarceva i Ovnova bi svijet propao sta ti je
Pa ni gravitaciju ne osetimo, niti vidimo ali znamo da postoji. I za nju sam cula da jos uvek ne postoji matemaricki naucni dokaz. Iako naravno postoji niko ne moze na papiru da je dokaze formulama- ne znam bas o cemu se tacno radi.
A Mostar????????? Moram da znam, smrc, smrc. Pretrazila ceo internet i ne mogu da nadjem!
Pisala sam ne znam na kojoj temi , sta nam je opet astrolog pricao za to kad nekim predmetom, gradom, delom grada ne znamo sta vlada, kako dodjemo do zakljucka koja je pl. u pitanju. Npr. sta rec "Mostar " znaci u narodu, koji joj je pravi smisao ili iz cega je nastala rec. Pa zatim sta je za taj grad karakteristicno itd. I ta simbolika je ta planeta.