Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Meni nije jasno... kako neko ko pita takvo pitanje na podforumu astrologija, ni jednog trenutka ne pomisli da takva tema/ teme ovde već postoje? Da je nebrojano mnogo ljudi pre tebe već postavilo to isto pitanje ovde? Da samo treba baciti jedan pogled na spisak tema na prvoj strani da bi se u to uverio? Naravno da ne razumeš, kad te mrzi da pročitaš i same naslove tema, a kamoli ono što se piše unutar njih.
To bas i nije neki odg na pitanje.....

Valjda je ok,slabo se snalazim sa tim postavljanjem slika. :)

Prilozi

• astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 20
Mene je ovo pitanje uvek zanimalo: tko je taj da je zapisao tacan sat rodjenja neke drzave i dobio podznak?

Razumem dan "rodjenja" a ne razumem nikako taj podznak.

Da li netko ima neku teoriju o tom? Nesto, da se moze dokazati!

Hvala za odgovor!

Podznak je koliko ja znam kada se potpisu svi ti papiri neki :lol: ili donese ustav pa kad se potpisu politicari, u to vreme ...
P.S. Mogla si pitati na temi sta vas interesuje, a ne znate ...

I kod samih astrologa koji se bave (skoro) isključivo mundanom astrologijom, ima neslaganja oko tog pitanja, pa nam se zato i dešava da iz raznih izvora dobijemo različite podatke i o znaku, i o podznaku neke države, naročito ako im se istorija često menjala...Onda se postavlja pitanje koji datum je pravi - da li kada je doneta odluka, npr., ili kada je potpisan neki dokument...itd. A što se tiče podznaka, ista je stvar kao i sa ličnim natalnim kartama, vreme - ali čega? I opet se postavlja isti problem, kao i kod znaka.
Te dileme se, i kod ličnih horoskopa ukoliko postoje sumnje u verodostojnost podataka, rešavaju na taj način, da se gledaju ključni događaji, koji su se već dogodili, pa se po njima, unazad, rakonstruiše" natalna karta.

kompleksan mi je taj natalni horoskop drzave.. jer, zaista, po cemu se zakljucuje koji je znak/podznak.. znam da za Srbiju su rekli neki astrolozi da je rodjena u znaku Jarca, podznak Strelac ili Vodolija.. ali, imajuci u vidu najnovije podatke nastajanja najnovije nam drzave - Republika Srbija, mislim da se promenio odmah i horoskop.. sta bi trebala biti u znaku sada Srbija :think: ?

Увек се гледа основна карта Србије- она која је настала након ослобађања од Турака- ту смо у знаку Јарац- за нас Србе , Јарац и Сатурн су јако битни, али мора да се гледа и последња карта- настала након издвајања ЦГ из састава Србије- у том хороскопу смо Шкорпија са подзнаком Водолије.
Мундана астрологија је тешка управо због тих података кји се не проналазе лако.

Koliko ja znam, neki Astrolozi salju ljude tamo gde ce biti sretniji: u ljubavi, poslu, zdravlju ili necem sta ih zanima u tom momentu.

Iz iskustva znam, da mi je (na privatnom podrucju) bilo dobro u drzavi u znaku Ovna: moj DC je u znaku Ovna.
Zasto se dobro osecam, kad odem u Englesku: jedan deo je u znaku Ovna (moj DC), drugi je u znaku Jarca (moj IC).

Ako bi trazila posao: morala bi izabrati drzavu u znaku Raka (moj MC), a to je Amerika (ne pada mi na pamet).

Zbog zdravlja, 6.kuca u znaku Riba: moram videti koja drzava je u znaku Riba.

Koliko znam Srbija je jedno vreme bila rodjena 27.4.- znaci u znaku Bika.

I to je malo smesno: ne mogu ljudi od danas do sutra da se menjaju, kao sto se u danasnje vreme menjaju drzave, a da o novo nastalim drzavama ne govorimo.

Jedan primer od pre: drzava ima znak Device i svi ljudi su vredni.

Previse komplicirano!

tachan sat nastanka jedne drzave je u stvari laka stvar ..Svaka ozbiljna drzava valjda zna kada je stvorena, ako nema tachnih podataka...vreme se odredjuje po tome kako je mogao da teche protokol
tog dana recimo, pa se otprilike onda po karakteristikama jedne nacije ''doteruje'' podznak .. po konfiguraciji terena drzave..recimo svaka plodna zemlja koja dobro radja je Bik itd..na kraju se to svede
na par znakova i na kraju se Zagonetka reshi...prosto;)

tachan sat nastanka jedne drzave je u stvari laka stvar ..Svaka ozbiljna drzava valjda zna kada je stvorena, ako nema tachnih podataka...vreme se odredjuje po tome kako je mogao da teche protokol
tog dana recimo, pa se otprilike onda po karakteristikama jedne nacije ''doteruje'' podznak .. po konfiguraciji terena drzave..recimo svaka plodna zemlja koja dobro radja je Bik itd..na kraju se to svede
na par znakova i na kraju se Zagonetka reshi...prosto;)
Дааа, баш је просто.:lol:

Back