Hvala vam oboma na brzom odgovoru,ljubazno od vas zaista.Razlika izmedju nas je ta sto vi sigurno znate vise od mene u vezi tih stvari.Sva sto znam je to da sma dupli rak,rodj.ujutro na svetog Pavla.Da sam previse osjetljiva,previse i volim,dosta toga i predvidim sta ce mi se desiti ili sta ko misli u odredjenim situacijama a i osjeca,snovi su stalni,cudni cesto neobjasnjivi i nesvakidasnji ponekad.Desi mi se u momentu cudan osjecaj o (kome nebih pricala) i uvjek posle toga cujem vijest koja sledi u naredna 24 sata obavezno! (i nije vezana za mene tj. licno).To traje godinama ali nikad jos nisam naisla na nekog skim bi mogla pricati o tome- i sta je to?sta mi se desava.Desava mi se sto sam vam napomenula prije da setam nekim djelom grada i osjetim zbivanja ili tugu tog dijela ulice.Cudno.ITD.Ali hvala vam na razumjevanju (sto bi mozda neki drugi mozda ismijavali)Pozdrav
Sada mi je lakse,kada znam da ima jos ljudi,koji imaju slicne stvari..ja imam jako izrazenu intuiciju,a pogotovo snove...sanjam dosta intenzivne snove,koji mi se ostvaruju..ne znam zbog cega je to tako,ali je pocelo kada sam imala nekih 16.godina.Pocelo je sa jednim snom,kada sam bila u srednjoj skoli...sanjala sam koja ce pitanja biti na kontrolnom iz Fizike..Dobila sam identicna pitanja...ja znam da ce to mnogim ljudim adelovati smesno,i da izmisljam ali je zaista tako..Dobih potpuno ista pitanja..Koja je to verovatnoca??? Jutro,pre nego sto ce mi deda umreti,ja sam ga sanjala...sanjala sam potpuni mrak i samo sam cula njegov glas:"Ja cu te uvek cuvati,ne brini..." Kada sam ustala,otisla sam u skolu.kada sam se vratila,mama je rekla,da je deda umro. Kada je sestra raskinula sa dugogodisnjim deckom,ja sam je nakon toga upoznala sa svojim drugom...dan pre nego sto cu ih upoznati, sanjala sam bebe...ja joj kazem to je nesto novo i lepo na vidiku,Vi cete biti par..Ona meni kaze,ma ajde..Evo,danas su u braku..kada sanjam cvece,u roku tri dana dobijem neki poklon...Kada sanjam crve,uvek budem bolesna...Kada sanjam ,da budem kulturna,fekalije,obavezno "kapne "neka lova..Kada sanjam tornado,obavezno se posvadjam sa nekim ili neko samnom... ne procenjujem dobro ljude,ali odmah po intuiciji da "osetim" ko je kakav covek i kakve su mu namere..Kao i ti,kada odem u neki drugi grad,imam osecaj ponekad da sam tu bila,ili da mi je poznato,bez sve sale..Pa,me interesuje,gde se "vidi" u horoskopu,ta neka jaka intuicija ili predosecaji,gde je najjaca/najjaci kada se nadje/nadju,po planetama ili kucama? Koja je najbitnija planeta ili kuca za to? A ja cu vec i sama probati nesto na Googlu da nadjem..