senka023
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Da li se i za dodatni posao gleda 10.polje?
Ili 12. kao druga od desete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se solarna karta pravi za kalendarsku godinu ili samo do rodjendana?

Da li se i za dodatni posao gleda 10.polje?
Za posao se uvek gleda 10.polje i vl.10.polja,a 12.je treca od desete,pa ni jedanaesta kao druga od 10.se ne gleda kao dodatni posao,to je nesto drugo..![]()

A koji je vladar 10?
MC je na 4.st. Lava.
Deseta se nastavlja do 8.stepena Device.
Sunce u Vagi na 18.stepenu.
Znaci sunce je vladar 10 u 12 u vagi jel tako, a u vagi imas i veneru, 29 stepen nije kritican to je stepen visih znanja, magije, nadprirodnog, misticizma, ne znam cime se bavis ali svaki posao koji mozes da obavljas na miru, i da ti pritom taj posao zadovoljava tvoju podsvest, misli da je to bitno buduci da je 12 polje podsvest mrak, ono nesto u nama sto nam stvara napetost kad nismo zadovoljni, ali pritom moras biti i glavna, samo sebi sef, posto u 12 polju nema mesta za vise od jednog, tj. nas samih...Meni je vladar 10 jupiter na algolu na pocetku trece, MC na 18 strelca , a vladar 12 uran u 10, zeznutno...
Čekaj bre,lepo postavi kartu na nekoj od onih tema o natalnim pitanjima pa ćemo lepo da vidimo o čemu se radi..![]()
Ako je asc ribe, kako odredjujete ko je vladar horoskopa, da li uzimate samo neptuna kao vladara ili i jupitera racunate kao suvladara...
Molim vas da mi date link na kojem mogu besplatno napraviti svoju natalnu kartu,i link sa uputstvima kako tu kartu i pročitati,da ne bih morala tražiti nekog astrologa. 
Ja bih da pitam,ne znam da li je neko vec pitao,ali sta znace stepeni?Npr. sta znaci 10. stepen ,4.,22.58....?Da li je bitno u kojoj kuci,ili planeti se nalazi?
Hvala!!