Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Znaci sunce je vladar 10 u 12 u vagi jel tako, a u vagi imas i veneru, 29 stepen nije kritican to je stepen visih znanja, magije, nadprirodnog, misticizma, ne znam cime se bavis ali svaki posao koji mozes da obavljas na miru, i da ti pritom taj posao zadovoljava tvoju podsvest, misli da je to bitno buduci da je 12 polje podsvest mrak, ono nesto u nama sto nam stvara napetost kad nismo zadovoljni, ali pritom moras biti i glavna, samo sebi sef, posto u 12 polju nema mesta za vise od jednog, tj. nas samih...Meni je vladar 10 jupiter na algolu na pocetku trece, MC na 18 strelca , a vladar 12 uran u 10, zeznutno...

Znaci sunce je vladar 10 u 12 u vagi jel tako, a u vagi imas i veneru, 29 stepen nije kritican to je stepen visih znanja, magije, nadprirodnog, misticizma, ne znam cime se bavis ali svaki posao koji mozes da obavljas na miru, i da ti pritom taj posao zadovoljava tvoju podsvest, misli da je to bitno buduci da je 12 polje podsvest mrak, ono nesto u nama sto nam stvara napetost kad nismo zadovoljni, ali pritom moras biti i glavna, samo sebi sef, posto u 12 polju nema mesta za vise od jednog, tj. nas samih...Meni je vladar 10 jupiter na algolu na pocetku trece, MC na 18 strelca , a vladar 12 uran u 10, zeznutno...

Za 29.stepen sam tako negde procitala. ne mislim da je kritican u smislu nepovoljan, tek da se planeta na tom stepenu sprema da uplovi u drugi znak, samim tim dobija drugaciju energiju narednog znaka...i naravno u drugaciji kvalitet. U ovom slucaju iz kardnalne Vage u fiksnu Skorpiju, iz vazduha u vodu...
Za posao svaka cast tebi,
,,, a i meni jer radim ono sto volim.

Oduvijek sam željela imati tu natalnu kartu,da vidim šta mi zvijezde predviđaju. Međutim,sve što sam uspjela pronaći plaćalo se,a nemam neke prihode da bih mogla dati novac za takve stvari. ::dash: Molim vas da mi date link na kojem mogu besplatno napraviti svoju natalnu kartu,i link sa uputstvima kako tu kartu i pročitati,da ne bih morala tražiti nekog astrologa. :D
Unaprijed hvala.:mrgreen:

gledajuci raspored znakova po kucama, primetila sam da su svi razmesteni podjednako, samo na malo razlicitim stepenima, za mene i osobu koja me zanima.
to izgleda ovako:
ZENSKO
Ascendant Leo 26°41'47
2nd House Virgo 18°05'24
3rd House Libra 15°03'27
Imum Coeli Scorpio 18°19'51
5th House Sagittarius 24°55'39
6th House Capricorn 28°29'47
Descendant Aquarius 26°41'47
8th House Pisces 18°05'24
9th House Aries 15°03'27
Medium Coeli Taurus 18°19'51
11th House Gemini 24°55'39
12th House Cancer 28°29'47
MUSKO
Ascendant Leo 23°04'18
2nd House Virgo 14°10'42
3rd House Libra 10°44'45
Imum Coeli Scorpio 13°44'42
5th House Sagittarius 20°27'56
6th House Capricorn 24°28'25
Descendant Aquarius 23°04'18
8th House Pisces 14°10'42
9th House Aries 10°44'45
Medium Coeli Taurus 13°44'42
11th House Gemini 20°27'56
12th House Cancer 24°28'25

STA TO ZNACI?

Ja bih da pitam,ne znam da li je neko vec pitao,ali sta znace stepeni?Npr. sta znaci 10. stepen ,4.,22.58....?Da li je bitno u kojoj kuci,ili planeti se nalazi?

Hvala!!

Nisam sveznalica,al toliko znam,ne znam kolko ću pomoći- bitno je na kom stepenu,u kojoj kuci i kom sazvežđu se nalazi planeta.Ako si u mogućstvu pronađi knjigu Nikole Stojanovića "Stepenovanje zodijaka",a malo pretresi teme, ovde je bilo reči o tome:bye:

Imam jedno početnićko pitanje - planete prolaze kroz znakove zodijaka i to je prikazanao na natalnoj karti ( u tom slučaju gde su bile u trenutku rođenja ). I pri tome se planete okreću oko Sunca...E sad, kako je onda moguće da se i Sunce nalazi u znaku i na ''obodu'' karte kad bi ono trebalo da je u centru? I zašto je udaljenost Merkura najviše 28 stepeni? Ne uspeva mi da zamislim udaljenost u stepenika kad je Sunce u centru...

Back