Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Imam jedno početnićko pitanje - planete prolaze kroz znakove zodijaka i to je prikazanao na natalnoj karti ( u tom slučaju gde su bile u trenutku rođenja ). I pri tome se planete okreću oko Sunca...E sad, kako je onda moguće da se i Sunce nalazi u znaku i na ''obodu'' karte kad bi ono trebalo da je u centru? I zašto je udaljenost Merkura najviše 28 stepeni? Ne uspeva mi da zamislim udaljenost u stepenika kad je Sunce u centru...

Planeta Zemlja je u centru..;)
Zapravo to je pozicija palaneta gledano sa zemlje,i sve te planete uticu na nas koji smo na zemlji,razumes?

Poslednja izmena:
Cao *uplNthe SKY-mogu li i ja nesto da pitam?Citam ovo i posto sam cesto puta cula da se prica o proslim zivotima,dali je zaista moguce tako nesto?Eto,ja sam dupli RAK.Tako imam recimo cestio jakih predosjecaja,cudnih snova itd.Ali jedan predosjecaj me cesto prati i neznam zasto je to tako.Npr. kao da sam nekad vec bila na nekim mjestima,kao da imam nesto blisko sa amerikom i recim o cest osjecaj da neka mjesta osjetim tuznim,ili veselim ili osjecaj da se tu desilo nesto cudno itd. ima toga dosta.Moze li se to objasniti mozda sa vase strane.Eto ako imas volje odgovori mi.Pozdrav,

Cao *uplNthe SKY-mogu li i ja nesto da pitam?Citam ovo i posto sam cesto puta cula da se prica o proslim zivotima,dali je zaista moguce tako nesto?Eto,ja sam dupli RAK.Tako imam recimo cestio jakih predosjecaja,cudnih snova itd.Ali jedan predosjecaj me cesto prati i neznam zasto je to tako.Npr. kao da sam nekad vec bila na nekim mjestima,kao da imam nesto blisko sa amerikom i recim o cest osjecaj da neka mjesta osjetim tuznim,ili veselim ili osjecaj da se tu desilo nesto cudno itd. ima toga dosta.Moze li se to objasniti mozda sa vase strane.Eto ako imas volje odgovori mi.Pozdrav,

Rakovi su inace vrlo senzitivni, I sama sam rak i desavaju mi se cesto primeri koje ste naveli, jos ako vam je mesec u nekoj kuci koja govori o proslom zivotu ili u dodiru sa planetama ili cvorovima sigurno je da osecaj "vec vidjeno" postoji. Prelistajte malo ovaj forum, imate teme o karmi i proslim zivotima pa vidite sta su forumasi pisali a mozda i neko ko se malo vise razume u to i odgovori. Pozdrav. :heart:

Moguce,je moguce:) to da nemamo samo jedan zivot,je po meni sasvim logicno,kao i beskrajan tok energije...a tebi sad zavisi najvise od pozicije meseca,dupli si rak,imas dosta vode..e sad ne znam imas li nesto u ribama ili skorpiji..mozes sigurno da osetis neke stvari,ali koliko da povezes,e to je vec problem verovatno,i ja imam nekad cudne predosecaje u vezi nekih ljudi...desava mi se cesto da 'prepoznam coveka' dovoljno je samo par reci da razmenimo znam sve o njemu..ali kazem,nekad...a i kroz snove se i meni desava kao da ubrzam neki dogadjaj,i desi se posle tako stvarno,i onda mislim imam dejavu,i sve mi se pobrka...dok tek posle ne pocnem da se prisecam da sam ja to sanjao,pa cesto puta se zamislim da li ja nesvesno radim neke stvari koje sam sanjao:)...komplikovano je to dosta..jer i ja imam izrazene tri vodene kuce,i raka i skorpiju....

Hvala vam oboma na brzom odgovoru,ljubazno od vas zaista.Razlika izmedju nas je ta sto vi sigurno znate vise od mene u vezi tih stvari.Sva sto znam je to da sma dupli rak,rodj.ujutro na svetog Pavla.Da sam previse osjetljiva,previse i volim,dosta toga i predvidim sta ce mi se desiti ili sta ko misli u odredjenim situacijama a i osjeca,snovi su stalni,cudni cesto neobjasnjivi i nesvakidasnji ponekad.Desi mi se u momentu cudan osjecaj o (kome nebih pricala) i uvjek posle toga cujem vijest koja sledi u naredna 24 sata obavezno! (i nije vezana za mene tj. licno).To traje godinama ali nikad jos nisam naisla na nekog skim bi mogla pricati o tome- i sta je to?sta mi se desava.Desava mi se sto sam vam napomenula prije da setam nekim djelom grada i osjetim zbivanja ili tugu tog dijela ulice.Cudno.ITD.Ali hvala vam na razumjevanju (sto bi mozda neki drugi mozda ismijavali)Pozdrav

Hvala vam oboma na brzom odgovoru,ljubazno od vas zaista.Razlika izmedju nas je ta sto vi sigurno znate vise od mene u vezi tih stvari.Sva sto znam je to da sma dupli rak,rodj.ujutro na svetog Pavla.Da sam previse osjetljiva,previse i volim,dosta toga i predvidim sta ce mi se desiti ili sta ko misli u odredjenim situacijama a i osjeca,snovi su stalni,cudni cesto neobjasnjivi i nesvakidasnji ponekad.Desi mi se u momentu cudan osjecaj o (kome nebih pricala) i uvjek posle toga cujem vijest koja sledi u naredna 24 sata obavezno! (i nije vezana za mene tj. licno).To traje godinama ali nikad jos nisam naisla na nekog skim bi mogla pricati o tome- i sta je to?sta mi se desava.Desava mi se sto sam vam napomenula prije da setam nekim djelom grada i osjetim zbivanja ili tugu tog dijela ulice.Cudno.ITD.Ali hvala vam na razumjevanju (sto bi mozda neki drugi mozda ismijavali)Pozdrav

Zanimljivo:) e bas me zanima sad,mozete li ostaviti podatke ili ako imate kartu
A to se redovno desava ljudima koji nisu upuceni da ismevaju,pogotovo ako spomenete astrologiju..pa moram ponekad, da reagujem:mrgreen:

Evo,samo nesto cu vam iznijeti sto mi se desilo davno,davno prije nego sto je poceo rat...U snu sam cula glas samo i receno mi je dosta toga sta ce se desiti..ali kad sam se probudila cega se sjecam od svega toga bilo je "3 puske na nebu u horizontalnom polozaju jedna ispod druge i pored svake puske zvjezda,nebo je bilo cisto plavo,sebe sam vidjela kao dijete gdje stojim na jednom brdu i cujem glas koji neznam odakle dolazi i koji mi govori..."Da kazem samo da sam iz Bosne i da je to bilo pre rata......i sad nesto mislim...3 puske...tri nacije koje su ratovale izmedju sebe.Nekazem da nesto znam,niti da sam vidovita-nisam,ali mi se desilo tako.Sta vi mislite o tome?

Poslednja izmena:
Neznam sta ti treba od podataka i dali trazis natalnu kartu.Samo jednom sam pravila licni horoskop imislim da su mi dali neku kartu ali to je izgubljeno i zaboravljeno jer i to je bilo davno.Pa ako si voljan daj mi neku drugu adresu kao e-mail ili skyp,jer nebih bas sve iznosila javno.A momentalno imam osjecaj da smo bliski po nekim stvarima tj.interesuje nas ista tema i mozda imamo slicna misljenja itd.Naravno ako te interesuje.Pozdrav!

Oduvijek sam željela imati tu natalnu kartu,da vidim šta mi zvijezde predviđaju. Međutim,sve što sam uspjela pronaći plaćalo se,a nemam neke prihode da bih mogla dati novac za takve stvari. ::dash: Molim vas da mi date link na kojem mogu besplatno napraviti svoju natalnu kartu,i link sa uputstvima kako tu kartu i pročitati,da ne bih morala tražiti nekog astrologa. :D
Unaprijed hvala.:mrgreen:

kad bi to bilo tako prosto :D;)

Sada mi je lakse,kada znam da ima jos ljudi,koji imaju slicne stvari..ja imam jako izrazenu intuiciju,a pogotovo snove...sanjam dosta intenzivne snove,koji mi se ostvaruju..ne znam zbog cega je to tako,ali je pocelo kada sam imala nekih 16.godina.Pocelo je sa jednim snom,kada sam bila u srednjoj skoli...sanjala sam koja ce pitanja biti na kontrolnom iz Fizike..Dobila sam identicna pitanja...ja znam da ce to mnogim ljudim adelovati smesno,i da izmisljam ali je zaista tako..Dobih potpuno ista pitanja..Koja je to verovatnoca??? Jutro,pre nego sto ce mi deda umreti,ja sam ga sanjala...sanjala sam potpuni mrak i samo sam cula njegov glas:"Ja cu te uvek cuvati,ne brini..." Kada sam ustala,otisla sam u skolu.kada sam se vratila,mama je rekla,da je deda umro. Kada je sestra raskinula sa dugogodisnjim deckom,ja sam je nakon toga upoznala sa svojim drugom...dan pre nego sto cu ih upoznati, sanjala sam bebe...ja joj kazem to je nesto novo i lepo na vidiku,Vi cete biti par..Ona meni kaze,ma ajde..Evo,danas su u braku..kada sanjam cvece,u roku tri dana dobijem neki poklon...Kada sanjam crve,uvek budem bolesna...Kada sanjam ,da budem kulturna,fekalije,obavezno "kapne "neka lova..Kada sanjam tornado,obavezno se posvadjam sa nekim ili neko samnom... ne procenjujem dobro ljude,ali odmah po intuiciji da "osetim" ko je kakav covek i kakve su mu namere..Kao i ti,kada odem u neki drugi grad,imam osecaj ponekad da sam tu bila,ili da mi je poznato,bez sve sale..Pa,me interesuje,gde se "vidi" u horoskopu,ta neka jaka intuicija ili predosecaji,gde je najjaca/najjaci kada se nadje/nadju,po planetama ili kucama? Koja je najbitnija planeta ili kuca za to? A ja cu vec i sama probati nesto na Googlu da nadjem..:)

Poslednja izmena:

Back