wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Zamislite i ja imam pupak!!!
I to bas lep
Salim se
meni se ne svidja pirsing na pupku...vise volim pirsinge na licu
I to bas lep
Salim se
meni se ne svidja pirsing na pupku...vise volim pirsinge na licu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam chula da bash boli. Al ko zna...
A Sindjel je jako skup. Kad sam htela da bushim ushi kod njih, samo sam izashla zato shto koshta oko 4000 din oba uveta!! Kad nisam pala u nesvest.
Imam probushene ushi, a san mi je da probushim jezik. Al to nikad necu uraditi. Al mnogo mi se svidja. I nos mi je slatko, kako kome. Na obrvi mi se svidja samo kod frajera, i to retko. A najodvratnije mi je kad neko probushi usnu, tj iznad usne, pa izgleda kao bubuljica...

znam lika koji je imao ribu sa pirsingom na jeziku i kaze da je odvratno ljubiti se sa njom!
![]()
Uf, ova druga slika je bas mocna... I ja bas razmisljam da stavim jos jedan pirs na usnu, iznad ovog sto imam...http://www.aad.org/public/publications/pamphlets/_img/PIC00051.jpg
Hot hot...
http://www.mookychick.co.uk/images/style/piercing_lip.jpg
Hotter than hell...
Yummy... XD
Imao sam želju prije da stavim na jezik... odustao zbog zdravstvenih razloga...
sad mi je jedina želja novi računar...![]()

Kakve bre injekcije?Ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja je radila pirsing a da je dobila injekciju.
Dobila sam injekciju protiv bolova(ili kako se to vec kaze) u nos i nista nisam osetila...
u nos?!!! Prvi put cujem da neko dobija anesteziju u nos, pogotovo u vidu injekcije... Koliko sam ja cula to moze da bude i ilegalno, ne moze bas svako da seta okolo sa spricevima punim anestezije 

Isuse Boze

I, sta si odlucila na kraju?![]()

Ne ostaje ceo zivot, stavise dosta brzo zarasta, pogotovo ako mislis samo 1 cm...znaci prosirujes uho.............
to je nekako simpaticno.............razmisljala sam da ja prosirim 1 cm.............ali cjeli zivot ce mi ostat tako...................zato neznam
znaci prosirujes uho.............
to je nekako simpaticno.............razmisljala sam da ja prosirim 1 cm.............ali cjeli zivot ce mi ostat tako...................zato neznam
Salim se naravno,ja hocu da uradim ovo ali samo na dnu rupica i kroz nju alkica.
![]()
A ti bi mozda mogla nesto od ovoga
![]()