Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Sto kacis ove slike...Odvratne su,to je bizarno....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao,meni se jako svidja kako to izgleda,ali je zeznuto,i cula sam da bas boli..Sad sam isla u jos jedan studio..I rece mi covek da mi savetuje da ne busim hrskavicu,zbog punkturnih tacki..I drugarica me je naplasila time..
Mislim da polako odustajem...a opet zelim to mnooogo...
ne bojim se boli nimalo,ali ne zelim da nesto zeznem...![]()
Jao,meni se jako svidja kako to izgleda,ali je zeznuto,i cula sam da bas boli..![]()
Odrasta covek vremenomnekako....sto vise vremena prolazi, sve manje imam zelje za busenjem bilo kog djela tijela (nemam cak ni mindjuse).... mora da starim![]()

Ovo rade samo bolesnici iako mnogo dobro izgleda.
Odrasta covek vremenom![]()
inache, hrskavica ne boli tokom bushenja, nimalo, boli mozhda kao kada vadite krv iz prsta...ozb...ali zato prvih nedelju-dve kada chistite (poshto mora mindjusha da se pomera da sapun udje u rupu) mnogo boli, nije sad to neka bol da ne mozhe da se izdrzhi, mozhe, ali treba zhivaca....
Pereš rupicu sapunom?
...Ja zelim hrskavicu....Kako bre ne boli, ovo prvi put čujem? Najjači bol koji sam do sad osetila bio je bol pri bušenju hrskavica!
I kakav crni sapun?Pereš rupicu sapunom?
ma daaaaaj, ne boli...................da, onaj beli sapun za to....tako mi je recheno tamo....shto?shta ti koristish?ja pored toga koristim marisol.....