pirsinzi

nekako....sto vise vremena prolazi, sve manje imam zelje za busenjem bilo kog djela tijela (nemam cak ni mindjuse).... mora da starim :eek:
jednom,
sam se bila raspitala, skontala kako da ga zastitim od farbe i odrzavam, odredila studio, pripremila pare....i kada sam skontala da nece zarasti dovoljno
da se rupa ne zatvori prilikom svakodnevnog vadjenja zbog faksa,
odustala sam

Sad sam isla u jos jedan studio..I rece mi covek da mi savetuje da ne busim hrskavicu,zbog punkturnih tacki..I drugarica me je naplasila time..

Mislim da polako odustajem...a opet zelim to mnooogo...:neutral:

ne bojim se boli nimalo,ali ne zelim da nesto zeznem...:neutral:

Sad sam isla u jos jedan studio..I rece mi covek da mi savetuje da ne busim hrskavicu,zbog punkturnih tacki..I drugarica me je naplasila time..

Mislim da polako odustajem...a opet zelim to mnooogo...:neutral:

ne bojim se boli nimalo,ali ne zelim da nesto zeznem...:neutral:
Jao,meni se jako svidja kako to izgleda,ali je zeznuto,i cula sam da bas boli..:confused:

Nije samo problem u bolu kad busis,svi za koje ja znam da su busili hrskavicu zale sa na bol UVEK,ne samo privremeno neko vreme posle busenja,nego moze i dve godine da te boli cim pipnes!!!nije to toliko vredno bola i komplikacija!busi nesto drugo!

JOJ ja kad vec nemam jednostavno hrabrosti da busim obrvu,ili pupak ili sta ves probusice cele usi,ali ne hrskavicu,imam 3 mindjuse na jednom uvetu,planiram jos eto bar da se izduvam neko vreme!

zaspala tema.................evo ja da vas prodrmam.......
imam problem, jako zhelim da probushim obrvu, i chitala sam o tome, i gledala milion snimaka na youtube kako su ljudi bushili, i uopshte se ne plashim, ali mi roditelji ne daju...nedavno sam (pre 4 meseca) probushila hrskavicu, i sada kad pomenem matorcima obrvu, keva odma pochne da sere: "shta ce biti sledece?! docicesh mi kuci jednog dana sa izbushenim jezikom i tetovazhama, dza, bu"...i...znachi ne znam shta da uradim da ih nateram........pomagajte ;)
inache, hrskavica ne boli tokom bushenja, nimalo, boli mozhda kao kada vadite krv iz prsta...ozb...ali zato prvih nedelju-dve kada chistite (poshto mora mindjusha da se pomera da sapun udje u rupu) mnogo boli, nije sad to neka bol da ne mozhe da se izdrzhi, mozhe, ali treba zhivaca....

inache, hrskavica ne boli tokom bushenja, nimalo, boli mozhda kao kada vadite krv iz prsta...ozb...ali zato prvih nedelju-dve kada chistite (poshto mora mindjusha da se pomera da sapun udje u rupu) mnogo boli, nije sad to neka bol da ne mozhe da se izdrzhi, mozhe, ali treba zhivaca....

Kako bre ne boli, ovo prvi put čujem? Najjači bol koji sam do sad osetila bio je bol pri bušenju hrskavica!

I kakav crni sapun? :eek: Pereš rupicu sapunom?

Kako bre ne boli, ovo prvi put čujem? Najjači bol koji sam do sad osetila bio je bol pri bušenju hrskavica!

I kakav crni sapun? :eek: Pereš rupicu sapunom?

ma daaaaaj, ne boli...................da, onaj beli sapun za to....tako mi je recheno tamo....shto?shta ti koristish?ja pored toga koristim marisol.....

Back