pirsinzi

Ja sam chula da bash boli. Al ko zna...
A Sindjel je jako skup. Kad sam htela da bushim ushi kod njih, samo sam izashla zato shto koshta oko 4000 din oba uveta!! Kad nisam pala u nesvest.

Imam probushene ushi, a san mi je da probushim jezik. Al to nikad necu uraditi. Al mnogo mi se svidja. I nos mi je slatko, kako kome. Na obrvi mi se svidja samo kod frajera, i to retko. A najodvratnije mi je kad neko probushi usnu, tj iznad usne, pa izgleda kao bubuljica...

Bila sam danas u Sindjelu....busenje hrskavice je 800 din i jos mindjusa minimum 500...A ja jos nemam ni resice probusene...:roll:

Ma skupila bih ja pare vec,nego se bojim za zdravlje.Vodila bih racuna nakon busenja,ali sta znam...:neutral:

A toliko zelim to....

Jedino mi se jos pirsing na obrvi svidja...

:eek: u nos?!!! Prvi put cujem da neko dobija anesteziju u nos, pogotovo u vidu injekcije... Koliko sam ja cula to moze da bude i ilegalno, ne moze bas svako da seta okolo sa spricevima punim anestezije :think:

znaci prosirujes uho.............

to je nekako simpaticno.............razmisljala sam da ja prosirim 1 cm.............ali cjeli zivot ce mi ostat tako...................zato neznam

Salim se naravno,ja hocu da uradim ovo ali samo na dnu rupica i kroz nju alkica.
ear-piercing.jpg

A ti bi mozda mogla nesto od ovoga
2396392779_a88a7813de.jpg

Ja smatram da je pirsing nepotreban , i da je izmishljen samo da bi se privukla paznja , postoji 1000.... drugih nacina za to , a ljudi bash pirsing biraju , ne verujem da bi ikome bilo prijatno da se bode tek da nosi parce metala na sebi , s toga mislim da su bezveze

Back