Anderson Council
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Poslednja Sidova pesma. Omiljena sa tog albuma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u poslednje vreme sam se zheshce primio na Dark side of the moon
u poslednje vreme sam se zheshce primio na Dark side of the moon
Najslabiji njihov album,ali i dalje fantastichan,shto se mene tiche...
OK-je za pocetnike i ko krece da slusa Pink Floyd...Imaju oni mnogo ozbiljnijih stvari.
Sta molim? O cemu mi pricamo ovde. O drugim stvarima da i ne govorim..
PF su moj omiljeni bend pored EKV mada nekako vise volim Barrett-ovu eru ma koliko kratka ona bila![]()
@Sunce
Bubnjar, Nick Mason je pre nesto godina zavrsio i izdao knjigu koja mu dodje kao neka auto-biografija Pink Floyda.
Pozdrav svima... Ja sam krenuo od skoro da slusam PF i ako bi mogao neko malo bolje da me uputi u njihov rad.O cemu pevaju i sl. Unapred hvala!!!![]()
Ja sam prvenstveno reagovao na komentar ovog gore, da je "Dark Side of the Moon" njihov najslabiji album... Izjava je u rangu klinca koji misli da je vise cool i pamet od svijih vrsnjaka, ako slusa sto manje poznate metal bendove. Valjda je hteo da kaze da je on slusao svasta od Floyda i one daleko manje popularne albume i stvari...
A kad kazes da imaju mnogo ozbiljnijih stvari, ja mogu samo protumacim da se slazes s njegovim stavom. Za mene je takvo omalovazavanje "Dark Side of the Moon" znak poprilicnog nerazumevanja Floyda.