pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slika10mt7.jpg
Izvolte se sami posluziti ili moram ja da vas usluzim.Ma ipak ste vi ovde stara musterija ;).

Bes kafanu praznu nigde nikoga da podelis tugu i srecu da podelis ono najbitnije pice,dva,tri.Pijes sam i tripujes kojekakve fore.nema tu slonova ili patuljaka tu su samo casa flasa po mogucstvu i ti sam.Lagana muzika ide u pozadini razlicitog sadrzaja.Prisecas se svakog momenta iz dosadasnjeg zivota,u momentima najveceg smora pokusavas da uradis nesto tipa ako ubacim cep u onu casu na sanku ona ce biti samnom ako promasim......................MORE JEBACU KEVU I CASI I CELOM SANKU STO SU SE POMERILI KAD JE ONA U PITANJU.I tako nastavlja se misao za mislima svasta ti padne na pamet.Najgore je ako vidis kafic do sebe pun natera te da odes videti sta se tamo desava koji im je moj sto ne navrate ovamo ali radno mesto te obavezuje i tako malo zakon malo lenjost i nista od tog poduhvata.Casa za casom i svaki put si sve sigurniji da ce neko da se pojavi bez obzira sto nije niko u poslednjih par sati.Skoro kao sto bi Corto rekao pocinje da mi se javlja grupa stalnih musterija koji ulaze na velika zvona i narucuju za njima ulaze devojke dame ili kako vec hocete i svi pocinju veliku festu koja se cini kao da se nikada nece zavrsiti.Onda nesto padne iza sanka i vratis se u jebenu surovu realnost i shvatis da nikoga nema i pitas se jesi li lud ili sta.......Odes da vidis sta je kad ono nista nije palo vec jos jedna umisljotina koja te je probudila nesvesno ne bi li cuvao inventar kafane.Nastavak sledi uskoro.Citajte ima smisla svakom se ovo desilo bar jednom na slican nacin bilo u skoli,sobi,busu ili gde bilo.

Najgore je kad sanjas snove koje ne mozes da protumacis.Sanjas na primer kako umires.Kaze mi drug brate produzio si sebi zivot ***** ti to produzavanje kad videh kako to izgleda i sto je najgore u toj najrealnijoj virtualnoj realnosti sve osecas.Pricao sam sa Bogom cool lik idem snjim kroz raj on rani zivinu i uziva u svakom bacenom zrnu i govori kako mi daje sansu da odem na zemlju jos jedan poslednji put da se oprostim od svih koje znam.Imam samo 24 casa.Ljudi pocnem da placem kao malo dete i krenem u tu misiju.Prvo odem kod svojih svi placu ali niko glasa da pusti.Javim im se i bude jos gore ne mogu da im kazem zasto sam morao da odem jer ni sam ne znam zasto po recima Boga trebam mu sa jos nekolicinom za sledecu misiju sacuvavanj raja od Lucifera(Nista licno Belfi ;) )i reci ce mi detalje kad se vratim gore.Moji nekako prihvataju na prvi pogled ali ne mozes da im uteknes iz zagrljaja sto oni sto ne zele da te puste sto ti ne zelis da odes.Vreme samo leti kao nenormalno.Pozdravljas se od prijatelja i svih koji te znaju ili koji su te poznavali.Najgoro momenat je kad posmatras sopstvenu sahranu gde svi jecaju za tobom kao da si svakome od njih znacio ceo zivot.Niko ne zeli da te napusti.''Cek malo da napunim casu.Tako gde sam stao.......''Da i tako places ti placu svi a nikome nije jasno zasto bas ti.Vratis se gore kod glavnog Baje koji je stvarno gotivan lik i pocne prica o vecitom ratu izmedju znate vec koga.Tu su stvari koje ne mozete shvatiti za vreme ovozemaljskog zivota svetovi za koje niste znali da postoje koje ce naravno svi shvatiti kad dodje njihovo vreme i videti isto sto i ti.Ako neko misli da je Andjelima lako grdno se presao.Cela srz postojanja im je zrtvovanje za nas smrtnike.Najvece uzivanje im je kada nas vide srecnim sto malo kad jesmo.Pate zbog nas kada smo nesrecni samo hiljadu puta jace a mi mislimo samo na sebe.

@CORTO
Pa, nemoj tako....Hoces i Ti da me rastuzis, a uvek smo bili optimisti, uvek veseli, lepo se druzili...Sta je ovo sa Kafanom, niko se ne zadrzava, samo prodju, gde je onaj divan duh zajednistva ona atmosfera ? :sad: :sad: :sad:
Daj mi jedno pice, ono uobicajeno pa da popijemo i kucnemo se ako si tu, a malo, Bogami i popricaamo, ali, nesto smesno, nikako tuzno.... :-D :-D :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back