- Poruka
- 46.979
ostani, shishmishu... da ne ispadne da sam ja toliko losha... da ne kazem neshto drugo... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajde,djavole,navrni slobodno...ili ako hoces mozes me i pozvati ili poslati poruku : 066/99-99-666 
ostani, shishmishu... da ne ispadne da sam ja toliko losha... da ne kazem neshto drugo...![]()

ajmo u separe da se ljubimo malo !!!ostani, shishmishu... da ne ispadne da sam ja toliko losha... da ne kazem neshto drugo...![]()
ajmo u separe da se ljubimo malo !!!
i naravno ponesi pice !!!

jadnicak,nije znao s kim se kaci..jesam ti lepo rekla da se ne foliras da si heroina cura fina...jesam rekla?vec odmah izvadis viljusku i bodes??/da ne bi tebe nekoajde,djavole,navrni slobodno...ili ako hoces mozes me i pozvati ili poslati poruku : 066/99-99-666
![]()

prestani da lazes decka
sismisu,daj joj neki pelinkovac,i pazi se bockanja...srecno!!! mada,ja ne bih toliko rizikovala![]()

ovo je bilo vrlo naivno...
herolna,pravi si djavo...navodis obicne smrtnike na blud![]()

i slucajno otvorio vrata pakla![]()
ajmo u separe da se ljubimo malo !!!
i naravno ponesi pice !!!

jbg, vidi shta mi se desilo i sve tje ti biti jasno...
![]()
ajd turi kafu, doletjem svojim andjeoskim krilima ako prevagne ovaj andjelchitj...![]()

povedi i ovog tvog novog deckica,simpticno momce,mozemo obe da ga bockamo 
ostalo mi josh chasha piva !!! oce bre neko da me ljubi mili nda idem kuci !?!

zashto je ljudima teshko da pishu TJ ili Ć, ovako nikad ne znam na shta misle...![]()

evo poljubitjemo te i ja i venerica...
![]()

povedi i ovog tvog novog deckica,simpticno momce,mozemo obe da ga bockamo![]()
neka to bude iznenadjenje shta tjemo da mu radimo... 
jesi sigurna da je mislio bas na to sa TJ ?![]()

nemoj bre da me bockate !!! moze da me pecka !!!
nego oce li neko u separe da se ljubimo ili da ja postanem terminator - masturbator !?!