pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ALO, dobrovece svima! Juce nisam bila kod kuce, malo se i odmarala od kompa. A, da znater, bas ste mi neodstajali!! Evo, da popijemo nesto !!!Kako ste mi, nisam citala ni jedan vas post...:D:D:D No, sve jedno, evo meeeeeeeeee !@ Dajte ono jedno moje pice !!!!
caminone.jpg

Uzela saam jedan nocni posao...za parice, naravno, jer je Gazdama trebao neko, ko brzo kuca, "pomalo inventivan"....duhovit...pronasli me. I ja, za vasu informaciju, prihvatih...Nije mnogo 40-50-000 mesecno, iz fotelje, sa Turbanom na glavi i Nes kaficom...pored sebe...Pepeljaru, jedino, moram da menjam sama...:D:D:D

Uzela saam jedan nocni posao...za parice, naravno, jer je Gazdama trebao neko, ko brzo kuca, "pomalo inventivan"....duhovit...pronasli me. I ja, za vasu informaciju, prihvatih...Nije mnogo 40-50-000 mesecno, iz fotelje, sa Turbanom na glavi i Nes kaficom...pored sebe...Pepeljaru, jedino, moram da menjam sama...:D:D:D

gde su te to pronashli? da se namestim i ja da me pronadju... :lol:

ajde zaustavi se ovde !!!
vreme je za romansu !!! D:)

nemoj sad da me zaustavljash, taman sam se raspisala tamo... a to mi se odavno nije desilo... :lol:

jel tebi neko nekada rekao da ne morash odmah u startu da odajesh sve o sebi? ovo ti ne ide u prilog nikako... :lol:

mada, bolje da ja tebe zgrabim dok se situacija nije promenila... ove kafanske zene jedva chekaju da u kafanu navrati neshto mushko pogodno za muvanje... :lol:
chekaj stani vidi da ti objasnim !!!
nemoj odma da me zgrabish mora malo da fleretujemo !!! inache sve gubi draz !!!
a na kraju cu da te pitam "hocesh li da se udash za mene " !?!?!

e moj shishmishu... :lol: da ja tebi neshto objasnim... vidish, slabo navratjaju mushki u ovu kafanu u poslednje vreme...
ja sad ne znam da li smo ih mi zene uplashile ili shta je vetj u pitanju... :lol:
i ako te ja ne zgrabim odmah i ti tjesh pobetji, tako da vremena za razmishljanje nema... 8-) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back