pijana rabota

Vragolasta Amfibija:
;klxjb;lkaj'pogka'pokg[plgp[sog\[apoaeoihjg;oiahjgloiahsjg a;oi;a oi;aoiuf ;aoisf;oiasuf;oiauf;oiasj;we;rihwoyliushd \sud ;oiyf ;OE ;oq woif ;af ;aoif aoiwf ;oaif;ash ;oais v;oa;a d;foha ;oif ;aoiwef;aow h;ovha ;osi;foiUQOWU8YS IHP9W8 YE;OIWHo yp8yfpOFH;SHF;OAGH;Oh;oih;ghe;rgh;aoir;aahglha;oiut'aoiga\erti[a-048tiajv/lkj\'/poi'pjaldnv;liaja;utoiasudfijlsakjvlsjva
sf;lasjv;oiuaw;hv.jsnv.lasjf;a ;oaisuf ; o;ig ;oi oisuf;oiwueij.sljawu;g587g9a7w9gawrglkj;aojliuja87t5la85pasodiflsnlviu8r703[wpoejlvija gaorgu;o9gu[awp9rug 'paw9ug-a4w98t[a9weit 'pu 'pa98t[a9w 4t[-aw9i4t 'pa08g [-aw84t pa9wu a0w9e8t [a-wt pawuef [a9-w8t [aw9eut 'psduf [a98t[a0w9eu'pifj'sdjfalsjd'fpouE'PTRUP'TJGPj'pgjs'dfjt'poaeurtpaue'ou'dpuga'p9ue'pot'sarjg'aperug'pau'gjad'fgija'ps9ut'paoug'jafia p9rut'pau'paufd'gpuiaprt'paoj'gjf'pdaou'p9rut'paojg'oj/adj/v.lkja/lgkja/ljgiaur8su098ey5r0398q-8[awu9osytushgjkbvlhjdoi oiu ou u 09ewut[0aw9uofjs;dlha;oiseur9eu0980awaeptoiaj;fi a9u[ 0awuetoaisjf;lsjg;lakj'p9eut[09auijasgj;alsg;lahg;laishjo'aiut09wt[iusag;saj;glha;siljta;opiuf[0a9eutaijf;asjg;lsahg'ia'a\p0ia]8ta]-8paufgolisyg098aypou30238-84-95476-w0e8psufjs
soja;oiutoeijf;lajs'apj'paoi'fpaj'pgua'pou'gja'sjf 'ap9teu apgjaijg'pau'tpuea'prja'jg'apurt'pau'pgj'apj'paj'gpja'pruobnjknbuteut0498[apwjglknvoir0e-[a09jg a'urt[ajfg;ahgl;'ap9etiopr;aoifh;ylisud;oigiufuytg;o8uyiuyo8wu;09wutm[v097tv [097tnv9ugnv;857vn a874toiauo;gaiue;t9a098t05476oifhg;aoih;wura;4i4iha;ihg;aopj'pa'spej'pag a' aug'apu9 'a9u 'aihg lauh;oiaye ;oia;g ;aohg ;oah;oaiheo;ty;qao7;ouf ;a9uet [09uaou ;oia'9uauilha'porga5/ga
Dobrica Cosic?

rmzim ovu amfibiju shto je mashtovita.....otkrila sam sto sam gluplja.....nisam otishla sa horom da sednem posle pevanja..engo sam odmah zapalila pa sam gluplja...
ali bar ih nisam ometala svojom blizinom :( ioanko nisam korisna nikad se ne zezam uglavnom se ogrebem za neku hranu : )))
tako s enisam ni upoznala s nekima
:( i sad ih vishe nema
a u stvari mi je svejedno. izvinite sto se nisam ukljucila u vase zezanje ovo mi je bilo vaznije a i uzimam maloj amfibiji primat a i nema me sada.

jao hocu da budem zanimljiva "!!! ici cu da ucim. :I
sad sam auvidela da sam dosadna :(

odna kad se mucish ceo dan oko neceg onda si ostalih 1 sat zanim,ljiv...valjda

naravno da necu uciti i da cu jos da pisem sad me sramota sto sam ponesto pisala ne smem da citam odgovore...a mene niko i ne cita posto sam smarach po defaultu koji mislim da je genije tzv mediokritet. sad mi vi kazite da nisam !!!!!
e sad cu da vidim sta sam pisala o tortama id a se sazaljevam...da procitam pa cu da posaljem ovo :)

bas asam i razmazena.
bas bih svim anapravila uslugu kad bih probudila svoju pamet i kreeativnost i bila korisna a oni mnogo spavaju.
ali sad sam shtetocina. srecom danas cu pojesti neko mesishte

nisam se upoznala s drigientom. mozda i nije teralo.
trebalo
videla sam malog vuchjaka danas bash je simpatican ali nije se vanserijski odusevio sto sam ga pomazila.
e idem da pitam shto je jedan dzukac lajao na meen i necu vise nikog da diram ostavicu ih da se medjusobno nadmecu sa amfibijom koja je kao andjelina dzoli ima mozak muskarca ja sam slihtara to mi ide...posto mi en ide da budem hrabri borac za prave ljude i ideje. e onda k cu da budem shlihtr ara
a sad vi nastavite da se druzite ja nisam iz tog filma
ja sam vam uciteljica cao

?:
bas bih svim anapravila uslugu kad bih probudila svoju pamet i kreeativnost i bila korisna a oni mnogo spavaju.
jeste...
spala si na samo dno...tu si s antunom...a nekad si rulz heh ja ibh pevala u horu da imam neki kvalitetni u mom gradu ne mogu da putujem 30 km da ibh pevala...to je tako diskriminisuce

sad su se prijavili za Nemacku...fak...kako im se zvase dirigentica..sara.mara..sasha.masha...tako nekako...

pa sta moras sve isto sto i ja. budi svoja.
evo ti kukicash
e ne znam sta ce mi ovo pisanje samo cu se pobiti s nekim idem ja da struzem sargarepu
e kao htela sam salatau nisam odavno nisam se setila da pogledam u drugi frizider. izlapela sam
eto bolja sma domacica.
ma jadna sam bolje da cutim

?:
pa sta moras sve isto sto i ja. budi svoja.
evo ti kukicash
e ne znam sta ce mi ovo pisanje samo cu se pobiti s nekim idem ja da struzem sargarepu
e kao htela sam salatau nisam odavno nisam se setila da pogledam u drugi frizider. izlapela sam
eto bolja sma domacica.
ma jadna sam bolje da cutim
A šta je sa onim MESIŠTEM za današnji ručak ??? :shock:

O ludacima po tramvajima...to sto pustaju u tramvaj ni u snu ne bi pustili u autobus...mozda nije umesno pricati...to su bolesni ljudi...ima jedn tip/zensko sta li je,par puta uso kod buvljaka pljuje dok govori,zivcan,stalno prica sam sa sobom...kad udje najezim se da ne sedne pored mene...onda neka baba u Cara Dusana:"Iskljuci magnetofon!,Iskljuci magnetofon mamu ti *****!...iskljuci magnetofon sunce ti ***** Bosansko!!!..."-i tako u krug...sva sreca bio sam na drugom kraju tramvaja...pa neki tip,tuzno mald,uso kod buvljaka pa pocne da se dere:"Ha,Ha,Ha,...I sta sad?pojma nemate ...Ko je bolji?Konan il Brus Li?...sreca pa je brzo izasao...mada to za autobuse je samo delimicno tacno...jednom je neka baba-devojka pocela monolog u busu o tome kako se ona svojevremeno peske penjla po nekim planincinama...i normalnih budala ima mnogo...pa penzioneri...mozda se neko prepoznao.

frozene ne sećam se dal je uvreda ali mi je zanimljiv moj odgovor ,, veoma domišljat poučnog karaktera

antune ,,, moj konačan odgovor je ,,,,, ((u jeee on provaljuje ko je ko ovde ----- čoeečee)))

mislim da postoji matrix na svastari da se lupa nepovezano

e znas...jednom mi je jedan drug reko preko telefona nakon mog dugotrajnog sr.anja :-D reko je : e slusaj ovaj zvuk sda pazljivo...i spustio slusalicu :-D

evo ...ja spustam slusalicu

klik

dobro je nisi azurirao post,razmislio si...popio si caj od spanaca pa ti se skoncentrisalo?
evo sad su neki u kriticnom stanju na teveu.

jel moras da budes vulgaran?

mislis da si zabavan ako kazes kita?

ma...zabavan si ti i bez kite :)

Back