pijana rabota

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.679
znash ono...sedish qtji i ne znash shta tjesh sa sobom...

el vam se dogadja da mislite "..sad bi yebo i tjopavog lemura samo da ima karmin i veshtachke nokte.."...i jedva chekash da zazvoni na vrata neka zhena baba devojka neka s vaginom koja il prodaje neshto il propoveda neshto il je pogreshila kad je palila svetlo u hodniq...i da je uvedesh i da joj pokazhesh shta mislish i kako...da si sav napet i sve te vodi na bludne misli...veche ili dan kada si sav horny i ne bi pravio razliq ni na kojoj osnovi...

sutradan osmehne ti se neka pristojna...i ti pomislish "..ma goni je u qrc vidish d ima brojanicu i sigurno misli da je paklena pomorandza neki sok il neshto...kad bi joj pomenuo pearl jam mislila bi da je neko slatko il u najboljem sluchaju klubska svirka dejana cukitja...i okrenesh glavu na drugu stranu.."

sad kao preterujem...al jel vam se to deshava?...da vam grunu hormoni...ko da imate amove i samo vam je neka sluz i slichno u glavi...

moram da prestanem za sveopshte dobro...narushitju ugled...ovo nije tema za ova podnevlja...

hhe...what ive got u cant even imagine (:

chu vesitjka...ja sam dobar par s svima...ultraflexibilan..jeah pogodan za sve i svakoga...

lexa je dala iskren odgovor...eee nije josh februar a ti nisi mushka machka...mislim kapiram ja teranja i te stvari...mozhda to zato shto imate matericu?...jeah nema ova tema kraja i sve u krug...super shto sam hrpu budala stavio na ignore pa sam sav prijatelj ....mada ima veze i alkohol i sve...jump jump...

neeego...ponotj je...sretjan vam 13ti januar

Retko... ali desava se... a kada vec dodje do toga jos kod kuce navucem kondom i krenem po komsilku da pretim "napravom", masuci u sirokom krugu. "Koga udarim, njega ne zalim."
Ti si malo to karikirao pricu pa ti ni odgovori nece biti bolji. Da li da bi ublazio ono sto si hteo reci, ili da sakrijes svoje manijakalne pobude. ;)

Nego... nisi napisao sta tada radis, kada dodje to tako jezive pomame? :)

frozen1982.:
Slicni se prepoznaju. :lol:

s zhenama je lako...mushki su problem u ovim virualnim zayebancijama...

slichni...imamo penise i te stvari?...

ja volim da mislim da sam unique...el to narcism?...

eeee satju ti bacim erotism lvl 3 ima sve da odlepe u prevozu...i cige s violinama...uuu bijte feshta u chas nekog paganskog boga plodnosti il nechega?

kajatju se sutra i boletje me glava...breathe the preasure....

Ubice ga ove mastarije... Bolje izvadi koji evric za neku tetu koja bi ti opravila keza kaki dugo nisi imao.
A macke i ostale zivuljke ostavi da se razmnozavaju onako kako mama priroda voli, a ne ti. ;)

bit tju iskren...danas...nisam pushio marihuanu....mislim da se to nije dogodilo...vishe od 8 meseci..tj dan u kom nisam pushio travu...mahom jer mi je jezivo dosadno...nema nishta...nemanja radi a kad dodje s posla spava...nedjo s devojkom il neshto...pero je slobodan al shta da radim svaki dan s perom...danas sam pio...alkohol me bash ubija..odvalio sam se od par piva...smeshno...ovo mesto me ubija...neshto smo prichali juche o putovanjima...deprimirao sam se..imam planove z evropu letos...al slaba vajda..nem pojma truditju se i sve al mislim da nema od toga nishta...jbte kako trunem...mlad sam a nishta ne radim...svaki jbni dan mi je isti...to je ona pricha o malim stvarima...koji smor...ne daj se mirko ne daj se...maintain...bijte bolje sutra je petak a subotu ne radish...mozhemo do kragujevca...neca ima sestru tamo..a ja bivshu s kojom planiram da se vidim ima 4 god...neca raskino s devojkom...posle 5 god...totalno je down al netje prizna...u je ako bi video ovo rasporio bi me...pa mogo bi da ga iscimam da izidjemo u kg...kao sestrine drugarice ovo ono..mada meni i nije do toga jer ja vozim svi pijani a ja moram budem trezan...dal da zgutam exer?...ah dileme dileme...ne znam chchak je najgore mesto u srbiji...ok nije al ja zhivim ovde pa me pogadja...i ladno mi se svidela jedna devojka mislim da sam pisao o tome radi u nekom butiq...i pazi neca ode kod nekog momka na slavu i ladno to njegova devojka...bash sm se razocharo u zhivot i sve...mislim serem naravno da nisam al tera na razmishljanje...trebo bi da spavam...jes da ne radim al ne valja da zabodem dugo...kako tje je milojko zbrisati ko da je i nije bilo...ovo je tema bash egocentrichna one koje ne vode niqda i nishta zapravo ne pitaju...pomalo me smara ovaj dosadni forum moram da nadjem neq novu razbibrigu...voodoo people...ljudi ne razmishljaju i to je problem...a nema nachina da ih animirash osim ako ih ne udarish pesnicom u teme...to razumeju i to poshtuju...bedak koja su stoka i sve...i na poslu smaranje...primili neke nove...75to i frka im da se udaju...jedna je ok nju volim i poshtujem...ova druga je bzveze...i kao neke tehnichare mlade...gledo sam joj slike s novaka skorz je sranje...likovi s brojanicama oko vrata u separeu...imal shta gore pitam se?...jbte zamisli neki london il paris...aaah pada mi na pamet samoubistvo...mislim da me to nije vatalo od osnovne...al sad se kao javlja...nije intenizvno ne treba da brinem puno toga znam i nisam zbunjen...al mislim stvaaaarno ovo je postalo nepodnoshljivo...josh me ganjaju neki prethodni tripovi...ah moram pocheti chitati knjige izgleda da je u njima neshto...tako barem gocha misli...al gocha je drugi sklop...njemu je porodica sve i nedeljom ruchaju svi zajedno u 15h...pomalo linearno al daje neki oslonac...mislim to ti je kao neko poshtapanje...u sushtini lazh i magla al shljaka za gochu...ja kao volim moju staru i patim shto je nesretjna al ne rucham s njom nedeljom...koja sam nakaza...prava ona najgora crna sluzava i jadna...a shatro sam ok i oblachim se normalno...jbte shta se deshava de su sve ove godine?...napunitju 30 a imatju iste jbne tripove...sve kao zrelim a provaljujem da sad ne riziqjem a sve na kontu toga shto kao zrelim...puj koje sranje kako samo teshim sebe...lust4life...a tako malo svega ima...jbna 4 zida i slike na njima...mozhda zato shto je zima?...jbte shta sve netju smisliti da opravdam sebe...al kao sretjan sam jer ja kapiram a veliki deo nema pojma o bilo chemu...mislim opet to chinim...autodestrukcija pa kao makar znam shto patim...ovako sve prepisujem ovome ili onome a u sushtini jedem gowna...shto nas vratja na ono kad sam se pojavio na ovom glupom forumu...ok u ovom obliq al odluchan da uspem?...c c c...sve je sranje a ja nemam chizme da gazim po svemu...

odo da spim...q notj

de ste bre idioti...nedostajala mi je vasha vesela nota idiotizma...shteta shto ste na ignoreu pa i ne znam shta ste pisali...al ne sumnjam da je neshto pametno...pu serem vam se za dushu

netjete verovati... al ja sam prochitao ceo text... i nije mi nishta... malo mi zooji u glavi... al to je valjda normalno... verovatno je od umora... ustao sam jutros u shest i 15... raspadao se na poslu... sad tju da spavam...

Back