jao sto sam smorila o tortama. posle svega, i nije bilo tako lose. tako valjda izgled anarkomanija
ali da vam kazem sta sam jela pre nego sto predjemo dalje. da bar imae neku korist odo ovog
1. cuvena prometna tomina pekara, sa po meni ne tako dobrim asortimanom...ali ih vadi mesto... torta tiramisu 90 din - pa bogami ok! stavljaju zhelatin u fil da ne padne to su valjda neke fore.
2. francuska pekara neshto dalje - 90 din ... neka torta
ostalo je malo kore na tanjiru nsiam insistirala da mi i to stavi a trebalo je i prelila mi je nekim crvenim..i nije im se odmrzo deo fila sto sam vec rekla...a neki kolacici tamo veliki kao pola te torte kostaju oko 140 din..
3. prizrenska - poznato i kao Trovach : ) - tu je domacinska atmosfera drushtveni rad. vec sam prezirala sebe ali sam bila dostojanstvena. cak su iskazali i dozu simpatije prema meni. indijaner - klasika ( sham preliven cokoladom, znate sta je to, ono kao poredjani prstenovi, kao veliki manch melou). medjutim jedan ko nijedan..htela sam da vidim granice...
4. prizrenska - torta od jagoda...hm ne ide bas sa ovim oraho cokoladnim programom.
tu mi se slatko vec malko smucilo... ali u ocima kelnerice sam videla odobravanja. nekako su zaposlene. ok ne bas odobravanje...ali kao ok si. nisu me gledali da sam cudna ko sve tu dolazi hehe.. eto sad ih volim kao.
ali sto ne bismo isprobali i...ono sto nismo odavno. zasto potceniti samoposluge
pa kupim ja jedan eurokrem i zatrazim kasicicu.. skroz uljudno normalno sam delovala i poshteno
pojedem to u parku...pa se onda zapitah sta to bese
pa onda ajd da hodam ...
pa usput naidjem na prazan burek to je podsecanje na dijetu..to vam je u makenzijevoj jedna pekara pre pejtona valjda...nije losh burek bio.
e tako to mrzi me dalje koga je briga sad sam kao ponosna a trebalo bi da ne ponovim sad se borim sa sobom da ne uradim. eto kao hvalim se a opasno je ovo pisati jer sam puno potrosila na to a na kraju sam se ok osecala oim sto sam se ugojila. posto sam isla na orijentalni ples i zacudo isao mi je ok bila sam opustenija. posle sam iznapusavala porodicu i ok sam se osecala. ali ne trraaje sve vechno. uf sad se drzim da ne narusim dietu... sto sam vam sve rekla nisam to htela...lose se osecam ali neka.
na kraju dobro je jer se nisam stiskala nego ono uradim ono sto zelim pa makar bila i tako primitivna zhelja. ja ionako cesto idem gradom i kao eee jednog dana cu jesti te torte...i ebo vas jedan dan. posle sam pojela josh testa. kupila je l
kao ok opravdala sma se : )) od danas opet pokusavam onu dijetu, ali cvarci su po mojoj proceni dozvoljeni prvi dan

sta cu kad zelim to. mogla sam da jeden i samo ribu i beli sir i to je dovoljno dekadentno ali srce je kuckalo za chvarcima. nisam ni ostavljala previshe. to sam platila na plesu jer sam delovala narocito sizofreno. nisam se borila. opet me ignorisu jer sam ruzna. imala sam taktiku da odem samopouzdano i pitam ko samouverena riba hej nemam partnera. onda je to iscilelo a prepustila sam se ulozi bolesnika. na kaju sam htela da kazem kuchko sto mi nisi nasla nekog ali u prijateljskom, kolegijalnom tonu. na kraju me niko nije primecivao dok su se veseli ljudi saplitali, a ja sam bila srecna shto meni nije zapao neki od trapavih, shonjavih muskaraca. bolje i ja sama nego s takvima. na kraju sam pomislila da srushim kantu ali naravno da nisam. i naravno da vas sad malo lazem i hiperbolisem. malo sam i plakala. mogla sam i da se izvucem ali sam odabrala da budem jadnik. taj kurs kosht tricavih 1800 din. ali ovo ono kad prodje trenutak onda ti je sevjedno i onda se lazes kako je svejedno igrao ne igrao
e mogla bih sad da prekrsim dijetu a?
postoje stvari koje ne radima to je cackanje i ceskanje pishe. radial sam oba po malo
eto idem na neko sazaljenje a moglo bi i drugim putem ali ne znam cini mi se da ovako idem ne znam zasto preslikavam to ponasanje svuda...zaebavam sve ljude redom cini mi se
zasto
?
mislim da sam mnogo jaca
to je polni centar zapravo...prezirem ih sve
ili suprotno, ne znam
e kad bi ovo neko procitao, mnogo bi saznao...ali srecom ovo niko ne cita.
u cara trojana kozje ushi pazite se ko s shunja ovuda evo
http://wlb.monster.com/articles/blog/
prenesi dalje