Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
:wink: :wink: :wink:
клети жути :wink:
znaš trik sa džigericom i radijatorskim krilom?
znaš trik sa džigericom i radijatorskim krilom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Betty::wink: :wink: :wink:
znaš trik sa džigericom i radijatorskim krilom?![]()

raindog:
jel to ona fora kao kod bukovskog
samo sa dzigericom u uskoj dubokoj chashi ?
mada kontam zashto je sa radijatorom bolje![]()

ja se tako zaebajem sas lubenicu.kad nadojde august sam izaberem jednu lepu i izabačim je iz špeditera na kvantašu.ondak odem malo podalje u žbunj i izdubim rupu.a dam nebi bilo dosadno ja joj ime nadenem.što jes jes uvek je zovem brenaraindog:
jel to ona fora kao kod bukovskog
samo sa dzigericom u uskoj dubokoj chashi ?
mada kontam zashto je sa radijatorom bolje![]()

Vragolasta Amfibija:jao...mora da ti je krivo sto ti niko nije odgovorio...
evo ja cu a ti pishi dalje
frozen1982.:Nocas sam se skinuo go i hteo da trcim po stanu al nisam bio sam pa me to omelo,samo sam se skinuo i cucao malo...neverovatno me smirilo...onda sam pomislio da bi Vragolasta postavila pitanje"A jel si se diro?" na sta ne bi znao da odgovorim bolje osim sa "Ne"...to je valjda uticaj foruma...***** ti kisu kakva je to zima?..meni je ovo najbolja tema mozes da lupetas kolko i sta oces a niko ne cita...sanjao sam da je Shaq preso u Crvenu Zvezdu a ja se cudim sto?,pa dobar je...***** ti i ove sto grade puteve zardili bi vise para na gradnji bazena...
Ne moras da kazes bljak,nisam.Ja na srecu ili zalost nisam perverzan nimalo.Vragolasta Amfibija:dakle..jesi li ili ni si !!!
Kompliment ili uvreda?avesic:frozene ,,, ja ti ne verujem ,
;klxjb;lkaj'pogka'pokg[plgp[sog\[apoaeoihjg;oiahjgloiahsjg a;oi;a oi;aoiuf ;aoisf;oiasuf;oiauf;oiasj;we;rihwoyliushd \sud ;oiyf ;OE ;oq woif ;af ;aoif aoiwf ;oaif;ash ;oais v;oa;a d;foha ;oif ;aoiwef;aow h;ovha ;osi;foiUQOWU8YS IHP9W8 YE;OIWHo yp8yfpOFH;SHF;OAGH;Oh;oih;ghe;rgh;aoir;aahglha;oiut'aoiga\erti[a-048tiajv/lkj\'/poi'pjaldnv;liaja;utoiasudfijlsakjvlsjvaAntunTun:ovo je pametan post?....da zaista smisleno...da bi odgovorila morash imati pitanje...a pitanja i nije bilo...nema veze super si...