pijana rabota

Ja sam nocas imao jedan od tih "mnogi snovi u jednom" trip...prvo sanjao jednog druga iz srednje kako obucen ko zensko(ko Karmen) na Romskom odbija nekog tipa sto mu se nabacje ipsred moje onovne...onda da sam se ispiso u neku casicu ko za rakiju do vrha,pisacka zuta ko Fanta a ja samo pazim da ne prospem...dok nosim sadrzaj do WC-a nervira me sto je cale pomerao namestaj sto osecam jer mi treba veci napor da ga zaobidjem a ne prolilem...bilo je jos stvari,vec sam zaboravio,bolela me glava,kasno se uspavao,vajlda zato mnogobrojni snovi.

ajde bre tune kako ne znash ?
"zhene"
pa jesi na pochetku teme birao izmedju copavog lemura i mushke machke

mislim pusti si mashtu na volju :lol:
si rekao da ti treba neshto toplo usko i vlazhno ? :lol:

beti je bila inventivna pa ubacila i radijator da greje :lol:

raindog:
:lol::lol::lol:
jel to ona fora kao kod bukovskog
samo sa dzigericom u uskoj dubokoj chashi ?:lol:

mada kontam zashto je sa radijatorom bolje :lol:
ja se tako zaebajem sas lubenicu.kad nadojde august sam izaberem jednu lepu i izabačim je iz špeditera na kvantašu.ondak odem malo podalje u žbunj i izdubim rupu.a dam nebi bilo dosadno ja joj ime nadenem.što jes jes uvek je zovem brena

aham...skontao sam...hhhm mozhda nisam mogo pre od bolesti?...sveee me boli...pih...moram neshto pojesti guto sam lekove...a nisam gladan...shta bi ja bez rejndoga...mada da ne bi gurberta ne znam dal bi skonto...boles je kriva garant...
netju ni sutra na poso nek lipshu bez mene...
odo da jedem pa da smotam jedan...dosadno mi skroz...a i bolovi te prestati...

Nocas sam se skinuo go i hteo da trcim po stanu al nisam bio sam pa me to omelo,samo sam se skinuo i cucao malo...neverovatno me smirilo...onda sam pomislio da bi Vragolasta postavila pitanje"A jel si se diro?" na sta ne bi znao da odgovorim bolje osim sa "Ne"...to je valjda uticaj foruma...***** ti kisu kakva je to zima?..meni je ovo najbolja tema mozes da lupetas kolko i sta oces a niko ne cita...sanjao sam da je Shaq preso u Crvenu Zvezdu a ja se cudim sto?,pa dobar je...***** ti i ove sto grade puteve zardili bi vise para na gradnji bazena...

josh da si pishkio potpuno bi se opustio

ja sam sanjala hanibalku i njenog muzha...nikad joj nisam videla muza ni iz prica se bogzna sta o njemu ne moze zakljuciti...alibio je smedj obucen u braon i valjda muzhevniji. slih slith

ja sam kreten

ovo je uchmala sredina i potreban je neko da dodje da ga lincujemo

frozen1982.:
Nocas sam se skinuo go i hteo da trcim po stanu al nisam bio sam pa me to omelo,samo sam se skinuo i cucao malo...neverovatno me smirilo...onda sam pomislio da bi Vragolasta postavila pitanje"A jel si se diro?" na sta ne bi znao da odgovorim bolje osim sa "Ne"...to je valjda uticaj foruma...***** ti kisu kakva je to zima?..meni je ovo najbolja tema mozes da lupetas kolko i sta oces a niko ne cita...sanjao sam da je Shaq preso u Crvenu Zvezdu a ja se cudim sto?,pa dobar je...***** ti i ove sto grade puteve zardili bi vise para na gradnji bazena...

dakle..jesi li ili ni si !!!

ako jesi odmah da kazem bljak !!!

i ja sam jednom sanjala hanibalku..neverovatno koliko je bio realistican san...ali kao treba da se smuva sa mojim caletom !!! katastrofa !!!!!

ne znam dal se još o ovome radi ,,, ali hormoni su čudo ,, evo ja se suzdržavam ,, noću se sve preznojavam od pomisli ,,, ali ne ,, tu je razum inače kako ga drugačije obelodaniti sem racionalnim ponašanjem --- dakle NE avesic neces malog naterati na blud ,, bices dobra i pustićeš malog na miru da voli neku malu ,, onako kršnog ,,,aaaaaaaaaaa ovo je antihipnoza ,,, nikako ne deluje ,,,, a da hormoni ,,, kod mene nisu vezani za period već za osobu -- što mislim da je normalnije ,, dakle ANTUNE nisi normalan ,, definitivno ne

Some say a comet will fall from the sky.
Followed by meteor showers and tidal waves.
Followed by faultlines that cannot sit still.
Followed by millions of dumbfounded dipshits.
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will cuz
I sure could use a vacation from this

ma normalan sam al istina da taj neki animal naidje s vremena na vreme...
danas se na forumu pojavila moja ex...nismo u kontaktu ona je rekla da sam sebichan i da samo pare u zhivotu gledam...a to nije tako i ja sam se uvredio...al kao sve bi da objasnim al netju ko je yebe...znao sam da tje se pojavi pre il kasnije...pih ti glupavi nemiri...kao ja sam prevazishao sve al ona je dobra a ja sam ispao kreten pa se kajem...mozhda se i ne kajem al mi krivo shto sam ispao...kakav god...mislim da me nije provalila al ako dodje ope obelodanitju se...

The snake behind me hisses
What my damage could have been.
My blood before me begs me
Open up my heart again

I am too connected to you to
Slip away, to fade away.
Days away I still feel you
Touching me, changing me,
And considerately killing me

AntunTun:
ovo je pametan post?....da zaista smisleno...da bi odgovorila morash imati pitanje...a pitanja i nije bilo...nema veze super si...
;klxjb;lkaj'pogka'pokg[plgp[sog\[apoaeoihjg;oiahjgloiahsjg a;oi;a oi;aoiuf ;aoisf;oiasuf;oiauf;oiasj;we;rihwoyliushd \sud ;oiyf ;OE ;oq woif ;af ;aoif aoiwf ;oaif;ash ;oais v;oa;a d;foha ;oif ;aoiwef;aow h;ovha ;osi;foiUQOWU8YS IHP9W8 YE;OIWHo yp8yfpOFH;SHF;OAGH;Oh;oih;ghe;rgh;aoir;aahglha;oiut'aoiga\erti[a-048tiajv/lkj\'/poi'pjaldnv;liaja;utoiasudfijlsakjvlsjva
sf;lasjv;oiuaw;hv.jsnv.lasjf;a ;oaisuf ; o;ig ;oi oisuf;oiwueij.sljawu;g587g9a7w9gawrglkj;aojliuja87t5la85pasodiflsnlviu8r703[wpoejlvija gaorgu;o9gu[awp9rug 'paw9ug-a4w98t[a9weit 'pu 'pa98t[a9w 4t[-aw9i4t 'pa08g [-aw84t pa9wu a0w9e8t [a-wt pawuef [a9-w8t [aw9eut 'psduf [a98t[a0w9eu'pifj'sdjfalsjd'fpouE'PTRUP'TJGPj'pgjs'dfjt'poaeurtpaue'ou'dpuga'p9ue'pot'sarjg'aperug'pau'gjad'fgija'ps9ut'paoug'jafia p9rut'pau'paufd'gpuiaprt'paoj'gjf'pdaou'p9rut'paojg'oj/adj/v.lkja/lgkja/ljgiaur8su098ey5r0398q-8[awu9osytushgjkbvlhjdoi oiu ou u 09ewut[0aw9uofjs;dlha;oiseur9eu0980awaeptoiaj;fi a9u[ 0awuetoaisjf;lsjg;lakj'p9eut[09auijasgj;alsg;lahg;laishjo'aiut09wt[iusag;saj;glha;siljta;opiuf[0a9eutaijf;asjg;lsahg'ia'a\p0ia]8ta]-8paufgolisyg098aypou30238-84-95476-w0e8psufjs
soja;oiutoeijf;lajs'apj'paoi'fpaj'pgua'pou'gja'sjf 'ap9teu apgjaijg'pau'tpuea'prja'jg'apurt'pau'pgj'apj'paj'gpja'pruobnjknbuteut0498[apwjglknvoir0e-[a09jg a'urt[ajfg;ahgl;'ap9etiopr;aoifh;ylisud;oigiufuytg;o8uyiuyo8wu;09wutm[v097tv [097tnv9ugnv;857vn a874toiauo;gaiue;t9a098t05476oifhg;aoih;wura;4i4iha;ihg;aopj'pa'spej'pag a' aug'apu9 'a9u 'aihg lauh;oiaye ;oia;g ;aohg ;oah;oaiheo;ty;qao7;ouf ;a9uet [09uaou ;oia'9uauilha'porga5/ga

vidi antune..nesto slicno tvoim postovima...smisleno

Back