pijana rabota

nista da ti oprostim jer hajde mozda mi skuvas neku corbicu poopuljore
sta mislis o kukuruzu u jelu?
meni zaprska retko uspeva,ali sreca pa sam moderna domatjica koja ne pravi to sto je i otrovno kako sam cula..i moze da se dobje rak...na mozgu

avesic:
frozene ne sećam se dal je uvreda ali mi je zanimljiv moj odgovor ,, veoma domišljat poučnog karaktera

antune ,,, moj konačan odgovor je ,,,,, ((u jeee on provaljuje ko je ko ovde ----- čoeečee)))

pa ako je za ex..ima isti nik ko pre...jbm ti chista patologija...za 50god svi tjemo biti na nekim mashinama...prikacheni za net...netje biti kontakta...a napolju vreme divlja...napolju kataklizma a ti sedish zavaljen u nekakvu mashinu...i sedish na ajfelovoj qpi po predivnom masjkom danu ispijash kaficu i komentarishesh panoramu...tja ode sve u q...i ja sa svim...sasvim?...

Vragolasta Amfibija:
nista da ti oprostim jer hajde mozda mi skuvas neku corbicu poopuljore
sta mislis o kukuruzu u jelu?
meni zaprska retko uspeva,ali sreca pa sam moderna domatjica koja ne pravi to sto je i otrovno kako sam cula..i moze da se dobje rak...na mozgu
...pogreshno kol....ce moze samo melanea.

.......mrzim kad se ponavljam....

ako mislis na crne stolice to se isto moze kad ih ofarbas masnim farbom...nemas pojma idi ubij se..minon saks i ne zna da kuva...!!!
sad odoh ima nesto interesantno da se radi ovde...kod mene

sutra kretjem na poso...petak - pijachni dan..josh je neka slava...bitje hrkljush...danas vidjeh da su neshto dodali 8din na poshtansq marq kao prilog spc-u...kakva pljachka...za nevericu...dakle shta ti god mislio ti morash dati 8din za pravoslavnu crkvu ako mislish da pishesh preko...za koju godinu i veronauka tje biti obavezna...napred u proshlost...kako se boriti protiv poshasti?...neko bi rekao nikako...live and let die...al ja i nisam za to...al tako mnogo loshih stvari ima protiv kojih se treba boriti...a ja sam tako lenj...uchitju svoju decu bole me ushi za druge?...blah ipak nije to to...iznervirao sam se sad bespotrebno...otkazan turnir u subotu...bedak...al mozhda je i bolje poshto smo svi manje vishe bolesni...kashljucamo i slinicamo?...pomereno je shto je u neq ruq zgodno...al ja sam seldetje druga...moratje da sacheka 2vs2 pa tad da idemo...i sve...nedja proziva devojka shto il igra igrice il igra karti...ono kao neozbiljno al kao pomenula...mislim shta bi da ide po kafitjima i da se opija?...neko je jednostavno glup po defaultu...sad kao vredjam je al ne hajem...smorio me forum poprilichno...ok nije sad kao netju da dolazim...al je smorio...a josh i ono i sve...ma daj...daj naaam suncaaaa...daj naaaam sunca sjaj....pa da poludimo...

Back