e danas sam se krila i jela torte po poslasticharnicama...
:I
el to dno...
a pre toga sam maju ona mi je kao kuma uvedem je na moj hor i tamo smo se ogrebale i nisam je upoynala mogla sam da budem faca...ali onda sam razmisljala kako sam ja kreten i kako nisam uradila ono sto je trebalo i plus sam mislila jao ne znam ni ja
da ce me izblamirati ili shta god..shta je vec
i onda kad smo se rastale ja koa uzas ja sam sad sve vise grebator a nemam ni samokontrole u vezi toga ... i kako cu sad da organizujem zivot..i presecem i navalim na torte.. eto hrabrost zar ne
samounishtenje a sad me mrzi da se pomerim a imam bolje ponude od ovog a mene mrzi..pšonovo bih jela
to je dno, to je civilizacija
a i sta ja ovde pishem kad ne citaju sto ima onaj citat o svinjama i pevanju videla sam kod jedne ribe ja joj se divim a ako se ne pomrim ostacu ***** kao sto sam sada. a mrzi me da se pomerim
to ti je prica o spasenju. vlajda.
eto ko me je cuo cuo a posto nije niko onda cu nastaviti dabudem ***** jer necujem ni ja vas.
u prizrenskoj sam uzela dve..
aaaaaaaa ebote 4 torte ieurokrem..i prazan burek
kolko je ot para a koliko sala.
?

inace juce sam jela jednom i nisam jela od 17h
pa ok su torte bile mada ovi ****** u onoj francuskoj pekari nisu istopili neki fil a ja sam josh veca sisa jer se nisam zalila..morala sam stres dautolimu poshtenoj zelenovenachkoj poslasticarnici...ne znam ne osecam onaj budjavi ukus od poslasticarnica, mozda malo, mozda je to prizrenska
e ajd idem ja da se spasem a mislim da necu mislim da cu uraditi pogresno i ostati u zatvoru pun mi ih je ***** svih a i vash ***** je valjda pun mene, neko ce me prebiti ovakvu to bi valjda bilo jedino dopbro
hvala.