sara!
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
hocu da busim uvo,ali gore na hrskavici,a za koju god i jezik....jel ima neko neka iskustva sa tim? Koliko je u sindjelu busenje hrskavice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je malo problematicno staviti pirsing na hrskavici uveta ...od osoba koje to imaju kazu da moze uticati zdravstveno,zato idi kod dobrog strucnjaka ne pitaj za cenusara!:hocu da busim uvo,ali gore na hrskavici,a za koju god i jezik....jel ima neko neka iskustva sa tim? Koliko je u sindjelu busenje hrskavice?
8-) Ovdje se razgovor vodi o pirsingu,a njega kad god hoces mozes da skines,mjesto zaraste i...a tetovaza je sasvim nesto drugo,a i one nisu samo trajne ,ima ih sto traju 2-3 god.Oni koji su protivnici toga gledaju sve to nekako ekstremno...zasto bilo sta mora biti veliko i upadljivo,bas je mnogo vise onih koji to nose sasvim diskretno,npr.tetovaze su toliko male da to niko ne primecuje ili su na skrivenim mjestima...a to znaci da su to uradili iz licnog zadovoljstva.Moj pirsing na nosu uopste nije upadljiv.I kakva je to konstatacija o deformisanju koze :shock: ,to je vec stvar gena....samo nek je zdravlja,ja sam uvjerena da cu biti vrlo lijepa baka ,sa ili bez pisinga...nebitno je.K aja:Imam jedno pitanje: pirsing a osobito tetovaža su trajni. Šta ćete uraditi kada ova moda prođe ili promenite stajling? Kada postanete bake i deke naborane opuštene kože, kada se tetovaža izdeformiše kao i ljudsko telo, želite li da izgledate kao čudovišta? Zašto radije ne koristite crteže koji se skidaju, mogu i da se promene i minđuše bez bušenja lica?
K aja:Imam jedno pitanje: pirsing a osobito tetovaža su trajni. Šta ćete uraditi kada ova moda prođe ili promenite stajling? Kada postanete bake i deke naborane opuštene kože, kada se tetovaža izdeformiše kao i ljudsko telo, želite li da izgledate kao čudovišta? Zašto radije ne koristite crteže koji se skidaju, mogu i da se promene i minđuše bez bušenja lica?
To je ipak dosta osetljivo mjesto,ali ti imas argument da savetujes nekog.....Bersina:Pupak nece da ti zaraste skroz,Ja sam moj imala 4 godinei isto tako mi ispala mindjusica,a mrzelo me da idem da kupim drugu. Posle dve nedelje nisam mogla da uguram mindjusicu,zaraslo mi je,ali samo unutra. Dovoljno da ne mogu da stavim mindjusu i da mi se vidi rupa iznad pupka...Bljak...
Drevni Maori su chak postavljali i male elektrane po svom telu, kako bi koristili te energetske kanale. 3-4 krupnija Maora su mogla da napajaju celo selo strujom.hello_world:po telu i licu se nalaze energetski kanali. shto ce reci da kad probusis ushnu skoljku delujes na neki organ ili neki deo tela (ne znam da li za usnu resicu ali to se negde moze pogledati). tako da ta "primitivna" plemena kad buse usi i obrve ne rade to mozda iz iskljucivo estetskih razloga vec mozda ima i neko drugacije (medicinsko? magijsko?) znacenje. a glupibeli covek uzme samo ono sto vidi bez previse razmisljanja. tako da kad busis neki deo mozda nije lose da pitas sta time kacis (ili da pogledas u neki prirucnik). mozda i nije previse vazno, ali mozda nije ni lose da se zna. mozda je neko zaboravio. sorry sto podizem temu palo mi na pamet, cini mi se da niko nije pomenuo
verovatno i tetovaze kod njih imaju slican znacaj ali to ne vidim kako utice
Glupi beli covek je takodje bio pripadnik plemena pre nego sto se civilizovao, pa tako deo tradicije tetoviranja ili busenja pripada i njemu, a ne samo tamo nekim egzoticnim ljudima.hello_world:tako da ta "primitivna" plemena kad buse usi i obrve ne rade to mozda iz iskljucivo estetskih razloga vec mozda ima i neko drugacije (medicinsko? magijsko?) znacenje. a glupibeli covek uzme samo ono sto vidi bez previse razmisljanja. tako da kad busis neki deo mozda nije lose da pitas sta time kacis (ili da pogledas u neki prirucnik). mozda i nije previse vazno, ali mozda nije ni lose da se zna.
Drevni Maori su chak postavljali i male elektrane po svom telu, kako bi koristili te energetske kanale. 3-4 krupnija Maora su mogla da napajaju celo selo strujom.
LePiaf:Drevni Maori su chak postavljali i male elektrane po svom telu, kako bi koristili te energetske kanale. 3-4 krupnija Maora su mogla da napajaju celo selo strujom.