PIERCING...

Da, zarasta veoma brzo i kao sto napisah mene nije toliko bolelo. Moja sestra je skoro pirsingovala jezik i njoj su dali lokalnu anesteziju, meni su pre nekoliko godina radili bez.Smetalo mi je posle da 'naucim' da jedem i shushkala sam par dana i to je to, dok je moju sestru bolelo kad je popustila anestezija sto je i logicno jer je dobila jednu 'bocu' ekstra. E sad je na tebi da odlucis da li ti je lakse da tih par sekundi pretrpis proces ili da dobijes anesteziju, koju naravno isto osetis kad ti daju. Savetujem bez anestezije, jer ranica manje koja treba da zarasta a ranica na jeziku je kao sundjer za infekcije.

Pitas kako se radi... Uf, kako objasniti...Jezik ''isplazis'', stave ti na jezik nesto sto lici na makaze= sa obe strane jezika krug i kroz taj krug probuse. Al, sam opisala...Ma veruj mi, sam proces nije problem, problem je posle za zube recimo. Ako imas osetljive zube, ne savetujem ti, jer ih ostecuje...

nasla na youtube i nagledala sam se. Dobro vidim da rana zarasta brze nego recimo na pupku pirs, ali npr posle skidanja da li zarasta rupica to me interesuje.
I imam osetljive zube:( kako ih ostecuje? Od lupkanja po gledji? Pa gledj pucka? Neeeee
Muz ce mi biti razocaran :lol:

DA, ostecuje gledj.
Sto ce muz da se razovara? Voli da lupka ili ima osetiljivu gledj?;)

Ne i na jeziku mi je rupica zarasla, busicu opet, bas mi nedostaje, ali uvek mi nesto iskrsne. Imam dve sitne tetovaze. Ne volim previse nakita, sara. Zao mi je ljudi koji se setaju kao novogodisnja jelka, da bi ih neko primetio...

Zavisi od tolerancije bola i zavisi gde.
Na ramenu boli manje, nego na dnu stomaka....
Ja imam na ledjima (lopatica) i na ramenu. Prvu sam uradila sa koncem i iglom, tj. uradio mi je lokalni mangup i onako, sta da ti kazem bocni se iglom pa ces da vidis koliko boli..;) Ovu drugu, na ramenu, sam radila u Holandiji. Sa burgijom - osecaj izmedju svraba i boli.

Uuuu, ako uporedjujes sa dozivljenim bolovima (zubari, porodjaji, razne povrede) tet na ramenu je i vise nego sitnica.
Nema na cemu. Jel nije tajna koja ce tetovaza da bude?

ajmo manje price
vaseline.jpg

Back