Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.749
sta mislis da li je 100-150 petardi dovoljno?POP Mare:Haha... i jesi sakupio dovoljno baruta![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sta mislis da li je 100-150 petardi dovoljno?POP Mare:Haha... i jesi sakupio dovoljno baruta![]()
Ma dobro ionako petardi nema kod "nas".chokolada:Mrzim petarde!Ali volim prskalice! :razz:
Master_Chief:sta mislis da li je 100-150 petardi dovoljno?![]()
da ali ja samo uzimam barut iz tih petardi,ja ih ne bacam.Girl next door:ako pitas mog druga, to je malo.
on cele godine skuplja pare da nam svima ne da mira (ako slavimo kod nekog, skupi se nas vise...)
ali ove godine ja necu biti s njima...![]()
meni nije bas najjasnije na kakve balklje vi mislite :?Trajce:baklje su zakon![]()
Kad bi samo znala...Girl next door::shock: ****** nisam znala da ima nesto gore od petardi :shock:
ja mislim na tifoGirl next door:meni nije bas najjasnije na kakve balklje vi mislite :?
Thats the spirit!markoca:BEZ PETARDI ????? Ja ne znam ubio bih se da nemam taj osecaj kada maketu kucice iz tehnickog razduvam jednom crvenom....
markoca:Jeeeee! Kupia sam cetiri kutije petardi, dvadeset onih crvenih i pet topovari!
Ajoj grad ce opet da vristi kad to bacim na ulaz pasaza na glavnoj! To kad grune,
ceo sve se mrdne, deca vriste, svi vriste, kerovi laju, macke pi*de, ja se cepam,
ceo Sombor ode u pi*ku materinu kad to grune u pasazu Diznilenda!
Jel ste nabavili svoju dozu?
Od sad vise ne bacam petarde...zmaj013:Aman ljudi imajte milosti za pse i macke lutalice,........ Ja sam jednom prilikom posmatrao reakciju pasa, i dusa me zabolela,.... Najednom mucenici dozivljavaju panicno-fobicne reakcije.........