Imam petardi na bacanje. Danas sam svicno jednu kroz prozor nekog pe*era u gradu.....i to crvenu....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kad_LupimLupim:@Zmaj
Prvo da se razumemo ovako: da si ti legao na vreme, kao sav normalan svet uveche, a ne u neke sitne sate ko nenormalni vampir, onda se ne bi budio "ujutro" oko 12-13h, nego bi ko sav normalan svet ustao oko 8h, maximalno 9h, posto je ajd' da kazemo vikend.
A ta deca nema sta da ti budu kriva, jer su ona ko sav normalan svet ustala na vreme, doruckovala i izasla napolje da iskoriste prvi dan vikenda pre nego se vrate knjizi. I postovala su javni red i mir i nisu pravili buku u vreme popodnevnog odmora od 15h-17h nego u podne, kad sav normalan svet zivi punim plucima. A Nova Godina ide, na pomolu je pa je razumljivo da se deca malo razonode uz petarde i sitne nestasluke.
I nemoj ni da se trudis da meni prebacujes sto ti drzim predavanje u sitne sate, o kojima upravo iznosim negativne kritike, jer se ja ne zalim na decu i petarde ujutro oko 12-13h![]()