Petarde!

Jutros oko 12 ili 13 h sam poludeo,..... neki kretenski debili od dece su se igrali s petardama......... Zato sam morao da ustanem i ceo dan nervozan kao pas........

mora da su seksualne frustracije, shto bi reko chika frojd.
garant ne mozhe da im se digne.
valjda jer nisu pocheli ni da luche testoteron.
al ipak je to frustracija.
shto bi reko chika frojd (:

ja bi bre toj deci nabio petardu u dupe i zapalio. mater im sublimirano frustriranu.
ne... ne petardu. raketu.
ma ni to nije dosta.
spejs shatl.
nek idu dovraga.

@Zmaj

Prvo da se razumemo ovako: da si ti legao na vreme, kao sav normalan svet uveche, a ne u neke sitne sate ko nenormalni vampir, onda se ne bi budio "ujutro" oko 12-13h, nego bi ko sav normalan svet ustao oko 8h, maximalno 9h, posto je ajd' da kazemo vikend.
A ta deca nema sta da ti budu kriva, jer su ona ko sav normalan svet ustala na vreme, doruckovala i izasla napolje da iskoriste prvi dan vikenda pre nego se vrate knjizi. I postovala su javni red i mir i nisu pravili buku u vreme popodnevnog odmora od 15h-17h nego u podne, kad sav normalan svet zivi punim plucima. A Nova Godina ide, na pomolu je pa je razumljivo da se deca malo razonode uz petarde i sitne nestasluke.

I nemoj ni da se trudis da meni prebacujes sto ti drzim predavanje u sitne sate, o kojima upravo iznosim negativne kritike, jer se ja ne zalim na decu i petarde ujutro oko 12-13h ;)

bojane, svet se vrti oko zmaja. pa samim tim se pomera i vreme jutarnjeg i popodnevnog odmora. to je takodje neki zaostali mentalno sumblimirani shtagod trip da te drugi nerviraju jer se ne ponashaju kako ti hocjesh (:

E pa JA nisam kao sav normalan svet, Ii mrzim da lezem u propisano vreme i navijam satove po kuci po svom sopstvenom vremenu................ I dalje mislim da su ta deca nenormalna......... i jako nehumana............

Kad_LupimLupim:
@Zmaj

Prvo da se razumemo ovako: da si ti legao na vreme, kao sav normalan svet uveche, a ne u neke sitne sate ko nenormalni vampir, onda se ne bi budio "ujutro" oko 12-13h, nego bi ko sav normalan svet ustao oko 8h, maximalno 9h, posto je ajd' da kazemo vikend.
A ta deca nema sta da ti budu kriva, jer su ona ko sav normalan svet ustala na vreme, doruckovala i izasla napolje da iskoriste prvi dan vikenda pre nego se vrate knjizi. I postovala su javni red i mir i nisu pravili buku u vreme popodnevnog odmora od 15h-17h nego u podne, kad sav normalan svet zivi punim plucima. A Nova Godina ide, na pomolu je pa je razumljivo da se deca malo razonode uz petarde i sitne nestasluke.

I nemoj ni da se trudis da meni prebacujes sto ti drzim predavanje u sitne sate, o kojima upravo iznosim negativne kritike, jer se ja ne zalim na decu i petarde ujutro oko 12-13h ;)

hahahahah, care... :D nek' si mu rek'o!

Back