Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.894
Eeee ubojico!Master_Chief:Ma petarde mi nisu nikad bile zanimljive jer nisu davale dovoljan efekat...![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Eeee ubojico!Master_Chief:Ma petarde mi nisu nikad bile zanimljive jer nisu davale dovoljan efekat...![]()
E ali nisam bacao petarde na kuchitje i machitje,odem u shumu i tamo isprobavam...Shinoda:Eeee ubojico!![]()
Na DIVLJE ZIVOTINJE!!!??? :shock:Master_Chief:E ali nisam bacao petarde na kuchitje i machitje,odem u shumu i tamo isprobavam...![]()
Jeee...jos jedan glas za prskalicechokolada:Mrzim petarde!Ali volim prskalice! :razz:
E, imam da osnujem neko dzelatsko drustvo za zastitu zivotinja, i ti ces biti prvi pogubljen ......Master_Chief:E ali nisam bacao petarde na kuchitje i machitje,odem u shumu i tamo isprobavam...![]()
Dukey:Ja obozavam petarde!!!Jeste li ikada probali da vam pukne u ruci?))
baki 75:Mrzim petarde!!! Zabranila bi ih. Juce su klinci iz zgrade nebrojeno puta bacali u hodniku i ispred zgrade, odskocim do plafona svaki put. Na to ne mogu da se naviknem. Sad ce po novom zakonu da uvedu patrolu koja ide ulicama i hvata petardase, pa ih vodi da provedu nocu u 29-om i drzace im obuku sta sve moze da se desi, kako da se povrede i tako to.![]()
Zanimljivo...*drunken_butterfly*:ma petarde su skroz kul sve dok su akcije s njima kreativne...
tipa, nabijesh petarde u psecju kaku, stavish na novine i odnesesh nekome ispred vrata i onda pozvonish.........![]()
![]()
nemojte me pitati da li sam isprobavala ovo, necju da kazhem![]()
Pajper:Zanimljivo...![]()
Ja ti se pridruzujem.Imajte malo osecanja za zivotinje!E,a kako ce da nam se zove pokret?zmaj013:E, imam da osnujem neko dzelatsko drustvo za zastitu zivotinja, i ti ces biti prvi pogubljen ......![]()
zmaj013:E, imam da osnujem neko dzelatsko drustvo za zastitu zivotinja, i ti ces biti prvi pogubljen ......![]()
Pa radim na tome da zastitim sebe, kako zakoracim ovde svi zivi i nezivi me napadaju samo tako..........scharfschuetze:Pa ti bi onda trebalo da prvo zastitis samog sebe??
A ovog komunistu treba pogubiti, slazem se.
Posto si tako fina i romanticna, mozes sama da izaberes ime..........Romanticarka:Ja ti se pridruzujem.Imajte malo osecanja za zivotinje!E,a kako ce da nam se zove pokret?
Koje si ti mudo da mi to kazes?zmaj013:E, imam da osnujem neko dzelatsko drustvo za zastitu zivotinja, i ti ces biti prvi pogubljen ......![]()
Znash kolko me zabole sta ti mislis...scharfschuetze:Pa ti bi onda trebalo da prvo zastitis samog sebe??
A ovog komunistu treba pogubiti, slazem se.
tako,chova!Master_Chief:Znash kolko me zabole sta ti mislis...
Vidim da si bezao samo tako sa casova filozofije i nisi prelistao Aristotelovu etiku i politiku.... Da, bas sto je ovim umobolnim matorcima za vreme komunizma bilo lepo, meni je sada veoma ruzno i u ovom i u bilo kom drugom sistemu,.... Jednostavno su je*ali, onda su sve zivo i nezivo sjebali i na kraju odjebali od svega.........Alexxandar:@ shrafshuetze & zmaj013 i svi ostali koji imaju problema sa komunisitima
Aj dosta bre više šta vam smeta komunizam koji đavo. I ja se slažem da nije uredu kada neko koristi petarde da muči životinje. To mrzim i prezirem. Ali šta vam smeta komunizam koji đavo. Pa to je jedan od najbolje zamišljenih sistema vladavine. Sa jednim od najboljih načela a to je da svima bude lepo. S tim što je nažalost veoma podložno zloupotrebi i to je jedan od razloga propasti. A i tu se u suštini pokušava stvoriti utopističko društvo što je nemoguće jer ljudi jednostavno nisu savršeni. Tako da ne pljujte više po komunizmu! Bre komunisti su ljudi koji jednostavno žele svima dobro eh a sad komunjare e too je teška djubrad. Ali komunista i ********* nije isto. Svi verovatno znate za Branka Ćopića jednog od naših najboljih pisaca. On je bre bio komunista koji se ubio zbog razočarenja koje su mu nanele komunjare. Komunizam nije zlo samo je dosta podložan njemu zato ne pljujte više po njemu.
A ostali pa najjače je razneti nešto petardom meni samo bacanje i nije tolika uživancija kao kad njom raznesem nešto usput. Makar to bila i gomila snega,blata ili avioncic od papira u letu na koji je zalepljena petarda e to je baš extra!!!
Kakve petarde od prosle god? Mislim odkud ti? Ostale ti il sta...? Pa za kolko ih prodajes kad mozes nesto zaraditi...?cyb3r:Ja volim da bacam petarde,a sad sam nasao novu unosnu profesiju,prodajem petarde od prosle godine ortacima iz odeljenja,oni srecni ja srecan (skupio sam pare za pantalone)i tako...
Mada imam jaku konkurenciju u vidu pirotehnicke radnje na 20m od skole.
PS. Neko je pomenuo makete kucica,e kako je to lepo...![]()