Girl next door
Ističe se
- Poruka
- 2.117
ovo :shock: je posledica reci IZBUSENA :shock: :shock:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
prava rec :xbanegad2004:proklete bombarde
Znachi ja sam za tebe malogradjanin? Dooobrooo... znam gde ziviszmaj013:Mogu se pohvaliti da zivim u centru grada..............A ta umobolna deca koja se pale na petarde, to nisu deca, to su debili, buduci malogradjani......
Ako ti tako kazes onda OK.......Nisam prozivao nikoga, samo ste se vi prepoznali......Kad_LupimLupim:Znachi ja sam za tebe malogradjanin? Dooobrooo... znam gde zivis![]()
Ma i to je bez veze.....to mi deluje piromanski, jednom mi je jedna kucka na doceku izgorela prskalicom, moju najomiljeniju i najlepsu kosulju.......Bliznakinja:Bolje su prskalice![]()
Slazem seBliznakinja:Ali su zato divne,romantice,praznicne,svetlucave ...ma NAJ su![]()
zmaj013:Ako ti tako kazes onda OK.......Nisam prozivao nikoga, samo ste se vi prepoznali......
............prozor mi jako visoko, cak 3. sprat..........Kad_LupimLupim:E sad ces stvarno da dobijes ciglu kroz prozor sa privezanom, upaljenom petardom![]()
Kad_LupimLupim:E sad ces stvarno da dobijes ciglu kroz prozor sa privezanom, upaljenom petardom![]()
Ma u svakoj prilici...Bliznakinja:Mozda na tekmama![]()
Haha... i jesi sakupio dovoljno barutaMaster_Chief:petarde sam kupovao samo zato sto bih iz njih vadio barut,napravio bombu i bacio negde.:-D
Inache kupujem rakete...velike rakete.8-)