Pentagon objavio snimak NLO !

Сетио сам сам се ове вести из 2010 године.

Bivši premijer Velike Britanije Vinston Čerčil naredio je da se "zataška" susret bombardera Kraljevskih vazdušnih snaga (RAF) sa neidentifikovanim letećim objektom tokom Drugog svetskog rata, plašeći se panike u javnosti i gubitka vere u crkvu, pokazuju tek objavljeni tajni dosijei, prenosi "Telegraf".
Przypnij na PinterestPodziel się
Čerčil je navodno zabranio izveštavanje o bizarnom slučaju koji se odigrao kod istočne obale Engleske, za narednih 50 godina, zbog straha da bi došlo do masovne histerije.

Navodi se da je ratni premijer izdao takvo naređenje tokom tajnog sastanka sa američkim generalom Dvajtom Ajzenhauerom, tadašnjim komandantom savezničkih snaga, na neotkrivenoj lokaciji u Sjedinjenim Američkim Državama kasnijih godina rata.

Tvrdnje da je Čerčil krio susret nalaze se među više od 5.000 stranica dosijea o NLO, koje je danas objavila britanska Nacionalna arhiva.

http://www.blic.rs/vesti/svet/vinston-cercil-krio-susret-sa-nlo/rmjj7x0

Ово такође није била нека безвезарија неког блогера на интернету, већ увид у званична документа британске националне архиве. Али већина људи у тим архивама видела је само слова, само појмове, и то их није дотакло. Док овај снимак нло објављен пре неколико дана све мења. Ту се не пружају појмови него опажај !

Ипак, можемо бар видети из ове британске архиве зашто владари крију постојање нло летелица. Због опште панике и поремећаја самих темеља наше цивилизације. Највише их страх за религију, којом дресирају масе вековима а која је овим веома угрожена.

Како год, изгелда да су факти да на небу постоје летелице непознатог порекла и много развијеније технолигије од свега што људи могу направити. Али изгледа да је и факт да се те летелице не мешају. Бар за сада. Да су само посматрачи. И то деценијама. Та чињеница је дало простора владарима да крију исте од народа и тако сачувају свој систем.

То је слично онима који живе у подножју вулкана. Они знају да ће кад тад вулкан уништити све што граде али пошто вулкан једноставно за сада мирује, све се наставља по старом. Слично је и са овим.

Питање је само до када ће те летилице бити прости посматрачи?

Баш ме занима како ће религијски фанатици да уклопе овако нешто у своје догме ?

Папа и католичанство већ су се унапаред осигурали пред тиме:

Hrišćani ne mogu da "zatvore vrata" bilo kome ko traži da bude kršten, čak i ako su to "zelena bića s dugačkim nosevima i velikim ušima, kao što ih deca predstavljaju na crtežima", poručio je papa Franja na današnjoj misi, a prenosi Vatikanski radio.

"Ako sutra, na primer, stigne ekspedicija Marsovaca i neki od njih dođu kod nas, a jedan kaže:'Ja želim da se krstim!', Šta će onda biti?", zapitao se poglavar Rimokatoličke crkve.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=12&nav_id=847110

Као да напредној интелигенцији која стоји иза онакве технологије могу да се продају инфатилне догме о ауторитету на небесима, о милостивом господару.

Ако нешто од достигнућа људске расе може икакао да импресионира тако нешто, то је наша уметност и филозофија. Не наша веровања.

Баш ме занима како ће религијски фанатици да уклопе овако нешто у своје догме ?

Папа и католичанство већ су се унапаред осигурали пред тиме:

Као да напредној интелигенцији која стоји иза онакве технологије могу да се продају инфатилне догме о ауторитету на небесима, о милостивом господару.

Ако нешто од достигнућа људске расе може икакао да импресионира тако нешто, то је наша уметност и филозофија. Не наша веровања.

Slažem se. Bilo bi zanimljivo da se prisustvuje,diskusiji tih bića,kad su naša silna verovanja u pitanju,(pod uslovom da ih razumemo,naravno).
Bilo bi nešto kao "ko im je samo uvalio ova raznolika verovanja,i kontradiktorna jedna prema drugoj,zbog kojih se ovaj narod sada ne slaže"

Pazite ovu slučajnost. Donald Trump pobedjuje izbore za predsednika,i ima plan da uspostavi mirovne sporazume sa Rusijom,nedugo zatim Južna Koreja,zemlja pod teškom diktaturom,crna ovca na celoj planeti,nalazi način da se oruža nuklearnim raketama. Slučajnost? Razmislio bih o tome..više od dvaput. U trenutku kada trebaju dve najače sile,Rusija i Amerika,da uspostave dobre odnose,crna ovca dobija nuklearnu silu.
Ako uzmemo u obzir,da vanzemaljska sila,koja se još nije predstavila,i koja sigurno uspostavila kontakt sa najačim silama sveta,i da su medjusobno došli do nekog zaključka,da nuklearke su katastrofa,za svet,bez obzira koja je tvoja motivacija na ovome svetu,javlja se crna ovca,diktaturna država,koja iz vedrog neba ima sposobnost da uništi bilo koji deo zemlje,kad se prohte. Šta to govori?
Pa govori da neće se još nikakva civilizacija iz svemira pojaviti javno...nažalost...

Ne bih da ulazim u teme ili raspravu,zašto neki poručuju da se ne ložiš na ovakve teme,i da je ovo nameštaljka,ali ajde malo.. Pogledajmo samo uticaj Pentagona na trenutak,sagledajmo prošlost u kojem on nije objavljivao ovakve teme bez obzira,na aspekte raznih pojedinaca koji su tvrdili suprotno,pa pogledajmo sadašnji trenutak u kojem obelodanjuje NLO. Osobe koje su govorile da NLO ne postoji ranije,jer Pentagon ili slično to nije priznavao,ne može da drži taj isti stav u trenutku,kada je Pentagon to obelodanio. Ispada da u to ne veruješ,bez obzira na izgovor koji si ranije koristio da to potvrdiš,iako taj izgovor je sad protiv tebe. Ljudi navikli uz ubedjivanje da je to nemoguće,kroz život,pa izgovor da to opovrgnu traže medju jednostavnim pitanjima,zašto nisu sišli do sad,kako smo jači od njih pa im obaramo letelice za obrnuti inženjering,primetili bi dosad,jer sigurno bi glavne vesti pisale odavno,i tome slično...za mene su to jednostavna banalna pitanja,i pretpostavljam iz mog gledišta,trebalo bi odgovor da bude jednostavan,..ali možda sam u manjini po tom pitanju...ljudi su možda jednostavno preokupljeni ugnjetavanjem,tako da preživljavaju iz meseca u mesec svojom malom platom,da je takva vrsta razmišljanja,jednostavno luksuz..tužni smo kao civilzacija, zar ne.. Baš zbog takvih detalja, jer ne razmišljamo dublje od onog predstavljenog, jer nemamo taj luksuz, nama je lako manipulisati. Mnogi su jako površni, pa mi nekad i padne krivo.

Poslednja izmena:
Ma sta se lozis markocheda, smiri se, interesantno je da su to sad objavili, ali nista autenticno se tu ne vidi. Ako mene neko pita bedno potrosenih 22 mil dolara. Ocekujem da se objavi jos stvari, nadam se interesantnijih. Ceo wow faktor je na recima pilota kojima kao treba da verujemo posto su jelda to moralne gromade.

- - - - - - - - - -

U danasnje vreme postoji odlicna tehnologija da se stvari video dokumentuju i ako neko hoce moze sve da dokumentuje da ne moramo da “verujemo”.

Ma sta se lozis markocheda, smiri se, interesantno je da su to sad objavili, ali nista autenticno se tu ne vidi. Ako mene neko pita bedno potrosenih 22 mil dolara. Ocekujem da se objavi jos stvari, nadam se interesantnijih. Ceo wow faktor je na recima pilota kojima kao treba da verujemo posto su jelda to moralne gromade.

- - - - - - - - - -

U danasnje vreme postoji odlicna tehnologija da se stvari video dokumentuju i ako neko hoce moze sve da dokumentuje da ne moramo da “verujemo”.

Postoje dva projekta,od čoveka koji gura NLO temu dve decenije,u skorije vreme objavio je dva dokumentarca na tu temu,i to je finansirao narod, filmovi su Sirius iz 2013e i Unacknowledged 2017.

- - - - - - - - - -

Управо је та одлична технологија за документовање поптуно обесмислила и анулирала исто.

Погледај рецимо овај снимак.

Можда је овај снимак сасвим аутентичан.
Међутим, можда опет и није. Јер захваљујући данашњој технологији, аутентичан и CGI снимак ПОТПУНО СУ ИДЕНТИЧНИ. Не могу се разликовати.

Зато се ниједан снимак који се појави на интернету, или биле где другде, не може узети као валидан.

То је потпуна победа оних који су желели да сакрију истину од народа.

Са те стране никада се неће доказати ишта.

Poslednja izmena:
Od samog početka nisam siguran šta pentagon pokušava ovim obelodanjavanjem,niti sam siguran čiji je ovo NLO,ali jedno je sigurno..a to je da vlada prestaje da ćuti,kad je nlo u pitanju. Mene lično zanimaju vaša mišljenja ovde..ako je prevara,koja je svrha,ako je prevara,znači da oni imaju to vozilo,šta mislite odakle im? Ako je sve CGI,samo na ekranu,zašto su to objavili i koji je krajnji cilj po vama,i koliko ta prevara može dugo da traje,jer ako je prevara samo na ekranu,na globalnom nivou,svi će pokušati da guraju nos u pokušaju da dokuče šta se dešava,i CGI prevara će pući kao grančica..dakle zanimaju me vaša mišljenja,i dokle se vaša mišljenja protežu po tom pitanju.

Zašto je Pentagon rešen da objavi NLO temu javno,i koliko je populacija Balkana za to zainteresovana? Samo nemojte da kažete,da imate bitnije teme na umu,kao što je preživljavanje iz meseca u mesec,..jer...ispada da sam bio u pravu,da je ugnjetavanje većine populacije odličan način sužavanja psihe,na osnovno,i odličan je način naterati osobu da ne razmišlja kvalitetno dalje od sebe.

Termin NLO (Neindentifikovani Leteći Objekat), baš kao što mu i sam naziv kaže, se odnosi na sve leteće objekte koji nisu identifikovani. Znači, to zvanično dodjeljivanje statusa NLO nekom objektu ne predstavlja njegovo vanzemaljsko poreklo, tj. ne tretira se automatski kao inteligentni vazemaljski objekat.
Do sada se bezbroj puta ustanovilo za takve NLO pojave kako su obična optička varka, komete, meteo baloni, dronovi ili jednostavno neki vojni eksperiment. Ne postoji niti jedan izveštaj u kojem stoji kako su to kreacije inteligentnih vanzemaljskih bića.

Inače, vanzemaljski život verovatno postoji, a ukoliko se kojim slučajem nekakvi vanzemaljci stvarno pojave - budite sigurni da će ceo svet jako brzo biti informisan.

Zamislite da sam teška pijandura iz sokaka,ili narkoman kome je slučajno prošlo kroz pamet sve ovo što sam gore naveo,i rešili ste da odgovorite toj bitangi,čisto da ga odvedete ka nekoj razumnoj tezi,i možda jednog dana će početi da gleda svet realnije,zaboraviti na vanzemaljce,i gledati kako da napreduje u životu,jer to razuman čovek radi..koncentriše se na sebe,zanemaruje vesti koje nemaju veze sa njim,prima one koje imaju i tako napreduje u životu,stvara pare,i proba da uživa.. Zamislite da sam ta propalica koja je to izgubila sve u glavi,i ubedite me da ova vest neće da utiče na mene,bez obzira šta god da se desi,na ovaj ili onaj način.
Zamislimo da sam siguran da će rezultat kakav god bio,da se odrazi na ceo svet pozitivno,ali vi u to niste ubedjeni,pa ste rešili da me ubedite suprotno,uzimajući u obzir sve što sam gore naveo.

- - - - - - - - - -

Termin NLO (Neindentifikovani Leteći Objekat), baš kao što mu i sam naziv kaže, se odnosi na sve leteće objekte koji nisu identifikovani. Znači, to zvanično dodjeljivanje statusa NLO nekom objektu ne predstavlja njegovo vanzemaljsko poreklo, tj. ne tretira se automatski kao inteligentni vazemaljski objekat.
Do sada se bezbroj puta ustanovilo za takve NLO pojave kako su obična optička varka, komete, meteo baloni, dronovi ili jednostavno neki vojni eksperiment. Ne postoji niti jedan izveštaj u kojem stoji kako su to kreacije inteligentnih vanzemaljskih bića.

Inače, vanzemaljski život verovatno postoji, a ukoliko se kojim slučajem nekakvi vanzemaljci stvarno pojave - budite sigurni da će ceo svet jako brzo biti informisan.

Batali priču šta NLO predstavlja,pričaj ti o ovoj temi,ne šta se prestavljalo pre nje.

Zašto ovaj Dejan nije ubacio u jednačinu trenutni dogadjaj,u kojem se napravio proces eliminacije da nije dron,još manje balon,ili nečija opšte prihvaćena letelica iz opšte prihvaćenih država,jer nema krila,nema propelere,i nestaje pred očima pilota koji nadgleda.
Apsolutno mi ne bi smetalo da je rekao da možda tajna letelica iz opšte prihvaćenih država. On je prihvatio da ja verujem da su vanzemaljci,iz tog mišljenja je krenuo,ali nije hteo da da svoje mišljenje šta je..ne kažem da zna,ali verujem da mu radi mozak,i da gura misao iznad predatih dokaza.

Od samog početka nisam siguran šta pentagon pokušava ovim obelodanjavanjem,niti sam siguran čiji je ovo NLO,ali jedno je sigurno..a to je da vlada prestaje da ćuti,kad je nlo u pitanju. Mene lično zanimaju vaša mišljenja ovde..ako je prevara,koja je svrha,ako je prevara,znači da oni imaju to vozilo,šta mislite odakle im? Ako je sve CGI,samo na ekranu,zašto su to objavili i koji je krajnji cilj po vama,i koliko ta prevara može dugo da traje,jer ako je prevara samo na ekranu,na globalnom nivou,svi će pokušati da guraju nos u pokušaju da dokuče šta se dešava,i CGI prevara će pući kao grančica..dakle zanimaju me vaša mišljenja,i dokle se vaša mišljenja protežu po tom pitanju.

Шта су мотиви иза овога не знамо. Остају нам само спекулације. Међутим, једна од њих, а која нажалост изгледа веома вероватна, јесте да се ради о ткз. "Fake Alien Invasion", коју дубока држава у сенци спрема деценијама зарад успостављања Новог светског поретка.

Ово је један текст о томе између многих:
https://www.express.co.uk/news/weird/643513/REVEALED-Secret-US-plan-fear-alien-invasion-sinister-PSYCHOLOGICAL-WARFARE-CIA

Јер, претпоставимо да су владари у сенци давно дошли до технологије која стоји иза ових летелица. Шта би они могли да ураде са њом за своје циљеве?
Свет је претрпан атомским бомбама. Трећи свестски рат уништио би и њих упркос тој технологији коју имају. Они би користили ове летелице у том рату али то не би спречило лансирање атомских бомби и свеопште уништење.

Међутим, ова прича о лажној ванземаљској инвазији изгледа као решење за тај проблем.

Представити свету инвазију ванзамаљаца а онда тим летелицама истребити све непријатље Новог Светског Поретка и још шест милијарди људи на земљи, приде, а да нико не лансира своје атомске бомбе.

Наравно, као што рекох, не знамо. Остају нам само овакве спекулације попут ових. Али ма шта било, мислим да нећемо дуго чекати да сазнамо.

Шта су мотиви иза овога не знамо. Остају нам само спекулације. Међутим, једна од њих, а која нажалост изгледа веома вероватна, јесте да се ради о ткз. "Fake Alien Invasion", коју дубока држава у сенци спрема деценијама зарад успостављања Новог светског поретка.

https://www.express.co.uk/news/weird/643513/REVEALED-Secret-US-plan-fear-alien-invasion-sinister-PSYCHOLOGICAL-WARFARE-CIA

Јер, претпоставимо да су владари у сенци давно дошли до технологије која стоји иза ових летелица. Шта би они могли да ураде са њом за своје циљеве?
Свет је претрпан атомским бомбама. Трећи свестски рат уништио би и њих упркос тој технологији коју имају. Они би користили ове летелице у том рату али то не би спречило лансирање атомских бомби и свеопште уништење.

Међутим, ова прича о лажној ванземаљској инвазији изгледа као решење за тај проблем.

Представити свету инвазију ванзамаљаца а онда тим летелицама истребити све непријатље Новог Светског Поретка и још шест милијарди људи на земљи, приде, а да нико не лансира своје атомске бомбе.

Наравно, као што рекох, не знамо. Остају нам само овакве спекулације попут ових. Али ма шта било, мислим да нећемо дуго чекати да сазнамо.

Postoje šanse za to,apsolutno. Ali začudilo me da niko to nije pomenuo ovde..Ako uzmemo u obzir Tom DeLong-a...koji je ispričao da će objaviti nešto,baš pred snimak pentagona,i rekao je da je u saradnji sa njima...gledao sam njegove intervjue...odredjeni detalji njegovih izjava baš upućuju na to što si rekao. Ako imaš mogućnost,pogledaj njegov intervju sa Fade to Black kanalom,koji je snimljen nekoliko meseci pre objave pentagon snimaka,na youtube je.

Ono sto je kao matrica koja se ponavlja, pa kroz vekove, daju ti delic istine i gomilu lazi... ljudi imaju tendenciju da veruju, pa ih ona istina povuce u gomilu neistina.
Da postoji neki insajder koji zaista zna nesto korisno taj to ne bi mogao nekaznjeno da isprica. Ne mozes da pricas i zivis. Svi whistlebloweri ovih godina samo selektivne istine obelodanjuju. Svi su sa nekom adzendom. Ne znam ko su dobri momci, niti ima li ih, ali sam naucila da drzim jezik za zubima jer se nikom ne bi dopalo moje misljenje.

Postoji nekoliko projekata kojih se plasim, a to je ekstenzivno skupljanje dnk podataka od ljudi, ali i skupljanje nasih fotografija gde ti softver sam govori da menjas izraze lica i polozaje glave da bi te snimio u svim varijantama... npr instagram live filteri.

Dakle, nema nista od “whistleblowers”-a svi oni nesto mute.

- - - - - - - - - -

Na kraju jos da dodam da sam naucila da budem posebno nepoverljiva prema onima koji sire istine koje sire strah i paniku. To je isto odredjena vrsta manipulacije.

Na kraju jos da dodam da sam naucila da budem posebno nepoverljiva prema onima koji sire istine koje sire strah i paniku. To je isto odredjena vrsta manipulacije.

Obama i mladi princ Hari skoro vodili dijalog. Konstatovali da je internet umesto sredstva raznosenja sarenila informacija postao orudje licnog subjektivizma u kom se ljudi novim informacijama samo ucauruju i ucvrscuju u sopstvenim predrasudama. To bi navodno trebalo da bude ono kada se kaze `na zapadu nista novo`..?:roll: U jednom trenutku, ti i takvi agresivno istisnu relevantne izvore informacija kako bi sami emitovali produkte svog subjektivizma kao derivate `post-istine`. Ovo sto sad radimo je polu-simultano dopisivanje. Cim fascinacija faktikom ustupi mesto fascinaciji medijumom, a ovi s pocetka tako nesto uzgred nazvase `balkanizacijom`-sto li?- pokusavamo da cepamo jezik na dve strane, sto je implikacija subjektivizma sama po sebi. Ovde se ne shvata da za tim nema potrebe, jer se razgovara o fenomenima, a ne prirodi jezika koji nosi informaciju. U suprotnom, sve sto ostaje je opsta babilonizacija, a net kao net se apriori dokazuje kao nesto ambivalentno, u zavisnosti od korisnika: ukoliko oni to zele, oni ce i dobiti dalje cepanje jezika na dva dela: Pseudo-Istinu i Pseudo-Laz, to jest, jedinicu i nulu tzv.virtuelnog, binarnog jezika. Odatle sve izgleda moguce, iako je najmanje verovatno... Fenomeni, pak, ostaju, i cekaju na razumnu obradu. Kao sto softver ostaje, dok se hardver trosi.

Postoje šanse za to,apsolutno. Ali začudilo me da niko to nije pomenuo ovde..Ako uzmemo u obzir Tom DeLong-a...koji je ispričao da će objaviti nešto,baš pred snimak pentagona,i rekao je da je u saradnji sa njima...gledao sam njegove intervjue...odredjeni detalji njegovih izjava baš upućuju na to što si rekao. Ako imaš mogućnost,pogledaj njegov intervju sa Fade to Black kanalom,koji je snimljen nekoliko meseci pre objave pentagon snimaka,na youtube je.

Много би боље било да иза ових летелица стоје ванезамљци или нешто слично. У том случају имали би бар теоријску могућност да замишљамо, па и да се радујемо ономе шта би такав контакт са технолошки много развијенијом а добронамерном цивилизацијом, могао да промени на боље у нашим животима.

Међутим, ако је онај други сценарио који сам изнео тачан. Ако иза технологије коју демонстрирају ове летелице стоје владе у сенци, корпорације, капиталисти, масони, са њиховим врлим циљевима, онда смо сви колективно надрљали.

Back