- Poruka
- 11.279
nameštaljka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivši premijer Velike Britanije Vinston Čerčil naredio je da se "zataška" susret bombardera Kraljevskih vazdušnih snaga (RAF) sa neidentifikovanim letećim objektom tokom Drugog svetskog rata, plašeći se panike u javnosti i gubitka vere u crkvu, pokazuju tek objavljeni tajni dosijei, prenosi "Telegraf".
Przypnij na PinterestPodziel się
Čerčil je navodno zabranio izveštavanje o bizarnom slučaju koji se odigrao kod istočne obale Engleske, za narednih 50 godina, zbog straha da bi došlo do masovne histerije.
Navodi se da je ratni premijer izdao takvo naređenje tokom tajnog sastanka sa američkim generalom Dvajtom Ajzenhauerom, tadašnjim komandantom savezničkih snaga, na neotkrivenoj lokaciji u Sjedinjenim Američkim Državama kasnijih godina rata.
Tvrdnje da je Čerčil krio susret nalaze se među više od 5.000 stranica dosijea o NLO, koje je danas objavila britanska Nacionalna arhiva.
http://www.blic.rs/vesti/svet/vinston-cercil-krio-susret-sa-nlo/rmjj7x0
Hrišćani ne mogu da "zatvore vrata" bilo kome ko traži da bude kršten, čak i ako su to "zelena bića s dugačkim nosevima i velikim ušima, kao što ih deca predstavljaju na crtežima", poručio je papa Franja na današnjoj misi, a prenosi Vatikanski radio.
"Ako sutra, na primer, stigne ekspedicija Marsovaca i neki od njih dođu kod nas, a jedan kaže:'Ja želim da se krstim!', Šta će onda biti?", zapitao se poglavar Rimokatoličke crkve.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=12&nav_id=847110
Баш ме занима како ће религијски фанатици да уклопе овако нешто у своје догме ?
Папа и католичанство већ су се унапаред осигурали пред тиме:
Као да напредној интелигенцији која стоји иза онакве технологије могу да се продају инфатилне догме о ауторитету на небесима, о милостивом господару.
Ако нешто од достигнућа људске расе може икакао да импресионира тако нешто, то је наша уметност и филозофија. Не наша веровања.
Ma sta se lozis markocheda, smiri se, interesantno je da su to sad objavili, ali nista autenticno se tu ne vidi. Ako mene neko pita bedno potrosenih 22 mil dolara. Ocekujem da se objavi jos stvari, nadam se interesantnijih. Ceo wow faktor je na recima pilota kojima kao treba da verujemo posto su jelda to moralne gromade.
- - - - - - - - - -
U danasnje vreme postoji odlicna tehnologija da se stvari video dokumentuju i ako neko hoce moze sve da dokumentuje da ne moramo da “verujemo”.
Ma sta se lozis markocheda, smiri se, interesantno je da su to sad objavili, ali nista autenticno se tu ne vidi. Ako mene neko pita bedno potrosenih 22 mil dolara. Ocekujem da se objavi jos stvari, nadam se interesantnijih. Ceo wow faktor je na recima pilota kojima kao treba da verujemo posto su jelda to moralne gromade.
- - - - - - - - - -
U danasnje vreme postoji odlicna tehnologija da se stvari video dokumentuju i ako neko hoce moze sve da dokumentuje da ne moramo da “verujemo”.
Termin NLO (Neindentifikovani Leteći Objekat), baš kao što mu i sam naziv kaže, se odnosi na sve leteće objekte koji nisu identifikovani. Znači, to zvanično dodjeljivanje statusa NLO nekom objektu ne predstavlja njegovo vanzemaljsko poreklo, tj. ne tretira se automatski kao inteligentni vazemaljski objekat.
Do sada se bezbroj puta ustanovilo za takve NLO pojave kako su obična optička varka, komete, meteo baloni, dronovi ili jednostavno neki vojni eksperiment. Ne postoji niti jedan izveštaj u kojem stoji kako su to kreacije inteligentnih vanzemaljskih bića.
Inače, vanzemaljski život verovatno postoji, a ukoliko se kojim slučajem nekakvi vanzemaljci stvarno pojave - budite sigurni da će ceo svet jako brzo biti informisan.
Od samog početka nisam siguran šta pentagon pokušava ovim obelodanjavanjem,niti sam siguran čiji je ovo NLO,ali jedno je sigurno..a to je da vlada prestaje da ćuti,kad je nlo u pitanju. Mene lično zanimaju vaša mišljenja ovde..ako je prevara,koja je svrha,ako je prevara,znači da oni imaju to vozilo,šta mislite odakle im? Ako je sve CGI,samo na ekranu,zašto su to objavili i koji je krajnji cilj po vama,i koliko ta prevara može dugo da traje,jer ako je prevara samo na ekranu,na globalnom nivou,svi će pokušati da guraju nos u pokušaju da dokuče šta se dešava,i CGI prevara će pući kao grančica..dakle zanimaju me vaša mišljenja,i dokle se vaša mišljenja protežu po tom pitanju.
Шта су мотиви иза овога не знамо. Остају нам само спекулације. Међутим, једна од њих, а која нажалост изгледа веома вероватна, јесте да се ради о ткз. "Fake Alien Invasion", коју дубока држава у сенци спрема деценијама зарад успостављања Новог светског поретка.
Ово је један текст о томе између многих:
https://www.express.co.uk/news/weird/643513/REVEALED-Secret-US-plan-fear-alien-invasion-sinister-PSYCHOLOGICAL-WARFARE-CIA
Јер, претпоставимо да су владари у сенци давно дошли до технологије која стоји иза ових летелица. Шта би они могли да ураде са њом за своје циљеве?
Свет је претрпан атомским бомбама. Трећи свестски рат уништио би и њих упркос тој технологији коју имају. Они би користили ове летелице у том рату али то не би спречило лансирање атомских бомби и свеопште уништење.
Међутим, ова прича о лажној ванземаљској инвазији изгледа као решење за тај проблем.
Представити свету инвазију ванзамаљаца а онда тим летелицама истребити све непријатље Новог Светског Поретка и још шест милијарди људи на земљи, приде, а да нико не лансира своје атомске бомбе.
Наравно, као што рекох, не знамо. Остају нам само овакве спекулације попут ових. Али ма шта било, мислим да нећемо дуго чекати да сазнамо.
Ono sto je kao matrica koja se ponavlja, pa kroz vekove, daju ti delic istine i gomilu lazi... ljudi imaju tendenciju da veruju, pa ih ona istina povuce u gomilu neistina.Шта су мотиви иза овога не знамо. Остају нам само спекулације. Међутим, једна од њих, а која нажалост изгледа веома вероватна, јесте да се ради о ткз. "Fake Alien Invasion", коју дубока држава у сенци спрема деценијама зарад успостављања Новог светског поретка.
Ово је један текст о томе између многих:
https://www.express.co.uk/news/weird/643513/REVEALED-Secret-US-plan-fear-alien-invasion-sinister-PSYCHOLOGICAL-WARFARE-CIA
Јер, претпоставимо да су владари у сенци давно дошли до технологије која стоји иза ових летелица. Шта би они могли да ураде са њом за своје циљеве?
Свет је претрпан атомским бомбама. Трећи свестски рат уништио би и њих упркос тој технологији коју имају. Они би користили ове летелице у том рату али то не би спречило лансирање атомских бомби и свеопште уништење.
Међутим, ова прича о лажној ванземаљској инвазији изгледа као решење за тај проблем.
Представити свету инвазију ванзамаљаца а онда тим летелицама истребити све непријатље Новог Светског Поретка и још шест милијарди људи на земљи, приде, а да нико не лансира своје атомске бомбе.
Наравно, као што рекох, не знамо. Остају нам само овакве спекулације попут ових. Али ма шта било, мислим да нећемо дуго чекати да сазнамо.
i dalje se ložite![]()
Na kraju jos da dodam da sam naucila da budem posebno nepoverljiva prema onima koji sire istine koje sire strah i paniku. To je isto odredjena vrsta manipulacije.
Postoje šanse za to,apsolutno. Ali začudilo me da niko to nije pomenuo ovde..Ako uzmemo u obzir Tom DeLong-a...koji je ispričao da će objaviti nešto,baš pred snimak pentagona,i rekao je da je u saradnji sa njima...gledao sam njegove intervjue...odredjeni detalji njegovih izjava baš upućuju na to što si rekao. Ako imaš mogućnost,pogledaj njegov intervju sa Fade to Black kanalom,koji je snimljen nekoliko meseci pre objave pentagon snimaka,na youtube je.