Pentagon objavio snimak NLO !

Много би боље било да иза ових летелица стоје ванезамљци или нешто слично. У том случају имали би бар теоријску могућност да замишљамо, па и да се радујемо ономе шта би такав контакт са технолошки много развијенијом а добронамерном цивилизацијом, могао да промени на боље у нашим животима.

Међутим, ако је онај други сценарио који сам изнео тачан. Ако иза технологије коју демонстрирају ове летелице стоје владе у сенци, корпорације, капиталисти, масони, са њиховим врлим циљевима, онда смо сви колективно надрљали.

Ja u svakom slučaju verujem da su tu,kod mene je pitanje samo,čija letelica se reklamira od strane pentagona,i čije planiraju dalje,ako bude dalje.

Него у вези тог смеха.

Објављен је снимак НЛО летелице од стране Америчког министраства одбране.

Ево ти да се подсетиш.

Сада,
Ако неко спекулише да је ова летелица дело ванземаљаца, то је смешно. Хумор и комика! Јел тако?

А ако неко каже да је то људских руку дело и то ти је смешно.

Па хајде гукни ти шта је ово на снимку а да то не буде смешно вама "насмејаним скептицима".

Много би боље било да иза ових летелица стоје ванезамљци или нешто слично. У том случају имали би бар теоријску могућност да замишљамо, па и да се радујемо ономе шта би такав контакт са технолошки много развијенијом а добронамерном цивилизацијом, могао да промени на боље у нашим животима.
odakle ti da bi vanzemaljci bili tehnološki razvijeniji a pogotovo dobronamerni?

nije mi nikakav koncept stran niti kažem da vanzemaljci sigurno nisu razvijeniji i dobronamerni,nego samo pitam čoveka zbog čega smatra da SIGURNO JESU,to me živo zanima,jer je potpuno iracionalno.
a ofc moš mi i ti odgovoriti na isto pitanje,ako si saglasan sa njime oko toga

Da li znate da je

Jedan od (po tome) pomalo zaboravljenih pionira SETI studija svakako Nikola Tesla, obično, nažalost, poznat samo kao genijalan izumitelj u oblasti elektro- i radio-tehnike.
Njegova interesovanja, ambicije i znanja daleko su, međutim, nadmašivale uske granice disciplina. Na samom prelasku iz 19. u 20. vek, Tesla je prvi sugerisao (A) da su radiotalasne frekvencije upravo najizgledniji metod komunikacije sa vanzemaljskim društvima, te (B) da treba emitovati, i u primljenim porukama tražiti, upravo najapstraktniju matematiku, kakva je teorija brojeva, pošto su one univerzalna znanja, nezavisna od kulturnog, pa i biološkog ili hemijskog okruženja. Da bi se stavilo u pravu perspektivu, treba naglasiti da su obe ove Tesline ideje bile ponovno otkrivene tek u doba čuvenog projekta "Ozma", oko 60 godina kasnije. Kada je sam Tesla 1935. godine, u već poodmakloj životnoj dobi, sumirao svoju radnu biografiju i brojna postignuća, ono što je posebno naglašavao jeste da su sa njegove najintimnije, vizionarske tačke gledišta, dostignuća u elektrotehnici i energetici sitnica u poređenju sa grandioznim astronomskim i kosmološkim idejama. Iznad svih ovih ideja nalazi se, u njegovim sopstvenim rečima "metod komunikacije sa drugim planetama". Taj deo njegove autobiografije se i završava rečima: "Žrtvovao bih sva svoja druga postignuća za ostvarenje tog sna." U monografijama na engleskom govornom području Tesli je odavno odato priznanje kao pioniru SETI-ija, a dalje ozbiljno istorijsko istraživanje njegove zaostavštine (koje, treba li pominjati, čeka neku buduću generaciju ovdašnjih istoričara nauke!) bi moglo pružiti još mnogo detalja vezanih za ova pitanja. -Milan M. Ćirković

Evo malo nečega da se zamislite,ne da biste se pratili time,ili da osudite me da vas guram u tom smeru,već samo da se zamislite,ili možda samo da kažete,da je ovo jako interesantno,ali ništa dalje od toga,i tu staviš tačku.
http://alliesofhumanity.org/human-freedom/
(kopirano iz texta)
Humanity is approaching a very dangerous and very important time in its collective development. You are on the verge of emerging into a Greater Community of intelligent life. You will be encountering other races of beings who are coming to your world seeking to protect their interests and to discover what opportunities may lie ahead. They are not angels or angelic beings. They are not spiritual entities. They are beings who are coming to your world for resources, for alliances and to gain an advantage in an emerging world. They are not evil. They are not holy. In that, they are also much like you. They are simply driven by their needs, their associations, their beliefs and their collective goals.
This is a very great time for humanity, but humanity is not prepared.

(na srpski)
Čovečanstvo se približava veoma opasnom i veoma važnom vremenu u svom kolektivnom razvoju. Na ivici ste da se pojavite u Velikoj zajednici inteligentnog života. Naići ćete na druge rase bića koji dolaze u ovaj svet, koji žele zaštititi svoje interese i takodje otkriti koje mogućnosti mogu biti pred nama. Oni nisu anđeli. Oni nisu duhovni subjekti. To su bića koja dolaze u tvoj svet za resurse, za saveze i za sticanje prednosti u svetu koji će nastati iz tog saveza. Oni nisu zli. Nisu ni sveci. U tome su isto tako slični vama. Jednostavno ih upravljaju njihove potrebe, njihova udruženja, njihova uverenja i njihovi kolektivni ciljevi.
Ovo je zaista veliko doba za čovečanstvo, ali čovečanstvo nije spremno.

Ne postoje nikakve "zvanične" i "nezvanične" teorije. Oziman hoće da filozofira o tome da li je 1+1=2 ili je možda 1+1=3. To ne može. Isto tako, ne može se filozofirati o obliku Zemlje.

Ja ću da postanem glavni ravnozemljaš na svetu ako budem video sazvežđe Južni Krst iz Evrope. Da smo na ploči, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa. Dajem ti priliku da me preobratiš... i zaradiš na tome...

Dakle...

Kad je na severnom polu dan na južnom je noć, i obrnuto, dok na ekvatoru u toku cele godine dan i noć traju skoro tačno po 12 sati. To je nemoguće na ravnoj ploči, već je moguće samo na lopti. Tačka.

Kad mi budeš pokazao tačku iz Evrope sa koje se može videti sazvežđe Južni Krst, em što ću ti dati 5000 €, em što ćeš me ubediti da je Zemlja ravna ploča, jer da jeste, jelte, svi bismo videli iste zvezde i sazvežđa, ne bismo imali polove, ekvator i godišnja doba. Dakle? Ti si na potezu.

U čemu je problem? Đe ba zapelo?

Pošto je ovde od strane protivnika zdravog razuma i logike pomenuta logika...

Svi vrlo dobro znamo da Sunce ovako zalazi...

sunset10.jpg

Ako bismo bili na ploči - kad jednom zađe Sunce cela “ploča” bila bi u mraku. :hahaha:

Svi vrlo dobro znamo da nije tako, već da imamo časovne zone. Čista logika.

Evo malo nečega da se zamislite,ne da biste se pratili time,ili da osudite me da vas guram u tom smeru,već samo da se zamislite,ili možda samo da kažete,da je ovo jako interesantno,ali ništa dalje od toga,i tu staviš tačku.
http://alliesofhumanity.org/human-freedom/
(kopirano iz texta)
Humanity is approaching a very dangerous and very important time in its collective development. You are on the verge of emerging into a Greater Community of intelligent life. You will be encountering other races of beings who are coming to your world seeking to protect their interests and to discover what opportunities may lie ahead. They are not angels or angelic beings. They are not spiritual entities. They are beings who are coming to your world for resources, for alliances and to gain an advantage in an emerging world. They are not evil. They are not holy. In that, they are also much like you. They are simply driven by their needs, their associations, their beliefs and their collective goals.
This is a very great time for humanity, but humanity is not prepared.

(na srpski)
Čovečanstvo se približava veoma opasnom i veoma važnom vremenu u svom kolektivnom razvoju. Na ivici ste da se pojavite u Velikoj zajednici inteligentnog života. Naići ćete na druge rase bića koji dolaze u ovaj svet, koji žele zaštititi svoje interese i takodje otkriti koje mogućnosti mogu biti pred nama. Oni nisu anđeli. Oni nisu duhovni subjekti. To su bića koja dolaze u tvoj svet za resurse, za saveze i za sticanje prednosti u svetu koji će nastati iz tog saveza. Oni nisu zli. Nisu ni sveci. U tome su isto tako slični vama. Jednostavno ih upravljaju njihove potrebe, njihova udruženja, njihova uverenja i njihovi kolektivni ciljevi.
Ovo je zaista veliko doba za čovečanstvo, ali čovečanstvo nije spremno.
Srsly? Ovo je pisao neki covek, izmisljao je sve. Misaone matrice jednog prosecnog coveka su uzduzi popreko.

- - - - - - - - - -

I btw, imam bogatiju mastu od autora dok sam citala ubacila sam puno interesantnih detalja. Mislim, zabavno je, ali nemoj da se zaludjujute.

Ako ne postoji slobodna volja onda smo biološke mašine i neodgovaramo za svoje postupke. ja nisam biološka mašina i imam slobodnu volju, kao i odgovornost za svoje postupke. Ti ako si biološka mašina, i ako sviraš i igraš onako kako neko diriguje, i pomera te kao lutku na koncima, govori u svoje ime.

naravno da smo biološke mašine,a ''odgovaramo'' za svoje postupke jer, prosto, živimo u društvenom uredjenju u kojem je to neophodno (mislim na zatvorske kazne i slično),da nije tako bilo bi još više ubistava i masakara i svega
naravno da si biološka mašina i naravno da nemaš STVARNO odgovornost za svoje postupke,nego samo time sebe zavaravaš jer ti je tako lakše da preguraš dan
ne govorim samo u svoje ime nego svih ljudi ikad,SVI igraju onako kako drugi diriguje,a taj ''drugi'' je njihova svest i reč,pod čijom su kontrolom i koja im govori šta da rade i misle te nemaju ni trunčicu nikakve slobode

Kazne postoje da ne bi postojale ubice koje šetaju okolo,misleći da mogu da naprave svaku glupost,bez posledica,zakon postoji,i tvoja slobodna volja neće dotaći te zakone,niti će te zakon dirati,ako si normalan,jer na kraju dana,ti zakoni nisu tu da te ugnjetavaju,već da te upozore da ako želiš nekome da naštetiš na bilo koji način,odgovaraćeš.

- - - - - - - - - -

Ako moja slobodna volja kaže,sutra neću da radim,onda će tako i biti,možda taj dan neću imati finansijkog prospekta,ali moja slobodna volja je tako odlučila,jer tako mi odgovara.

Slobodna volja mi daje mogućnost,da te opsujem u jednom trenutku,dok ti u drugom delim komliment,i ko je taj što to meni zabranjuje,ne možeš ni ti,iako ti se možda ne svidja...slobodna volja mi daje mogućnost da dok jedem nešto za punim stolom ljudi,prdnem pred svima...to neće da im se svidi,ali kako će da me kazne? Slobodnom voljom,neću da prodam odredjeni plac,zaiteresovanom kupcu,jer mi jednostavno ne odgovara.

naravno da smo biološke mašine,a ''odgovaramo'' za svoje postupke jer, prosto, živimo u društvenom uredjenju u kojem je to neophodno (mislim na zatvorske kazne i slično),da nije tako bilo bi još više ubistava i masakara i svega
naravno da si biološka mašina i naravno da nemaš STVARNO odgovornost za svoje postupke,nego samo time sebe zavaravaš jer ti je tako lakše da preguraš dan
ne govorim samo u svoje ime nego svih ljudi ikad,SVI igraju onako kako drugi diriguje,a taj ''drugi'' je njihova svest i reč,pod čijom su kontrolom i koja im govori šta da rade i misle te nemaju ni trunčicu nikakve slobode

Naravno da nismo nikakve biološke mašine. Ja nisam. Mene niko ne pomera na daljinski. Tebe ako pomera - govori u svoje ime. Tačka.

- - - - - - - - - -

Slobodna volja mi daje mogućnost,da te opsujem u jednom trenutku,dok ti u drugom delim komliment,i ko je taj što to meni zabranjuje,ne možeš ni ti,iako ti se možda ne svidja...slobodna volja mi daje mogućnost da dok jedem nešto za punim stolom ljudi,prdnem pred svima...to neće da im se svidi,ali kako će da me kazne? Slobodnom voljom,neću da prodam odredjeni plac,zaiteresovanom kupcu,jer mi jednostavno ne odgovara.

Sve je slobodna volja. Živela sloboda.

Ali to ovde nije tema. Imate podforum filozofiju.

Back