Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hehehe rade, rade :wink:

Cula sam da je Eddie najavio i svirali su pesmu sa novog albuma, a pesma se zove "Down" i skrooooz je super! :))

Inace, na koncertu koji ja stalno hvalim, u State Colleg-u , Pennsylvania... :D

POZ! :D 8)

pearl jam eddie vedder pearl jam eddie vedder pearl jam eddie !!!!!!!

najbolji su!!!carevi carevi carevi!!!volim ih ljudi!!!ja njih volim!!! Najbolji su !!!
jednostavno najbolji!!!samo oni!!!jedinstveni!svoji!pravi!i imaju jednog takvog coveka
kao sto je eddie vedder!!!od svoje cetvrte pa do neke cetrnaeste slusao sam razna sranja… ali I neke dobre stvari!!!od kada sam cuo za njih ja ne mogu vise nista drugo da slusam.ne prodje ni jedan jedini dan a da ih ne slusam bar tri sata!!!gomilu pesama znam i da sviram(bas onako,original)pa mi cale preti izbacivanjem iz kuce-zbog dranja.ti sa granda nas bas ne razumeju…o pesmama a I njima samima dosta je tesko naci prave I dovoljno dobre reci…ali cisto da znate last kiss je obrada za koju su 1998 zaradili oko 10 miliona dolara I poslali ih na kosovo(nadam se ne sipusima za oruzje,nisu valjda takvi…)prva pesma na koju sam se nalozio I zbog koje sam se nalozio na PJ je
dissident a tekst love boat captain je nesto najlepse sto sam procitao u zivotu
(IT’S AN ART TO LIVE WITH PAIN).na ekskurziji u italiji sam puko 15 evrica za njihovu majicu(nije mi zao)jos 5 za neku nalepnicu za kola,imam I knjigu, koncerte, unplugged,neke stvari sto sam skinuo sa interneta(ono live in osaka I jos ponesto)…
ALI NEMAM SPOTOVE!!!pa ako neko zna kako bih mogao da nabavim…bar tih sest sto su napravili…
Ja bih o njima mogao danima…ali pretpostavljam da ni ovo nece niko procitati…
p.s.procitao sam samo prvu stranu,a i vidm da je poslednja poruka jos od pre dva meseca pa ne znam koji sam k..... i ovo poslao

Treba vam sveza krv sa Pearl Jam raspravu ali vec kada smo kod njih zacinicu vam raspravu sta je sa Screeming trees,Temple of the lost dog... i jedno milion bendova iz kisnog grada PJ jesu dobri ali treba se vratiti u vreme pre srfera :wink:

pissbottleman:
pearl jam eddie vedder pearl jam eddie vedder pearl jam eddie !!!!!!!

najbolji su!!!carevi carevi carevi!!!volim ih ljudi!!!ja njih volim!!! Najbolji su !!!
jednostavno najbolji!!!samo oni!!!jedinstveni!svoji!pravi!i imaju jednog takvog coveka
kao sto je eddie vedder!!!od svoje cetvrte pa do neke cetrnaeste slusao sam razna *… ali I neke dobre stvari!!!od kada sam cuo za njih ja ne mogu vise nista drugo da slusam.ne prodje ni jedan jedini dan a da ih ne slusam bar tri sata!!!gomilu pesama znam i da sviram(bas onako,original)pa mi cale preti izbacivanjem iz kuce-zbog dranja.ti sa granda nas bas ne razumeju…o pesmama a I njima samima dosta je tesko naci prave I dovoljno dobre reci…ali cisto da znate last kiss je obrada za koju su 1998 zaradili oko 10 miliona dolara I poslali ih na kosovo(nadam se ne sipusima za oruzje,nisu valjda takvi…)prva pesma na koju sam se nalozio I zbog koje sam se nalozio na PJ je
dissident a tekst love boat captain je nesto najlepse sto sam procitao u zivotu
(IT’S AN ART TO LIVE WITH PAIN).na ekskurziji u italiji sam puko 15 evrica za njihovu majicu(nije mi zao)jos 5 za neku nalepnicu za kola,imam I knjigu, koncerte, unplugged,neke stvari sto sam skinuo sa interneta(ono live in osaka I jos ponesto)…
ALI NEMAM SPOTOVE!!!pa ako neko zna kako bih mogao da nabavim…bar tih sest sto su napravili…
Ja bih o njima mogao danima…ali pretpostavljam da ni ovo nece niko procitati…
p.s.procitao sam samo prvu stranu,a i vidm da je poslednja poruka jos od pre dva meseca pa ne znam koji sam k..... i ovo poslao
spotove mozes da skines preko kazaa lite-a
ja sam skinuo Alive, Even Flow, Do The Evolution, Love Boat Capitan i par nekih sa SNL-a

evo i mene...
obicno su mi zakljucavali teme o pj na drugim forumima...

nisam citala predhodne komentare ali mogu samo reci da su najbolji bili,jesu i bice vo vjek i vjekova amin!

eddie-ov fantastican glas,mike-ove 20-ominutne solaze,jaff-ov divan osmeh plus originalni i poucni textovi..

odusevila me je njihova borba sa TICKETMASTEROM u kojoj su do kraja(i ako nisu pobedili) gurali svoj stav i to u korist svojih fanova sto zasigurno danasnji i komercijalni bendovi ne bi uradili jer gledaju samo na svoje dupe...

Jednostavno su tu da postoje i to ne bilo kako!

PEARL JAM-BORN TO EXIST

Ronnie:
Treba vam sveza krv sa Pearl Jam raspravu ali vec kada smo kod njih zacinicu vam raspravu sta je sa Screeming trees,Temple of the lost dog... i jedno milion bendova iz kisnog grada PJ jesu dobri ali treba se vratiti u vreme pre srfera :wink:

hello! Ovo sto si napisao, NE POSTOJI :lol:
Postoji projekat "Temple of the Dog"... i pricali smo vec o tome :wink:
ja se ne vracam u vreme pre surfera 8)
meni su oni odlicni! :D

VOLIM PEARL JAM!

Nadya:
Maaaa... ne vredi se raspravljati... poenta je da si ti (i ja) jedini sa argumentima...

... a ccemu argumenti?
Ccemu i to da li je komercijala ili ne?

Bitno je samo da li ccoveku prija njihova muzika ili ne . I da li voli njihovu muziku i Edijev glas kao ssto npr. ja VOLIM PEARL JAM i OBOZZAVAM EDIJEVU BOJU GLASA I EMOCIJE KOJE TIM PUTEM PRENOSI NA NAS.

i ja bih uvek (dodusse s tesskom mukom) izdvojila TEN kao omiljeni mi album

images

Back