Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislis da ce upaliti....
ma ja kazem da mi odemo u seattle kod njih i lepo u cetiri oka(dobro kolko nas ima pa puta dva),dobar dan,dobar dan,mi smo dosli da vas zovemo...itd lepo objasnimo situaciju i gotovo...
....
ejh#$%^&*(+!

pa..jel hoces peske ili mislis da je bolje da nam infidel pozajmi privatni aviJon?
mada cu da donesem podmornicu sa popravke...
ne,imam ideju!
ajmo da se trkamo do seattla,taman utrosimo malo kalorija....

ko stigne zadnji, nosi mene nazad :D :D

salim se
Keeper je jednom napisao
...infidel is being given to fly... znate vec tu pricu
pa je moj predlog da mi iskoristimo tu moju moc i da nas ja prebacim tamo, a za dalje cemo lako

sta mislite hoce li se PJ raspasti kad McCready umre?

ali srecom zadnja recenica ( za one koji ne znaju engleski) McCready is on three medications currently and reports that the disease is in remission.kaze da se on sada leci a da se bolest polako gubi!
drzimo mu pesnice da sto pre ozdravi i da idemo u sijetl na kafu!

P.S remission-remisija,povlacenje nekih simptoma bolesti

Aj majke ti idi u svoj cosak i slusaj tvoj mrtvi metal,pali se malo da su te obuzeli demoni, trideset puta ponovi kako mrzis fensere,i kako je ceo svet smesan i truo i kako te niko ne razume i umri tako...Yebo te tvoj Maiden mrtvi,pa oni su prvi priznali da je Pearl Jam imao veliki uticaj na njih.

ako su mejdeni rekli da je PJ imao uticaj na njih, onda je to tako. ako nisu, nije tako. zamislite vi to, koja logika.

a vi shabani shto dolazite ovde da pljujete palite, zvacju moderatorku da vam pobrishe postove ako nastavite da ruzhite temu glupim i neosnovanim prozivkama. OK? ;-)

e,ovo je bilo dobro! :D obozavam ova prepucavanja!
ljudi, necu da dozvolim da nam neko prlja temu i siri negativnu energiju...nemaju argumenata pa dolaze sa tipicnim:nevaljaju,treba ih spaliti ,dupe-glava,...
ma iskulirajte...
ovde smo mi samo za nas... :P
nego jel ste procitali onaj link sto sam nasla o McCready-ju,vidite sve je ok :D

Back