.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Ti to ozbiljno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pitam se da li neko zna ,odnosno da li ce ikada doci u srbiju.........pissbottleman:Ti to ozbiljno...
Nadya:Ozbiljan predlog!
Hajde da pisemo Eddiju i ostatku PJ-a o realnoj situaciji sa ove strane Balkanskog poluostrva i da ih pozovemo da dodju.
Mozda ako bismo zajedno a onda svako posebno to uradio, ko zna sta moze da se desi.
U ovo vreme ljudi i sedmice dobijaju....
nikodim:Ako imas dovoljno novca i dobre sponzore mogli bi i da dodju. Ne verujem da bi ih jedno pismo (ili vise slicnih ili istih), ma kako ono zvucalo, dovelo u ove krajeve. Mislim da oni ipak zive od novca a ne od emocija, kakve god da su. Ipak, bilo bi lepo videti ih u Beogradu, dolazili su mnogi bendovi pa zasto ne i oni. :wink:

PEARL JAM....jedna od najboljih grupa.Koliko sam obavesstena, za sada je PJ predgrupa Stonsima samo u Pittsburgh-u, Pennsylvania. Joss za mnoge gradove nemaju ugovorenu predgrupu, ssta ce dalje biti, ne znam! Drzzimo "fige"grunge girl:Keeper,idem sutra na more,a ne bih da moji zagube discove,pa cu ti se obavezno javiti kad se vratim ,OK?
LJUDI!
svidja mi se predlog sa pismom,mailom,...
da trebalo bi da nas vide u drugom svetlu...
mada me je drug lozio da ce biti predgrupa stonsima koji dolaze sledeceg leta kod nas...
isla sam na site www.iorr.org/tour05/tour06.htm
i tu kazu da ce koncerta MOZDA biti ,ali PJ su samo jedna od predgrupa i svirace samo u nekim mestima...ima li nade za nas?
Keeper:ja sam za ;-)
a i ko zna, ne verujem da cjemo neshto extra uraditi, ali ono, mozhda nam eddie makar odgovori
a nadji poshalje kiss![]()
![]()
Ma da!! Odmah ce da me zove da sviram sa njima, samo kad vidi moj potpis
ops:

)