Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ozbiljan predlog!

Hajde da pisemo Eddiju i ostatku PJ-a o realnoj situaciji sa ove strane Balkanskog poluostrva i da ih pozovemo da dodju.
Mozda ako bismo zajedno a onda svako posebno to uradio, ko zna sta moze da se desi.
U ovo vreme ljudi i sedmice dobijaju....

Nadya:
Ozbiljan predlog!

Hajde da pisemo Eddiju i ostatku PJ-a o realnoj situaciji sa ove strane Balkanskog poluostrva i da ih pozovemo da dodju.
Mozda ako bismo zajedno a onda svako posebno to uradio, ko zna sta moze da se desi.
U ovo vreme ljudi i sedmice dobijaju....

Ako imas dovoljno novca i dobre sponzore mogli bi i da dodju. Ne verujem da bi ih jedno pismo (ili vise slicnih ili istih), ma kako ono zvucalo, dovelo u ove krajeve. Mislim da oni ipak zive od novca a ne od emocija, kakve god da su. Ipak, bilo bi lepo videti ih u Beogradu, dolazili su mnogi bendovi pa zasto ne i oni. :wink:

nikodim:
Ako imas dovoljno novca i dobre sponzore mogli bi i da dodju. Ne verujem da bi ih jedno pismo (ili vise slicnih ili istih), ma kako ono zvucalo, dovelo u ove krajeve. Mislim da oni ipak zive od novca a ne od emocija, kakve god da su. Ipak, bilo bi lepo videti ih u Beogradu, dolazili su mnogi bendovi pa zasto ne i oni. :wink:

A ne,tu gresis...PJ nisu jedan od onih bendova koji sve rade za pare...organizovali su oni gomilu besplatnih koncerata,delili su cd-ove besplatno,a tu je i sudska borba sa kompanijom Ticketmaster radi smanjenja cena karata za koncerte i jos gomila stvari,sve u svemu uradili su mnogo za svoje fanove,mozda vise nego bilo ko drugi...naravno verovatno ovde ne bi dosli besplatno,ali najveci problem u ovom slucaju je politika...

tacno tako!

a ozbiljno, zasto da ne napisemo mail njima?
mozda to neko i cita...

a verujem da bi ljudima kao sto su oni, znacilo u politickom smislu (zbog toga sto su njoj dosta okrenuti) da saznaju "istinu"...
na svakom koncertu u bilo kojoj zemlji pomenu nesto vezano za Busha ili uopsteno...
Ne znam... it doable... sto je najgore :arrow:

ja sam za ;-)
a i ko zna, ne verujem da cjemo neshto extra uraditi, ali ono, mozhda nam eddie makar odgovori :D
a nadji poshalje kiss :P :lol:

@ grunge_girl:
nisam zaboravio da treba da ti poshaljem cd-ove, samo tek sad mi se zavrshio ispitni rok. treba da ti poshaljem yield sessions na dvd-ju i shta ono josh?

Keeper,idem sutra na more,a ne bih da moji zagube discove,pa cu ti se obavezno javiti kad se vratim ,OK?

LJUDI!
svidja mi se predlog sa pismom,mailom,...
da trebalo bi da nas vide u drugom svetlu...
mada me je drug lozio da ce biti predgrupa stonsima koji dolaze sledeceg leta kod nas...
isla sam na site www.iorr.org/tour05/tour06.htm
i tu kazu da ce koncerta MOZDA biti ,ali PJ su samo jedna od predgrupa i svirace samo u nekim mestima...ima li nade za nas?

grunge girl:
Keeper,idem sutra na more,a ne bih da moji zagube discove,pa cu ti se obavezno javiti kad se vratim ,OK?

LJUDI!
svidja mi se predlog sa pismom,mailom,...
da trebalo bi da nas vide u drugom svetlu...
mada me je drug lozio da ce biti predgrupa stonsima koji dolaze sledeceg leta kod nas...
isla sam na site www.iorr.org/tour05/tour06.htm
i tu kazu da ce koncerta MOZDA biti ,ali PJ su samo jedna od predgrupa i svirace samo u nekim mestima...ima li nade za nas?
Koliko sam obavesstena, za sada je PJ predgrupa Stonsima samo u Pittsburgh-u, Pennsylvania. Joss za mnoge gradove nemaju ugovorenu predgrupu, ssta ce dalje biti, ne znam! Drzzimo "fige"

Jedna od tri velikih stvari koje sam danas saznala/shvatila jeste ova
Pearl Jam nije vise grunge... album "TEN" je bio grunge...ali oni su ubrzo izasli iz tog fazona... kao sto svi mozete da saznate, poruke koje pravac grunge nosi sa sobom su: beskucnistvo, vandalizam, alkoholizam, NARKOMANIJA, bezanje sa casova, tinejdzeri koji su ljuti na ceo svet i mrze sebe i sve sto vide oko svoje ose...

A Pearl Jam je odavno to prestao da govori, isto kao i njihova muzika... njih su potpuno slucajno uvukli u sve to... ne porice da je "Ten" upravo bio takav, grunge!... ali ako obratite paznju na muziku koju oni danas rade... videcete da to i nema toliko veze sa onim davnjashnjim porukama...

Nazalost, moja iluzija je srushena!!!!
Pearl Jam NIJE grunge..... tesko prihvatam promene, pa sam zato sad sludjena, al dobro...
Najbitnije je ono zasto ja volim PJ, iako mi je super bilo da ih "svrstavam" u grunge... ali ono sto je najlepse za ovaj veliki band je... oni se NE SVRSTAVAJU! ONI PREDSTAVLJAJU I SVIRAJU PEARL JAM!!!! 8) :D

Oni nisu nikad ni bili bas grunge,bez gledanja na poruke(mada,Eddie nikada nije menjao ni stil pisanja,ni poruke u svojim tekstovima(npr. Betterman je napisao sa nekih 19 godina...))znaci,samo muzika je uvek vise vukla na hard rock,ali su ipak bili iz Seattla pa su imali malo i grungea u sebi,pa naravno da su ih svi gledali kao grunge grupu....mada to tako nije ni vaaaznooo...

VS je grunge
posle toga vise nisu grunge, da se razumemo
eh, kad se setim tih godina, pa kad u jednoj godini izadju po 4 albuma, a ne zna se koji je gori

sto se tice grunge muzike ja polazem veliku nadu u Audioslave

a dok oni nesto ne urade drogiracu se Even flow-om

Evo par stvari koje je Mike rekao za novi album....

....However, the guitarist says Pearl Jam is "not anywhere close to being done. We're about halfway there. It's going to be a really awesome record, and I'm not just saying that like every band member says it. It's been really exciting."...

... "The new album is about halfway done. It sounds incredible. Ed [Vedder] is singing like I have never heard. He has raised the bar on all the songs. I think we all have pushed each other to make (dare I say) a really classic and rockin' album. There's no release date set for the record or the tour yet, but we hope to be out playing in the States next year."..

ehe,ja se vratila sa mora! zaobisle su me sve bombe,ziva sam i zdrava,i tako to.......
vas nije bilo bas nesto mnogo ovde...aaaa, to zbog mene :))
pa kako hocete,ja i dalje zivim u nadi da ce oni doci,bar mi je i tako lepo,a o tome da li su vise grunge ili ne,necu da raspravljam,meni je vazno da oni i dalje postoje,onakvi kakvi jesu

Back