Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jest' vala bash su razmazheni ti bgd-djani. ja bih njih sve u vrbas pa da jedino mogu oticji na zhivu svirku Crnog i Seke.

Nadya je razmazhena klinka!

:mrgreen:

e znaci... naivno dodjem na moju prelepu temu... kad sta me doceka :shock:

goxy, hvala za infos 8)

heheh srecom ne volim da se svadjam& raspravljam pa cete ostati bez replyja :lol:

jesam, ja sam dete koje je stvorilo tako svoj svet koji voli i radim sta zelim u njemu :D sta da radim kad imam svoju volju...

Sad slusam "Habit" sa albuma "No Code"... mislim da je posle ovog albuma Eddie imao operaciju na grlu... hm... kako i ne bi posle toliko dranja, narocito jer nacin na koji on peva je najstetniji za glasne zice... al eto, drzi se on odlicno i dalje!

"I let go of a rope. Thinking that's what held me back.
And in time I've realized it's now wrapped around my neck."

Keeper, lako je tebi u vrbasu sto ti je sve na max 15min i to peske...

Ja da bih se vratila kuci iz zemuna, moram da ili odem u 1h sa svirke, da bih uhvatila poslednji bus za tamo gde ja zivim... ili ako ostanem do kraja svirke, moram da cekam od 2-3h ujutru do 06:10 SAMA na stanici prvi jutarnju prevoz....

:evil:

Nadya:
Sad slusam "Habit" sa albuma "No Code"... mislim da je posle ovog albuma Eddie imao operaciju na grlu... hm... kako i ne bi posle toliko dranja, narocito jer nacin na koji on peva je najstetniji za glasne zice... al eto, drzi se on odlicno i dalje!

"I let go of a rope. Thinking that's what held me back.
And in time I've realized it's now wrapped around my neck."

Pa primeti se promena u njegovom glasu...malo se istanjio,i vise se ne dere onako kao pre...mada mozda je covek shvatio i vise se ne trosi toliko na koncertima,cuva se za snimanje albuma...

I smile,but who am i kidding...

ma on je izgubio visine sada... mislim, pusti samo riot act i ten i razlika je OGROMNA... sada nekako vise kreshti hehe ali ja se ne bunim...

a i ne moze ni da se dere vise onoliko...

yebote, ne znam da je neko imao syebaniji zivot nego Eddie Vedder... :?

sigurno jeste, ali ovo je tako genijalan covek da je neverovatno ....

JE EDDIE...FENOMENALAN UMETNIK!
NISAM VOLEO GRUNGE DOK NISAM NJIH ČUO.ONI SU TOLIKO DOBRI DA ME HVATA JEZA KAD IH SLUŠAM!!!
TEN JE NAJBOLJI ROCK ALBUM DEVEDESETIH,A ALIVE,JEREMY I BLACK JEDNE OD SIGURNO 100 NAJBOLJIH ROCK PESAMA IKAD.
SJAJNI SU,MAJK JE SJAJAN,STOUN TAKODJE A EDI JE JOŠ BOLJI!
10 NJIHOVIH NAJBOLJIH STVARI PO MENI:
1.BLACK
2.NOTHING AS IT SEEMS
3.ALIVE
4.JEREMY
5.WHY GO
6.YOU ARE
7.RELEASE
8.I AM MINE
9.ANIMAL
10.PRESENT TENSE

Ej' kod nas je sad u trendu ispravka pravopisnih gresaka tako da : ne kaze se "po meni" ,nego "moje je misljenje"... :lol: :lol: :lol:
(kako sam spazio...'di je nikodin da vidi ovo...)

Ej,zanemari ovo gore...drago mi je sto i ti volis PJ , i sto nisi jedna od onih koje vole jedan njihov album...

KEEP ROCKING IN THE FREE WORLD !!!

.pissbottleman-E KAO PRVO JA NISAM ŽENSKO(CITIRAM TE-i sto nisi jedna od onih koje vole jedan njihov album...)A KAO DRUGO NISI MI TI PROFESOR SRPSKOG PA DA ME ISPRAVLJAŠ U PRAVOPISU...

tajleru, secjam te se, ja sam ti bio nastavnik srpskog u osnovnoj, tako da ja imam pravo da ti kazhem da ne ken.jash :D

btw, jel neko slushao ovaj 'live'?

pearl_jam_perth_2003.jpg

nego... da se ne bojim igle :oops: ovo bih istetovirao :D

images

ODNOSNO RPOFESORE,IZVINITE AKO SAM VAS NEKAKO UVREDIO,IPAK JA POSTUJEM SVOJE BIVSE UCITELJE.
ALI POSTO VISE NE IDEM U SKOLU,MOGU SLOBODNO DA KAZEM DA SE NE PROFESORŠIEŠ OVDE.
JER OVO IPAK NIJE ŠKOLA.

@tyler -
Izvinjavam se zbog greske,nije namerno.

Sto se pravopisa tice,to vise ima veze sa necim sto se desavalo prethodnih dana ovde,rekao sam ti da zanemaris to,nije mi jasno sto te je toliko pogodilo...

Pogledaj 38. stranu,ima nesto vezano za BLACK,mozda ce te interesovati.

to tyler... cool da volis Pearl Jam! Opusti se i iskljuci caps lock ako mozes :wink:

keeperu, ne vidi se koji je live u pitanju... daj ponovo slidzu sa nekog drugog mesta... hm, ili mozda samo ja ne vidim sliku :?

You are a tower of strength to me.
The darkening hour sees light again.

Sometimes I burn like a dot on the sun with no one knowing.

postoji nekoliko takvih 'live' u seriji, ovaj na slici je u Pertu. ja imam u State College, Pensylvania. nishta posebno, PJ przha ko i svaka PJ przha, al ovo je EXTRA s obzirom da je taj koncert stao na verovali ili ne, 3 CD-a. skoro 40 pesama su izveli za jedno veche. a ko je ishao na Metaliku i Dip Parpl, zna da im svirka nije preshla shugavih priblizhno sat i po, sat i petnaest :D
zatim, pojavljuju se standardi, pa i rariteti, koje mi kao PJ zaludjenici znamo, ja lichno obozhavam sa te svirke 'rocking in the free world', tu je bash ono....... zju. interesantno je da sviraju i Lenonovu 'gimme some truth', a Eddie sam na akustari i usnoj harmonici pici 'you got to hide your love away'... odvala je kad pogreshi strofu pevajucji negde na sredini pesme, i onda 'ooh no nonooo' :lol: a marva mu se smeje :lol:

Pa nadya ti to imas...bar si meni poslala...

E,da jos jednom sajt www.f4kin-up.net - veeelikaa gooomila pesama PJ i sve live...ima i unplugged u Parisu(ja skinuo "Wash" i Eddie na pocetku kaze Bonjour... :D )...a zayebe se sad na svakoj drugoj pesmi,uvek zaboravi tekst,pa se posle zahvaljuje masi kad ga podsete...

A svi koncerti sa prosle turneje su u prodaji,znaci 72 koncerta,zatrpali su sve cd sopove...a sve moze da se skine na internetu za dz...zayebavaju se,boli ih..

Primetio sam da na mnogim sajtovima svi spominju neki koncert na kom je Eddie pustio publiku da otpeva kraj Black...i kao zvucalo je fenomenalno...

Apach:
.pissbottleman:
Ma taj Beograd svakim danom sve dalji od NS...
Kako kome! Samo ne mogu da razumem ove BGjane koji ne shvataju ssta imaju! Nego joss pobesneli!
Vaisttinu...Svirka je bila superishka.Svirali su STATE OF LOVE N TRUST, JEREMY, EVEN FLOW,REARWIEWMIRROR(my favorite),ALIVE(takodje my favorite), ima ih josh dosta al me mrzi da se secam.Zatim od AIC wrong turn, WOULD(najbolja reakcija rulje),no excuses,THEM BONES i od STP PLUSH....Bilo je bash veselo posebno zbopg gomile klinaca koji su pokushavali da se popenju na stage :D .Shteta jedino shto je bilo samo dva bloka :( .Al dobro bice josh prilike..... :D :D C yaa :wink:

.pissbottleman:
'ebiga...zao mi sto nisam bio...al' drago mi je da je bilo dobro...aj' javi kad budu u NS.
'ebiga teshko da ce ici u NS , i ovde su jedva organizovali svirku....Mozda eventualno predju reku pa sviraju u BGD-U ali i to je pod velikim znakom pitanja....Shta je danas uopshte sigurno :roll: .Tako da ako si zainteresovan shta da ti kazem, vidish da ljudi nece iz bgd koji je blizi da dodju a kamoli iz NS- A....

Back