Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Da sam blizze BGu ne znam ssta bi moglo da me sprecci da dodjem! Takve stvari se NE PROPUSSTAJU!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kome! Samo ne mogu da razumem ove BGjane koji ne shvataju ssta imaju! Nego joss pobesneli!.pissbottleman:Ma taj Beograd svakim danom sve dalji od NS...

Nadya:Sad slusam "Habit" sa albuma "No Code"... mislim da je posle ovog albuma Eddie imao operaciju na grlu... hm... kako i ne bi posle toliko dranja, narocito jer nacin na koji on peva je najstetniji za glasne zice... al eto, drzi se on odlicno i dalje!
"I let go of a rope. Thinking that's what held me back.
And in time I've realized it's now wrapped around my neck."

ops: ovo bih istetovirao 
a marva mu se smeje 
Vaisttinu...Svirka je bila superishka.Svirali su STATE OF LOVE N TRUST, JEREMY, EVEN FLOW,REARWIEWMIRROR(my favorite),ALIVE(takodje my favorite), ima ih josh dosta al me mrzi da se secam.Zatim od AIC wrong turn, WOULD(najbolja reakcija rulje),no excuses,THEM BONES i od STP PLUSH....Bilo je bash veselo posebno zbopg gomile klinaca koji su pokushavali da se popenju na stageApach:Kako kome! Samo ne mogu da razumem ove BGjane koji ne shvataju ssta imaju! Nego joss pobesneli!.pissbottleman:Ma taj Beograd svakim danom sve dalji od NS...
.Al dobro bice josh prilike..... 'ebiga teshko da ce ici u NS , i ovde su jedva organizovali svirku....Mozda eventualno predju reku pa sviraju u BGD-U ali i to je pod velikim znakom pitanja....Shta je danas uopshte sigurno.pissbottleman:'ebiga...zao mi sto nisam bio...al' drago mi je da je bilo dobro...aj' javi kad budu u NS.