Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Arnold
Pa jesu poceli deset godina pre ali,nisu prestali kad je poceo PJ,znas,oni su i dalje nastavili da sviraju...ja ti samo kazem da su oni sami to izjavili, nisam ja uporedjivao njihov razvoj,ne interesuju me,i nista mi ne znaci ta njihova izjava,samo me nervira kada neki kreten dodje i odvali onakvu glupost...a eto i nije ni znao da su maideni poceli pre PJ,nego je sad cuo od tebe,i opet prica gluposti...

Ovo za “Pry,to” je provereno i sigurno. E sad, ja sam se malo napalio pa poceo da slusam neke pesme unazad i evo WMA,ovo se prilicno jasno cuje,ali nemojte mi verovati,proverite sami.

Znaci kad krenete redom(unazad)…ne znam sta je sta kada pustite napred….

Kill me. This is happening. Kill me. This is it mama. Hey,this is happening. This is it mother.

I , I see you all hey,hey. I , I see you all, I’m seeing all. I , I see it all. I , I see you all. All.

Think I’m searching lips,lips,lips. (“Jesus greets me,looks just like me”,taj deo sam prepoznao)

I ,I see you all. I , I see you all. I see you,hey.hey. I , I see you all

daj bre, si lud?!
kako se slusa unazad pesma na kompu?...

sad ispadose Pearl Jam sektashi... to ne dolazi u obzir!

ne znam, ne verujem ja u to...

State of Love and Trust rulZ! 8)

Nesto sam procitala od one bolesti... hm, dobro je da mu je bolje... hm... a je_bi ga.. kad se drogirao ko zna koliko godina... sta mislite sto se sad ovoliko i ovako naglo ugojio... mislim... dobro je da je bolje.

Nadya:
daj bre, si lud?!
kako se slusa unazad pesma na kompu?...

sad ispadose Pearl Jam sektashi... to ne dolazi u obzir!

ne znam, ne verujem ja u to...

State of Love and Trust rulZ! 8)

Nesto sam procitala od one bolesti... hm, dobro je da mu je bolje... hm... a je_bi ga.. kad se drogirao ko zna koliko godina... sta mislite sto se sad ovoliko i ovako naglo ugojio... mislim... dobro je da je bolje.

To je diskutabilno,jos nista nije dokazano.

Ja,preko Sound forge(proces,reverse).

Pa ne moraju biti obavezno sektasi.

Proveri sama.Prilicno se jasno cuje(bolje nego napred :)tako ga nista ne razumem....).
Al izgleda na svim pesmama sa Vs imaju neke poruke, Elderly woman...mi je sumnjiva,refren ide "It's darkness now..."ne razumem do kraja...

U state of...garant ima nesto,samo da nadjem...

Ne verujem da ce bez Mike bilo sta raditi dalje,ali mislim da ipak ce sve biti u redu sa njim(koliko je to moguce...)

P.S.A mi se vise ne cujemo,a?

Aj’ malo da “osvezimo temu”….mozete se smejati,ljutiti,raspravljati,probati nesto slicno…
I naglasavam sve dole napisano je SAMO PRETPOSTAVKA.

Pesma je verovatno posvecena EDDIE-evoj velikoj ljubavi jos iz srednjoskolskih dana(pa nadalje…),sa kojom se rastao …sto je bio jos jedan udarac u njegovom zivotu( ziveo sam,lagali su ga za oca,kada su mu rekli istinu pravi otac mu je vec bio mrtav,problemi sa skolom,drustvom….) … a rastali su se jer je ona tajno abortirala I tek posle mu rekla sta je uradila….

Black

Sheets of empty canvas.
Untouched sheets of clay were laid spread out before me as her body once did.
(On je verovatno bio umetnik(Ed se inace bavio glumom,pa mozda i…),a ona njegov model,ali sad je vise nema i sve je ostalo prazno bez nje.)
All five horizons revolved around her soul. As the earth to the sun.
(Sva njegova osecanja su se vezala samo za nju.(original je bio All my horizonts..(ali je promenjeno pre izdavanja albuma)).
Now the air I tasted and breathed has taken a turn.
(Sada se sve promenilo jer ona vise nije tu)
Ooh, and all I taught her was everything.
(Dao joj je sebe i ceo svoj zivot(opet,original … I gave her all…)).
Ooh, I know she gave me all that she wore.
(Dala mu je sve sem sebe,nije ga iskreno volela)

And now my bitter hands shade beneath the clouds of what was everything.
(Ona je bila njegovo nebo,ali sada mu je nedostizna…)
All the pictures have all been washed in black. Tattooed everything.
(Sve uspomene su sada pomracene)

I take a walk outside. I'm surrounded by some kids at play.
Oh, I can feel their laughter. Oh, so why do I sear?
(Napolju je,deca bi trebalo da izazovu srecu u njemu,ali ga to jos vise boli,(zbog toga sto je on izgubio dete…)).
Ooh, and twisted thoughts that spin around my head.
I'm spinning. Oh, I'm spinning.
(Hiljadu misli,tuga,nada,bes,bol…samoubistvo…)
How quick the sun can drop away.
(Tako se brzo sve promenilo….(original – “….drift away”,verovatno promenjeno u “…drop away” da bi prikazalo tu iznenadnu promenu…)
And now my bitter hands cradle broken glass of what was everything.
All the love gone bad turned my world to black.
Tattooed all I see. All that I am. All I'll be.
(Opet,sve je tamno,sve uspomene ga sada bole,sve je okrenuto protiv njega… ceo njegov zivot ce uvek biti zamracen...)

I know someday you'll have a beautiful life.
I know you'll be a star in somebody else's sky…
… but why, why, why can't it be, oh, can't it be
mine?

(Najlepsi stih ikada napisan….Eddie cesto na koncertima otpeva:
“I know someday you'll have a beautiful life.
I HOPE you'll be a star in somebody else's sky…
mine?” (Mozda je cak posveceno njegovom nerodjenom detetu….)

.pissbottleman:
Black

Sheets of empty canvas.
(On je verovatno bio umetnik(Ed se inace bavio glumom,pa mozda i…),a ona njegov model,ali sad je vise nema i sve je ostalo prazno bez nje.)
(Sva njegova osecanja su se vezala samo za nju.(original je bio All my horizonts..(ali je promenjeno pre izdavanja albuma)).

(Napolju je,deca bi trebalo da izazovu srecu u njemu,ali ga to jos vise boli,(zbog toga sto je on izgubio dete…)).
(Tako se brzo sve promenilo….(original – “….drift away”,verovatno promenjeno u “…drop away” da bi prikazalo tu iznenadnu promenu…)
(Opet,sve je tamno,sve uspomene ga sada bole,sve je okrenuto protiv njega… ceo njegov zivot ce uvek biti zamracen...)

mine?

Nisam imala pojma, ... ali sam pp., ... i ccesto :cry: dok je slussam ... i pevam ...

.pissbottleman:
Black

Sheets of empty canvas.

mine?

Nisam imala pojma, ... ali sam pp., ... I ccesto :cry: dok je slussam ... i pevam ...

U petak 12. u klubu''Fest'' u ZEMUNU moji ortaci imaju svirku...Bice i PEARL JAM ali i ALICE IN CHAINS I STONE TEMPLE PILOTS...Pa ko voli neki izvoli.....
ps akcenat ce biti na pearl jam, bice najvishe njihovih pesama 8),ali ce biti i ostalog.
ps.Uzeleo sam se dobre grunge svirke vekovima nisam bio na nekoj.. :wink:
Vidimo se :wink:

e da znas da sam videla taj plakat... i razmisljam da li da cimam ortaka, koji takodje obozava njih....
ali nesto ne cenim da klinci mogu da sviraju Pearl Jam HAHAHHAHHAHAHA nobody could!!!!

samo ja 8) :P

cek kako se zovu?... hm kao koja pesma... a da! Kao pesma iz trilogije "Footsteps"... i to me je iznerviralo... kako neinovativno... koja kradja Pearl Jama!

all dobro... aj kao da ne greshim dusu, MOZDA su dobri.......................................................................................................................................................................................not.

@ goxy , Aj' iskreno...oce li vredeti to cemu? Znas,ja sam iz NS,pa ne bih da dolazim pa da se skenjam... a i nesto me Nadya zabrinjava,lici mi ko da ce biti neka otimacina oko mikrofona kada ona dodje...

Ma jok! Ako su losi, nisu vredni mene :lol: :wink: sto bi reko covek, al sam ego.. poslednje dve poruke 8)

a ako su dobri, cucu se ja iz publike lol

mada ne znam da li da odem...

aj idemo zajedno, pissbottleman :wink: salim se... mozda i ne... kuj ce ga znati... mnogo mi bre to sumnjivo... jako je zeznuto slusati live ljude koje obozavas, odnosno muziku koju obozavas... sve ce ti biti losije jer nisu to oni... znaci, moras MNOGO da si dobar da bi svirao Pearl Jam... i tako je lako razocarati se...

hehehe doktorat na temu "Zasto (ne)otici na "tribute" Pearl Jama i jos dva benda" mozete naci na mojoj veb strani www.vebstranadoktorata.com

goxy, koliko to ljudi sto sviraju 12. imaju godina? odnosno, ako mozes i svoje da otkrijes, posto kazes da su ti ortaci... nista licno, samo ono kao... razmisljam... zeznuto mi je da se vracam kuci iz zemuna :/

Ma da...ni meni se ne ide zbog toga sto je velika veovatnoca da mi se nece svideti,nezavisno od njih,jer jednostavno to nije Pearl Jam...bilo koji drugi tribute pa aj...al yebiga sta mi to sve vredi bez EDa...a i daleko je Bg...aj goxy javi se...

Nadya:
Ma jok! Ako su losi, nisu vredni mene :lol: :wink: sto bi reko covek, al sam ego.. poslednje dve poruke 8)

a ako su dobri, cucu se ja iz publike lol

mada ne znam da li da odem...

aj idemo zajedno, pissbottleman :wink: salim se... mozda i ne... kuj ce ga znati... mnogo mi bre to sumnjivo... jako je zeznuto slusati live ljude koje obozavas, odnosno muziku koju obozavas... sve ce ti biti losije jer nisu to oni... znaci, moras MNOGO da si dobar da bi svirao Pearl Jam... i tako je lako razocarati se...

hehehe doktorat na temu "Zasto (ne)otici na "tribute" Pearl Jama i jos dva benda" mozete naci na mojoj veb strani www.vebstranadoktorata.com

goxy, koliko to ljudi sto sviraju 12. imaju godina? odnosno, ako mozes i svoje da otkrijes, posto kazes da su ti ortaci... nista licno, samo ono kao... razmisljam... zeznuto mi je da se vracam kuci iz zemuna :/
Ovako....
Imaju u proseku 25 godina -da si bila na mom profilu videla bi da i ja imam toliko....
Pearl jam sviraju dugo i sigurno znaju da sviraju...
Sad shto se tiche toga da l cesh ti da dodjesh ili necesh bicu direktan-Radi shta hocesh....Ako si se nashla u onom shto sam ja napisao dodji ako nisi nemoj,Shta ja josh da ti kazem....Lako je kritikovati ali koliko ja znam ljudi koji slushaju iskljuchivo grunge se u bgdu mogu nabrojati na prste dve ruke pa se ipak raspravljaju ko zna bolje- to je tipichan klinachki nabedjeni fazon btw...Josh jednom radi kako ti volja.... 8) Pozdrav :)

Back