Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lately cesto slusam "Man of the hour"... 8)

I ceo album "Riot act"... valjda zato sto njega stalno drzim na hardu pa mi je najlakse i najbrze da ga pustim :)
A inace onaj Mat Cameron je genije totlni! Kako je potpuno prelepa pesma "Love boat captain" :D a,da... inace, pissbottleman je pominjao kako je on samo povremeni clan PJ-a... i jos uvek ne verujem u to... ma, nema sanse... Jack irons se ni ne pominje vise sa njima... i nigde zvanicno to ne kazu... mada ni ne gledam njihove sajtove...

Nadya:
Pa ono kad izmedju pesama na koncertu prica i nesto je rekao... sad koliko se bledo secam... "like my son"... u tom fazonu nesto... mada, mozda je mislio na nekog svog imaginarnog sina onda hahah

a ja sam shocked za razvod i sve... bas mi krivo... al dobro sta ja sad tu lupetam :)

jedva cekam novi album... trebao bi relativno soon da izadje! 8)

pazi ovako...znam da su se puno voleli...i imali vencanje iz bajke bla bla bla...a za razvod nisam sigurna..
dece nemaju definitivno...nego je cesto pominjao da nije podrzao abortus njegov sin bi imao 10 godina itd..mislim da mu je to neostvarena zelja....

sjebo mi se disk Samci...a samo sam ga dva puta gledala...nisam ga palila,lomila,posipala vodom niti bilo kakvim hemikalijama,vec odjednom komp nece da ga ucita..ni player...
maler!

we were but stones your light made us stars

:D :D :D :D
me mucho voli tu pesmu :)

a sa tog albuma je "thin air" JAAAAKO ODLICNA :) a za divno cudo, tu se "isprsio" i opustio Stone Gossard :D on je inace autor svih onih malo cudnijih akorAda u pesmama :roll: :lol: :wink:

ali porke?
oni su uvek bili zli prema meni i terali me sa svoje teme,a na mojim temama o PJ su kenjali kojekakve gluposti...
svi su oni naivna decurlija u dobu 7,8 razred,koji ne mogu sebe da pronadju i odmah se lepe na nirvanu

sad se kurt okrece u grobu al nema veze....

Cordaroy je taaako odlicna pesma!!!

Vitalogy album je podcenjen... ali ne sa moje strane 8)

woh... ali tek Tremor Christ pesma.... :roll: :roll:

hm, ko ima originalno pakovanje ovog albuma, razumece me kada kazem da nisu normalni koliko su fenomenalni!!!!!!!!! :D :D :D

slusam nesto Pilate,sjajna pesma, i cini mi se da je ovaj deo:

Stunned by my own reflection.
It's looking back, sees me too clearly, and I swore I'd never go there again.
Not unlike a friend that politely drags you down...

tako lepo otpevan...nesto najlepse sto sam cuo...kako mu je lep glas na tom delu....uff...

.pissbottleman:
slusam nesto Pilate,sjajna pesma, i cini mi se da je ovaj deo:

Stunned by my own reflection.
It's looking back, sees me too clearly, and I swore I'd never go there again.
Not unlike a friend that politely drags you down...

tako lepo otpevan...nesto najlepse sto sam cuo...kako mu je lep glas na tom delu....uff...

zaljubiska, a? :wink:

a jel znate da se u toj pesmi radi o nekoj prici koju je mike procitao, o nekom liku koji zivi sam na planini i kome je jedini prijatelj pas... otud ono "like pilat i have a dog"... samo u nekom, po meni, duhovitijem smislu :)
ne znam, meni je Yield, album koji se slusa ceo od jednom, a da ni ne primetis da je tako brzo prosao :roll: totalno genijalan!

Pesmu Pilate je napisao Jeff,nakon sto je procitao knjigu "Majstor i Margarita".A Pilat je pustio da osude Isusa(mada je kao probao nesto da uradi i da to spreci,zeleo je da ga zadrzi kod sebe... procitajte knjigu SJAJNA JE !!!ali stvarno je jako dobra i nije dsamo o tome,zapletena je i jako dobra.) i njegov jedini prijatelj je bio pas ....ne mogu sad da se setim imena...bandza,tako nesto...

Back