Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadya:
nikodim:
Drugari... kada porastete (muzicki) zaboravicete na Pearl Jam, ne kazem da ge necete slusati, naprotiv naravno da hocete... bla bla

Hm, sve je bilo oki sto si napisao, sve do OVOG dela... ovo je pljuvanje i nametanje svog stava, govoreci da je jedino tvoj dobar i da si ti najpametniji i da si, nazovi, odrastao, a mi smo kao neki klinci...
btw kladim se da si mladji od mene....

Pametovanje je suvisno.

Voli Pearl Jam ili ga ne voli, ne zanima me, ali mi nemoj govoriti kakva sam ja i sta radim.
Tako Nadya,samo ostro!

Keeper:
e sad cju da te napucam :lol: kad bih imao SARKASTO-METAR koji meri sarkazam, mislim da bi eksplodirao kad bih pokushao da izmerim njegovu kolichinu u tvojim postovima. :)
....volim alice in chains koji su se inache raspali od "drogice".... i takve stvari :lol:
tako da, poshto cju ja sad biti izrazito ironichan i sarkastichan u odgovoru, nemoj mi zameriti - ti si me zarazio ;-)

ajmo redom 8)

(.....................)
i o tome se radi, Dzuboksu.
ajd odsviraj mi jednom "state of love&trust", molim te. siguran sam da ti nije problem jer pesma nije "zahtevna" a tako je savrshena i tako RAZVALJUJE :wink: Pis brada, i Samo Rokaj u Slobodnom Svetu 8)
e ovo mi se svidja...haha...

RUN AWAY MY SON,TO SEE IT ALL...OH SEE THE WORLD !!!
I onda su se slupali...a reprize u 00:30 naravno nije bilo...Nadya ovo je vec drugi put,prvo je bilo ono vece posveceno PJ u skc,sad i ovo...malo nas zezas,a?

5) Black
Time: 5:43 Vedder, Gossard

Black is about losing someone extremely close to you. Someone you can't live without.

7) Oceans
Time: 2:41 Vedder, Gossard, Ament

Oceans is about two people (probably in love) in different places who know that they will eventually see each other again. It can also be someone asking someone else to wait for them.

Eddie je Oceans napisao za Bet Liebling(valjda se tako preziva)
To je rekao na unpluggedu,i u pesmi je dozivao njeno ime...samo nisam siguran,da li je to dok su bili zajedno(mislim da je tada),za vreme razvoda,ili posle...

kakvog razvoda???
za vreme unpluggeda su bili zajedno, oni su se tek '94 vencali... posle 10 godina provedenih zajedno as a couple... na jednom koncertu pominje svog sina :) tako da mislim da su jos uvek zajedno... odakle ti ta info?!?
nemoj bre tako pred spavanje :?

Da to je dok su jos bili zajedno.
Ja mislim(porilicno sam siguran,cuo od drugih,citao po internetu i tako to...)da su se jako brzo razveli, i nisam bas siguran da Ed ima sina.Jesi ti sigurna da je o svom sinu govorio?

1.12 What do we know about Eddie Vedder's ex-wife Beth?
Eddie has always maintained a pretty private life and not much is known about her. It has been mentioned in interviews that they met in Chicago in 1984 and were married in 1994; they have since been divorced. Beth is described as a writer and as of late, she is in the band Hovercraft. She plays under the alias 'Sadie 7', and plays bass.

1.11 Do any of them have children?
Matt has a son, Raymond Cameron. In a Newsletter 18, Ray was quoted as saying, "My dad says Pearl Jam fans are better than french fries". =)

to su kao cesto postavljana pitanja i odgovri na njih. ovo imas na gomili sajtova.odgovor je isti.

Pa ono kad izmedju pesama na koncertu prica i nesto je rekao... sad koliko se bledo secam... "like my son"... u tom fazonu nesto... mada, mozda je mislio na nekog svog imaginarnog sina onda hahah

a ja sam shocked za razvod i sve... bas mi krivo... al dobro sta ja sad tu lupetam :)

jedva cekam novi album... trebao bi relativno soon da izadje! 8)

Spot "Do The Evolution" je mnooogoooo dobar... ali ipak je pesma bolja... jao sta ja nadjem da uporedjujem - katastrofa :roll: :D

Ako neko nije video spot (uradjen je u crtanom stilu i delom ironicno (kao i pesma) i jako brutalno uradjen socijalni deo naseg drustva, lestvice... i bla bla...

Oni su jako dobri, bre! :D 8)

Back