Nadya
Ističe se
- Poruka
- 2.157
bice :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da dragi....pissbottleman:E grunge devojche jesi ti dobila SINGLES od one sto rece da ce ti poslati?
Tako Nadya,samo ostro!Nadya:nikodim:Drugari... kada porastete (muzicki) zaboravicete na Pearl Jam, ne kazem da ge necete slusati, naprotiv naravno da hocete... bla bla
Hm, sve je bilo oki sto si napisao, sve do OVOG dela... ovo je pljuvanje i nametanje svog stava, govoreci da je jedino tvoj dobar i da si ti najpametniji i da si, nazovi, odrastao, a mi smo kao neki klinci...
btw kladim se da si mladji od mene....
Pametovanje je suvisno.
Voli Pearl Jam ili ga ne voli, ne zanima me, ali mi nemoj govoriti kakva sam ja i sta radim.
e ovo mi se svidja...haha...Keeper:e sad cju da te napucamkad bih imao SARKASTO-METAR koji meri sarkazam, mislim da bi eksplodirao kad bih pokushao da izmerim njegovu kolichinu u tvojim postovima.
....volim alice in chains koji su se inache raspali od "drogice".... i takve stvari
tako da, poshto cju ja sad biti izrazito ironichan i sarkastichan u odgovoru, nemoj mi zameriti - ti si me zarazio ;-)
ajmo redom 8)
(.....................)
i o tome se radi, Dzuboksu.
ajd odsviraj mi jednom "state of love&trust", molim te. siguran sam da ti nije problem jer pesma nije "zahtevna" a tako je savrshena i tako RAZVALJUJE :wink: Pis brada, i Samo Rokaj u Slobodnom Svetu 8)
tako da mislim da su jos uvek zajedno... odakle ti ta info?!?

Pp ili je to bila rech o gacjama... 
.pissbottleman:Ja nisam video ni jedan,jedini njihov spot(osim pola alive,i kraj od ewen flow,Eddie padne i pocne da se valja,e u stvari video sam I am mine)ali su mi drugi prepricavali...