Sentimentalna budala
Ističe se
- Poruka
- 2.331
800 eura
220 XBOX
400 LCD
180 solidan PC
To sr### od igrice je najprodavanija strategija za ovu konzolu,ocigledno da se ne uklapas u tu vecinu.
Pod XBox sam podrazumeovao savremenu verziju konzole, tj Xbox 360. XBox 360 kosta oko 370 Evra. Jos nesto da dodam povodom isplativosti. Mnogo mi je jeftinije da igram Counter ili Warcraft 3 preko neta i placam samo internet provajdera, nego da placam provajdera plus XBox Live.
Normalno da se ne uklapam u tu vecinu jer kao prvo nemam konzolu. A kao drugo to sto je Halo najprodavanija strategija na konzolama i nije Bog zna kakav argument. Prvo, broj strategija koje su izasle na konzolama je smesan i najveci broj njih je prosao katastrofalno. Drugo, sam Halo setting ima dosta fanova tako da je smesno ocekivati da ce igra iz te fransize komercijalno lose proci.
Trece, najbolji pokazatelj toga da je RTS dobar jeste takmicarska mreza. Ako imas razgranatu takmicarsku mrezu sa dosta turnira to znaci da si napravio dobar RTS. U pocetku su postojali neki pokusaji sa organizovanjem Halo Wars turnira (i to od strane izdavaca) ali to je ubrzo zamrlo. Halo Wars je failovao tamo gde je najvazinje, u competitive gameplayu.
A ovo za Blue Ray sto pricate je smesno. I da imas Blue Ray player koji ce ti ***** kad se ovde diskovi u BR formatu maltene i ne prodaju. Po video klubovima ih ne izdaju, pirati ih ne rezu a u ono malo legalnih prodavnica diskova imaju mozda 5-6 naslova u tom formatu. Kad cena Blue Ray citaca padne, Blue Ray diskovi ce se pojaviti i ovde.

?Sve u svoje vreme...Jbga,moras imati zver ali ces svakako moci da igras nesto sto do juce nisi imao sanse,ili nesto sto se tebi kao PC igracu smatralo nedostizno.Lako mozes igrati sa dzojstikom,a i tu nam je prednost da imamo nesto sto je na pocetku bilo namenjeno samo vama.Imate i vi tastaturu i misa,ali oni nisu ni blizu istim sa PC-a,dok su Xbox 360 dzojstici za PC cak i bolji od onog za x kutiju.E sad,ko je tebi kriv sto jadan ne mozes ni da pokrenes igre koje koriste stari PS1 endzin