- Poruka
- 23.409
Šta češće koristite za posao, internet, društvene mreže, igrice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko interneta stupam u kontakt, podjednako i na telefonu i "laptopu".Šta češće koristite za posao, internet, društvene mreže, igrice?
za koji posaoŠta češće koristite za posao, internet, društvene mreže, igrice?
Ne znam.za koji posao
To im je "fora". Jednom uplatis i onda "misle" da ti treba stalno. I sad, kao, cine ti uslugu sto ti automatski to "produze", ne moras ti da "brines o tome" i da se opterecujes...na primer, više i ne pitaju "da li hoćete siguran net", već samo obaveste ("produžen vam je siguran net"), znači 200- 300 dinara "skinu" bez pitanja (pripejd sam, ne znam kako je kod postpejd).
Uskoro neću koristiti ni telefon koji mi je jedini ostao kao veza sa svetom, jer su pritisci sve veći, evo na primer, više i ne pitaju "da li hoćete siguran net", već samo obaveste ("produžen vam je siguran net"), znači 200- 300 dinara "skinu" bez pitanja (pripejd sam, ne znam kako je kod postpejd).
I to je samo 1 primer, ovo je otimačina, sve više mi je muka od svega.
Moj otac je pre godinu dana prestao da koristi mobilni, koristi fiksni i ne pada mu na pamet da se uopšte vraća na mob.
Ja ću još malo, pa ako nastave da pritiskaju možda ću i ja da pređem na fiksni. Meni internet treba samo da nađem majstora za nešto, otprilike. Već sam u grad počela da izlazim sa starim telefonom "Nokia" koji mi služi da pozovem taxi.
Prošlog meseca nisam uplatila "pametnom" i bila 24 dana bez interneta, jbg treba imati internet, zbog informacija kojih se ne sećam, na primer.