Uros12
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Sine,imam odlican komp koji tera vecinu igrica na high (osim GTA IV naravno) tako da ne sopas gluposti bezveze.
Ti lepo cekaj 4 god da izadje emulator pa pici do mile volje igrice koje su vec prosle.
Postoji tastatura i mis za PS3 (ima da se kupi adapter) tako da i tu nisi u pravu.
Pre nego sto pocinjete sa pametovanjem,iznajmite konzolu na jedan dan i odigrajte malo pa onda iznosite misljenja.
Takodje se malo bolje informisite o mogucnostima konzola,a ne ovako napamet da govorite.
@Sentimentalna budala a kakve vi argumente imate za PC gaming?
GTA IV su uprskali za PC losom optimizacijom (treba ti zver od kompa da bi igrao na potpunom high podesavanju).
Ok,cekacu 4 godine.
Sto se tice tastature i misa,procitaj dobro moj post koji si citirao.Ja sam ih pomenuo
A ko da konzole imaju bog zna kakve mogucnosti,pa da sad treba da se informisem...dovoljno je znati da sluze uglavnom za igre...nema tu nikakvog posebnog informisanja...nisu nimalo slozenije od PC-a.
Evo,reci cu ja nesto umesto Sedimentalnog
Da,uprskali su GTA IV,ali dal si ti uopste probao patcheve koji su se pojavili u medjuvremenu?Sa njima je igra mnogo manje zahtevna+se ceka peti patch koji ce biti badass.
Oces argument za PC gaming?
World of Warcraft,online suteri,World Cyber Games...
1.Mozes i PC da povezes na TV,jest da je zahebano ali se trud isplati,posto mozes da igras i u visokoj rezoluciji,sto je jos jedna velika prednost PC-aDa.
1:Igras na tv-u sa 5-6m razdaljine i stedis sebi vid.
2:Tuce, voznja, sportske simulacije, avanture, akcije... bolje je na Joystick-u i konzoli neuporedivo.
3:Ekskluzivne igre za konzole
4:Moze da se igra multiplayer do 4 igraca na jednoj konzoli
5:Konzole su bolje za igranje u drustvu
6:Nema nadogradjivanja, ubaci Igru i vozi...
7:Nema sanse da igra ne radi osim ako je CD ostecen, dok kod PC-a ima 100 razloga (driveri,graficka,patch,crack...)
8:Konzolu mozes da nosis na kod ortaka, na zurke, na bleju... samo spakujes i to je to.
9:Grafika! Kod 90% igraca u svetu ovo je najbitniji faktor.
I jos mnogo prednosti. Ovo se odnosi samo na gaming deo izmedju konzola i PC-a. Uopsteno PC je mnogo bolja stvar jer mozes da koristis programe, rezes medije, lakse surfujes... Na kraju krajeva igre za konzole se i prave na PC-u! Zato je i ova cela tema glupa jer se porede babe i zabe...
2.Imas Djojtik i za PC
3.jbga,ima i PC ekslkuzive,vi cete tek sad moci da vidite Crysis
4.Tu ti skidam kapu,mada to i nije neki argument(da se svi igraju na istom sistemu)
5.Da li?Imaju li konzole Wow,CS(ne racunajuci port za prvi Xbox koji niko ne igra)
6.Zavisi na kakvo nadogradjivanje mislis.Nije toliki problem naci drivere i crackove kao sto se cini
7.Isto kao i za 6
8.Mozes i PC nositi,pa LAN partiji su cuveni u celom svetu...uostalom imas i igraonice,moraces da platis,ali ces se i dobro zabaviti
9.Da,kod 90% igraca KONZOLA.Osim ako je neko bas razmazen
Za DirectX 10,jbga to je opet PC nije DIrectX 10 konzola.Uvek su tu patchevi...
A da ova tema nema svrhu,to se slazem...mada je ovo lepa rasprava
Poslednja izmena od moderatora: