PC vs PS3 vs XBOX360

PC je veoma los za video igre . Zasto je onda u Srbiji popularniji od konzola?

-Realno pc igre trenutno imaju bolju grafiku od konzola.
-mis&tastatura su bolji od bilo kog dzojstika .
-Pc gejming je jeftiniji, jer mozes da nabavljas igre besplatno ( ako znas kako)
-nemaju samo konzole ekskluzive.. (npr crysis, SIMS 3 ,Red Alert 3: Uprising .World in Conflict)

-ali sa druge strane konzole imaju neku čar, sta ti ja znam lep je osecaj igrati na konzoli kad se zavalis u neku fotelju i igras na split screen sa drustvom.... :)))

PC los za igranje?Pa jel si ti ikada igrao bilo koji FPS na PC-ju?Jedna konzola izadje,al kasnije nestane kad izadje jos novija,dok PC ne.

Zasto je PC kod trenutno vise zastupljeniji nego konzole nas?
Odgovor je jasan...upravo zato sto je multifunkcionalan uredjaj.
Kupis nabudzen komp sa dobrim monitorom,jakim provesorom i ekstra grafickom karticom.
Poslije mozes da igras sve igrice na Full,ali do kada...godinu,dve i sta onda...odjednom trebas jaci procesor...kupis jaci procesir ali ti treba i jaca Mainboard a za to i snazniji cooler...kada sve to saberes izadje vise nego jedna nova konzola.
Pricajmo i o jednom malo duzen periodu...po meni se opet ne isplati.
Rjetkost je da ce neki PC potjerati neku igricu sa boljom grafom nego PS3 na Full HD TV-u.
Takav komp ce biti preko 2000 evra a za te pare cu ja da si kupim Full HD TV,Sony-evo kucno kino u komponentama,PS3 i jos par igrica za konzolu,i za dve do tri godine kada ce PC gejmeri morati ponovo nabudzivati svoje masine za 500evra ja cu si za te pare opet kupiti novu konzolu sa kojom ce biti bolji dozivljaj igrati igrice...samom ili sa drustvom.

Sam sam igrao mnogo igrica na PC-u ali mi je uvjek bilo bolje kada sam ih igrao na konzoli.
Ubacis CD i picis...nema krekovanja,problema,errora usred igre...jednostavno ubacis igricu i igras :).
Realno govoreci PC je u prednosti samo radi piraterije...mozda u nekim slucajevima jos po neka sitnica...moje licno misljenje.

Poslednja izmena:
Slucajno sam naisao na ovu temu trazeci preko google-a sta ljudi kazu za ondos xbox360 i ps3 i moram da vam kazem da 80% vas ke*ate kao foke.
Nemam zivaca da citiram svakog posebno, ali ici cu nekim svojim redom, pa nek se posle pronadje svako:
1. Ko nema kintu da kupi da kupi konzolu neka igra na svom kompu od 250e i neka cuti, a ne da prica kako konzole ne valjaju, a od konzola je video PS1 i PS2. :rtfm:
Imam 360 i sto se tice izbora igrica ima mnogo veci izbor i bolje naslove. Naravno da za strategije i FPS joypad nije najbolje resenje, ali klasicni FPS su igre za decu i mentalne patuljke, ali zato 90% avantura, trkackih i sportskih igara za PC je malo preradjena verzija verzije za konzole i izlaze u proseku 6 meseci kasnije nego za konzole, ako uopste i izlaze za PC.
2. Imam i ja komp, za razlicite zamene komponenti i kupovine novih za 5 godina sam potrosio 4.000e okvirno, i sada trenutno ne mogu sve najnovije naslove da igram na high, a za 360 sam dao 300e i ne instaliram nista, niti me boli glava.
3. Sto se tice igara, 360 i PS se mogu fleshovati u bilo kom gradu u Srbiji sto omogucava da se igraju pirati koji se sa neta skidaju isto kao i igre za PC.
4. NAJBITNIJE!!! Ne znam ko stalno pominje kako konzole cesto "crkavaju i riknjvaju", ali to je problem kod 360 koje je delimicno reshen u novijim verzijama, a problem je u pregrejavanju i to samo pri dugotrajnom konstantnom radu (igraonice npr.), ali i to se resava za 30e ugradnjom dodatnog coolera.

Tako da, ko nema konzolu neka igra sto moze na kompu i manje da ke*a.

Slucajno sam naisao na ovu temu trazeci preko google-a sta ljudi kazu za ondos xbox360 i ps3 i moram da vam kazem da 80% vas ke*ate kao foke.
Nemam zivaca da citiram svakog posebno, ali ici cu nekim svojim redom, pa nek se posle pronadje svako:
1. Ko nema kintu da kupi da kupi konzolu neka igra na svom kompu od 250e i neka cuti, a ne da prica kako konzole ne valjaju, a od konzola je video PS1 i PS2. :rtfm:
Imam 360 i sto se tice izbora igrica ima mnogo veci izbor i bolje naslove. Naravno da za strategije i FPS joypad nije najbolje resenje, ali klasicni FPS su igre za decu i mentalne patuljke, ali zato 90% avantura, trkackih i sportskih igara za PC je malo preradjena verzija verzije za konzole i izlaze u proseku 6 meseci kasnije nego za konzole, ako uopste i izlaze za PC.
2. Imam i ja komp, za razlicite zamene komponenti i kupovine novih za 5 godina sam potrosio 4.000e okvirno, i sada trenutno ne mogu sve najnovije naslove da igram na high, a za 360 sam dao 300e i ne instaliram nista, niti me boli glava.
3. Sto se tice igara, 360 i PS se mogu fleshovati u bilo kom gradu u Srbiji sto omogucava da se igraju pirati koji se sa neta skidaju isto kao i igre za PC.
4. NAJBITNIJE!!! Ne znam ko stalno pominje kako konzole cesto "crkavaju i riknjvaju", ali to je problem kod 360 koje je delimicno reshen u novijim verzijama, a problem je u pregrejavanju i to samo pri dugotrajnom konstantnom radu (igraonice npr.), ali i to se resava za 30e ugradnjom dodatnog coolera.

Ako si im rekao :klap:

Imam 360 i sto se tice izbora igrica ima mnogo veci izbor i bolje naslove. Naravno da za strategije i FPS joypad nije najbolje resenje, ali klasicni FPS su igre za decu i mentalne patuljke, .
.
Looool,bash ti hvala.Ako je tako,onda su konzole za ludake

ali zato 90% avantura, trkackih i sportskih igara za PC je malo preradjena verzija verzije za konzole i izlaze u proseku 6 meseci kasnije nego za konzole, ako uopste i izlaze za PC.
Hehehe da ali mi PC igraci uvek dobijemo vishe od vas konzolasa,iako duze cekamo.GTA 4 ti je cist primer-onda DMC 4 Assasins Creed 2,SW force unleashed.Bez PC-a nema zarade razvojnim timovima,posto se vecina igraca igra na PC-ju(iako ne izgleda tako),dalje PC je platforma koja stalno napreduje,i uvek ce imati i bolju grafiku i bolji gameplay,pa makar bilo hiljadu PS3a i Xboxa.E sad,bolje igre postoje zato sto su neki razvojni timovi retardirani(EA Sports na primer)

E i da,360 je poznat po svojim kvarovima,tako da blago tebi ako ti je to merilo kvaliteta:ok:

1) Lol ajde da si stao na onom da su FPSovi '' igre za decu i mentalne patuljke'', al sto si kao kontraprimer njih kao intelektualne igre naveo trke, fifu i platforme ( Ja nemam nista protiv ovih igara, niti smatramm da igre moraju biti nesto int zahtevne. dovoljno je da su zabavne.). To bi bilo ko kad bi rekao da je fudbal igra za ''za decu i mentalne patuljke'' a kosarka za intelektualnu elitu. Ovim nisi dokazao nista osim da si ostrasceni ...

2) E vidis ja sam svoj komp kupio pre 4 godine (kostao je 700 evra). Nakon kupovine nisam ulozio u njega vise od 200 evra. Pa opet igram sve novije igre na normal ili malo nize. Sad to sto ti nemas pojma kako se budzi komp tvoj problem.

Ja stvarno ne znam zasto vi konzolasi imate neku perverznu opsesiju da dosadjujete PC igracima kako ste vi eto pametni sto ste kupili konzolu a mi mnooogo glupi jer smo jos na tom inferiornom PCu... Drndajte taj XBoX a nas ostavite na miru...

Poslednja izmena od moderatora:
1) Lol ajde da si stao na onom da su FPSovi '' igre za decu i mentalne patuljke'', al sto si kao kontraprimer njih kao intelektualne igre naveo trke, fifu i platforme ( Ja nemam nista protiv ovih igara, niti smatramm da igre moraju biti nesto int zahtevne. dovoljno je da su zabavne.). To bi bilo ko kad bi rekao da je fudbal igra za ''za decu i mentalne patuljke'' a kosarka za intelektualnu elitu. Ovim nisi dokazao nista osim da si ostrasceni ...

2) E vidis ja sam svoj komp kupio pre 4 godine (kostao je 700 evra). Nakon kupovine nisam ulozio u njega vise od 200 evra. Pa opet igram sve novije igre na normal ili malo nize. Sad to sto ti nemas pojma kako se budzi komp tvoj problem.

Ja stvarno ne znam zasto vi konzolasi imate neku perverznu opsesiju da dosadjujete PC igracima kako ste vi eto pametni sto ste kupili konzolu a mi mnooogo glupi jer smo jos na tom inferiornom PCu... Drndajte taj XBoX a nas ostavite na miru...

Pazi, upravo o tome i pricam.
Ti si kupio komp prije 4 godine i igrice igras na medium ili low.
Ne mogu bas povjerovati da sada mozes sa tadasnjim procesorom potjerati DIRTH a kamoli ostale zahtjevnije naslove.

Tu je prednost KONZOLE...kupis je jednom i uvjek igras na HIGH...jos ako je tu prisutno kao sto sam rekao neko kvalitetno kucno kino i FULL HD TV mislim da je tu kraj price.

To sto se igrice prave i za PC je sasvim realno...danas u doba kapitalizma...ko bi odbijao EKSTRA ZARADU :think:?

Poslednja izmena:
Vi ste braco ludi nista nije kao pc a imali xbox 360 internet???????A a ps3?A mrezu????A priljuci za portove????????MODEMI?????Nista........:ajmo:
Ima i Xbox i PS3 internet,posebno Xbox ima dobro razvijen sistm gde vecinu igara igras preko interneta sa drugima,nemas potrebe da patchujesh igre da bimogao da igra multiplayer,uvek ima ljudi i postoji sistem koji te nagraduje poenim.
Na komp najvise volim da igram srategije,sve ostalo na konzoli.

Vi ste braco ludi nista nije kao pc a imali xbox 360 internet???????A a ps3?A mrezu????A priljuci za portove????????MODEMI?????Nista........:ajmo:
Haha,ala si se sad ispalio.:hahaha:
I PS3 i XBOX 360 imaju te mreze koje odlicno funkcionisu i mnogo su jednostavnije za koriscenje od slicnih na racunarima.
Nisam ni na jednoj strani zato sto svaka konzola ili PC ima dobrih i losih strana.
Mislim da je potpuno glupo zalaziti u dalju raspravu jer vecina to pretvara u svadju i vredjanje,a neki nisu ni igrali ista na nekoj od konzola ali zato ih pljuju.
Ukratko
Ko ima kesha za original igrice za njega je PS3,jer ima dosta igrica koje su samo za tu konzolu a vredne su paznje,mada su igrice dosta skupe (cena varira od mesta gde se kupuje).
XBOX 360 je super konzola,sa mnostvo naslova ali postoji problem za kvarovima (bez pametnih ubacivanja da je jasper 100% siguran i da x clamp fix cini cuda,i te konzole mogu da riknu samo u mnogo manjoj meri nego prosle revizije,znaci rizik je mali ali postoji).
PC je za sve moguce igrice,ima brdo naslova,ali tu je stalna borba sa nadogradjivanjem racunara.

Pazi,upravo o tome ti pricam.
Ti si kupio svoj komp prije 4 godine i igrice igras na medium ili low.
Ne mogu ti bas povjerovati da sada mozes sa tadasnjim procesorom potjerati DIRTH a kamoli ostale zahtjavnije igrice.

Tu je prednost KONZOLE...kupis je jednom i uvjek igras na HIGH...jos ako je tu prisutno kao sto sam rekao neko kvalitetno kucno kino i FULL HD TV mislim da je tu kraj price.

To sto se igrice prave i za PC je sasvim realno...danas u doba kapitalizma...ko bi odbijao EKSTRA ZARADU :think:?

1) Veruj mi da moze. Doduse najzahtevnije igre su kao sto sam rekao na low. Da budem iskren ja sam covek kome je vaznija sustina nego broj poligona na ekranu. A i budzenje kompa nije toliko u novcu ( mada je novac naravno kriticno vazan faktor) koliko u znanju STA i GDE da kupujes.

2) Ja za te pare koje ti utrosis na konzolu,par igara, kvalitetno kucno kino i FULL HD TV mogu otvoriti igraonicu sa pristojnim kompjuterima.

3.)

Lol, ne mogu da verujem sta citam!!! Neko ko nije upoznat sa situacijom citajuci ovo sto si sad napisao, pomislio bi da se sve igre prave iskljucivo za konzole a tek poneka predje i na PC sto je daleeeeko od istine.
Lol pa celokupno RTS, TPS, MMORPG, Tycoon, Sim, a bogami i najveci deo FPS trzista drzi PC.

4) I NAJVAZNIJE!!!!

- Ne znam ko je konzolasima uvrteo u glavu da mi (PC igraci) uopste i zelimo da igramo konzolne ekskluzive. Realno BOLI ME UVO za:

Zeldu, Final Fantasy i ceo .... JRPG zanr,. Mario Cart. Wii sports, Gears of war, .... Fallout 3 koji je sad sve samo ne RPG, Halo, Devil May Cry, Super smash Bros Brawl i sva ostala sarena ...

- Uzeo sam PC da bi igrao:

Half Life 1&2, Starcraft, Warcraft 3, Monkey Island, Fallout 1 & 2, Total War Serijal, Baldurs Gate, STALKER, Guild Wars, WoW, Syberiu, SystemShock itd...

Poslednja izmena od moderatora:
Ja bih rekao da je ovde nako malo vise nego pristrasan ;).
Pazi.
Konzola je namjenjena igricama a racunar je multifunkcionalan uredjaj.
Ja ne mogu da vjerujem da ti kao strasan...kako to kazes,igrac i poznavalac igrica to pises.

Da krenem...jedan Sony-ev...BRAVIA FULL HD TV precnika 81 cm cu da kupim za 560 evra.
Sony-evo BRAVIA...nadam se da si upucen sta je bravia kod Sony-a,kucno kino snage 1000w u komponentama cu da kupim za 330 evra.
Sony-evu konzolu cu da kupim za 260 evra.
O igraicama necu da pricam.
Kada sve to saberem i oduzmem dodjem na sumu od 1150 evra.

Znas sta ces ti da otvoris za 1150 evra...nista.
Za te pare MOZDA mozes da si kupis malo pristojniji kompjuter koji ce da ti potjera igrice narednih dve do tri godine ali na normal i li low opciji ;).
Toliko o tvom poznavanju i pristrasnosti vezanoj za racunare.

Kao sto ti izjavi da se svjet video igara vrti oko igrica je samo komercionalni trik video industrije i to je istina...pazi...kao sto sam i naveo u jednom od mojih proslih postova je da racunar sam za sebe veze ulaganje nakon nekog vemena i to ne samo u jednu stvar negu u vise njih...da ne pricam sada sa izlaskokm novog OS-a.
Od zahtjevnosti procesora do graficke karte pa cak,RAM-a i coller-a,a o maticnoj ploci da ne pricam.

Sta to bi kada je izasla Vista pa ste svi skocili na to kako igrice koje su namjenjene Visti zahtjevaju mnogo jacu KONFU?
Imali ste srecu sto je XP bio jos uvjek u upotrebi.Sta sada kada se ukinu UPDATE i SUPPORT za XP...to ce za koji mjesec biti mrtav OS...sta ce biti onda???
Onda ce poceti to budzenje racunara koje ce biti vise nego mnogo.

To sto si ti pristrasan i ne zelis da priznas to je tvoja stvar ali je to istina.

Oih par stvari koje sam ja gore nabrojao ce da mi pruze maksimalan i najbolji moguci ugodjaj prilikom igranja PS-a.

Cek,cek...Gainward GTX-275 896MB DDR3, 240SP kosta skromnih 173 evra.
Intel Core i7 920 D0 BOX, Quad Core, 2.66 GHz, LGA 1366,kosta skromnih 222 evra.
AsRock X58 Extreme, Intel X58, LGA1366, SLI, CFX 133 evra.
Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 5.1 Soundsystem 279 evra.
Sony-Optiarc BC-5500S, SATA, BluRay-ROM, DVD±RW, SlimLine 142 evra.
Asus VH242H, 24" TFT, Wide 16:9, DVI-D + HDMI 200 evra.

To je samo par osnovnih stvarcica bez dobrog kulera...i na mjestima o kojim ti govoris ;).
Dakle kada sve to saberem 1149 evra a jos uvjek nemam najbolje...e o tome ja govorim.

Nadam se da ce ovo bar malo uroditi plodom i da ce stati u kraj pristrasnosti i predrasudama.
Svako ima pravo na svoje izbore ali ne moze nikao govoriti i tvrditi da je neso po svaku cjenu bolje i ubjedljivo bolje ;).

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da je ovde nako malo vise nego pristrasan ;).
Pazi.
Konzola je namjenjena igricama a racunar je multifunkcionalan uredjaj.
Ja ne mogu da vjerujem da ti kao strasan...kako to kazes,igrac i poznavalac igrica to pises.

Da krenem...jedan Sony-ev...BRAVIA FULL HD TV precnika 81 cm cu da kupim za 560 evra.
Sony-evo BRAVIA...nadam se da si upucen sta je bravia kod Sony-a,kucno kino snage 1000w u komponentama cu da kupim za 330 evra.
Sony-evu konzolu cu da kupim za 260 evra.
O igraicama necu da pricam.
Kada sve to saberem i oduzmem dodjem na sumu od 1150 evra.

Znas sta ces ti da otvoris za 1150 evra...nista.
Za te pare MOZDA mozes da si kupis malo pristojniji kompjuter koji ce da ti potjera igrice narednih dve do tri godine ali na normal i li low opciji ;).
Toliko o tvom poznavanju i pristrasnosti vezanoj za racunare.

Kao sto ti izjavi da se svjet video igara vrti oko igrica je samo komercionalni trik video industrije i to je istina...pazi...kao sto sam i naveo u jednom od mojih proslih postova je da racunar sam za sebe veze ulaganje nakon nekog vemena i to ne samo u jednu stvar negu u vise njih...da ne pricam sada sa izlaskokm novog OS-a.
Od zahtjevnosti procesora do graficke karte pa cak,RAM-a i coller-a,a o maticnoj ploci da ne pricam.

Sta to bi kada je izasla Vista pa ste svi skocili na to kako igrice koje su namjenjene Visti zahtjevaju mnogo jacu KONFU?
Imali ste srecu sto je XP bio jos uvjek u upotrebi.Sta sada kada se ukinu UPDATE i SUPPORT za XP...to ce za koji mjesec biti mrtav OS...sta ce biti onda???
Onda ce poceti to budzenje racunara koje ce biti vise nego mnogo.

To sto si ti pristrasan i ne zelis da priznas to je tvoja stvar ali je to istina.

Oih par stvari koje sam ja gore nabrojao ce da mi pruze maksimalan i najbolji moguci ugodjaj prilikom igranja PS-a.

Cek,cek...Gainward GTX-275 896MB DDR3, 240SP kosta skromnih 173 evra.
Intel Core i7 920 D0 BOX, Quad Core, 2.66 GHz, LGA 1366,kosta skromnih 222 evra.
AsRock X58 Extreme, Intel X58, LGA1366, SLI, CFX 133 evra.
Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 5.1 Soundsystem 279 evra.
Sony-Optiarc BC-5500S, SATA, BluRay-ROM, DVD±RW, SlimLine 142 evra.
Asus VH242H, 24" TFT, Wide 16:9, DVI-D + HDMI 200 evra.

To je samo par osnovnih stvarcica bez dobrog kulera...i na mjestima o kojim ti govoris ;).
Dakle kada sve to saberem 1149 evra a jos uvjek nemam najbolje...e o tome ja govorim.

Nadam se da ce ovo bar malo uroditi plodom i da ce stati u kraj pristrasnosti i predrasudama.
Svako ima pravo na svoje izbore ali ne moze nikao govoriti i tvrditi da je neso po svaku cjenu bolje i ubjedljivo bolje ;).

1) Lol naravno da se za najbolji i maximalni ugodjaj mora platiti vise novca. Ja sam pricao o konfiguracijama koje mogu da vuku stvari na mediumu, sad to sto si ti neki technomegaloman pa ne mozes da uzivas u igri bez nenormalnog broja pixela pred ocima to je tvoj problem.

2) Uostalom otkud ti znas da ne moze da se nabavi dobar kompjuter za male pare. Najmiliji mi je primer mog prijatelja koji je pretprosle godine na tada jednu od elitnijih konfiguracija kod nas grunuo 1300 evra (+ kamate od kredita). Da bi ja taj isti kompjuter 3 meseca kasnije ja nasao u Italiji (Tamo je kupljen i moj komp) u SUPERMARKETU za 600 evra. Ko zeli da se potrudi moze pristojnu masinu preko granice da uzme. Opet za ultra High konfiguraciju treba para ali ko oce ultra high grafiku ima da plati i ultra high cenu.

3) Ja nisam ostrascen sto se tice konzola. To se lako moze videti iz mojih prethodnih postova na ovoj temi. JA NIGDE NISAM NAPAO NITI SAM IZNEO ARGUMENT PROTIV SAMIH KONZOLA cak sta vise PREPORUCIO SAM IH. Uvek sam napadao SAMO OSTRASCENE KONZOLASE I NJIHOVE ELITISTICKE I ISFLOSKULISANE NAPADE na PC igrace....

Pa ako ne zelis da uzmes u obzir REZOLUCIJU sto je jedn od osnovnih faktora koji presudjuju u video igrama prilikom rasudjivanja u tome sta daje bolji dozivljaj je onda tvoja stvar.
Znaci da osudjujes konzole...i to da mi imamo nesto protiv komp gejmera...ne,naprotiv.
Ne vjerujem da bi neko prije pristao da igra igricu na medium ili low opciji nego HIGH varijanti ;).

Ja sam svoj komp prije 2 godine platio 1200 evra i znas sta saad mogu sa njim...nista.
Sada isti kosta oko 700.

Ne mozes mi reci da bi radije igrao igricu na medium nego na high :per:.

Ove cjene koje sam ti ja poistavio su jedna od najnizih limita.
Rjetkoj je da ces negdje naci ovo sto sam ti ja naveo jeftinije...istu marku.

Internet na konzolama mozda postoji,ali nikad nece biti kao na PC-ju,a ako bude,bice njegova losa kopija(sto vec i jeste)
Ja predlazem da se ova tema zakljuca,posto cemo se na kraju zaklati....
Ima i Xbox i PS3 internet,posebno Xbox ima dobro razvijen sistm gde vecinu igara igras preko interneta sa drugima,nemas potrebe da patchujesh igre da bimogao da igra multiplayer,uvek ima ljudi i postoji sistem koji te nagraduje poenim.
Na komp najvise volim da igram srategije,sve ostalo na konzoli.
Sad je slican sistem sa Xboxa uveden i za PC(Games for Windows Live)sa achivmentima kao na Xboxu

Poslednja izmena:
Internet na konzolama mozda postoji,ali nikad nece biti kao na PC-ju,a ako bude,bice njegova losa kopija(sto vec i jeste)

Sad je slican sistem sa Xboxa uveden i za PC(Games for Windows Live)sa achivmentima kao na Xboxu
Vidi ovako,meni su i PC i Xbox podjednako dragi,ali Xbox Live je daleko ispred sistema na kompu,ovde ne govorim o obicnom surfovanju,nego o igranju protiv drugih u mrezi i kako je to jednostavno,takodje dobra stvar sa Xbox Live-om je shto 80% ljudi tamo ima mikrofon pa ugodjaj bude josh bolji kad sa nekim mozes da popricas.

I onda kazes da je Xbox live kopija PC mreze...
Nemoj komentarisati bezveze jer garantovano nisi proveo par dana na xbox online mrezi.
Nema krekovanja i alcohola 120%,ne treba nikakav fix i ostale stvari,ubacis disk i igras.
Live mreza je odlicno osmisljena,cak je bolja i od PS3 mreze.
Imas razne trailere,demo igrice,dodatke,i sto je najvaznije mozes igrati online odmah,bez ikakvih programa.
I PC i konzole su super i imaju svoje prednosti,ali nije fazon sad da svi pljujete konzole a da niste ni iskusili kako je to posedovati istu.
I konzole i PC imaju svoje korisnike koji imaju razlog da ih koriste.
Vise se isplati kupiti konzolu i dobar TV i igrati u HD rezoluciji i bez seckanja nego kupiti komp i igrati par godina sve na high i posle par godina ponovo nadogradjivati komp jer ne moze da podrzi neke igre.

@ masterchief Da,to je ok,ali skoro slicno ima i Games for Windows LIVE.Znam da je moj drug,dok je igrao GTA 4 multiplayer na PC-u takodje koristio sluske i mikrofon.
Naravno,svako ima svoje misljenje.Meni su konzole sasvim ok(malo mi je Xbox buggy,ali je i on super)

@dragi11 I na Live-u za PC se mogu skidati traileri...a i mozes ih gledati i ovako,"surfovanjem"...a ne kontam sto ti je toliki big deal crackovi i NOCD...ako znas mehaniku(koja uopste nije teska kao sto drugi govore)bice ti kao masji kasalj
A meni kao sto sam rekao nikad nije bilo toliko vazno dal cu da igram na high,niti sa HD njesrom,sto je naravno lepo,ali sam oduvek preferirao gameplay,a grafika je na zadnjem mestu

Poslednja izmena:
@ masterchief Da,to je ok,ali skoro slicno ima i Games for Windows LIVE.Znam da je moj drug,dok je igrao GTA 4 multiplayer na PC-u takodje koristio sluske i mikrofon.
Naravno,svako ima svoje misljenje.Meni su konzole sasvim ok(malo mi je Xbox buggy,ali je i on super)

@dragi11 I na Live-u za PC se mogu skidati traileri...a i mozes ih gledati i ovako,"surfovanjem"...a ne kontam sto ti je toliki big deal crackovi i NOCD...ako znas mehaniku(koja uopste nije teska kao sto drugi govore)bice ti kao masji kasalj
A meni kao sto sam rekao nikad nije bilo toliko vazno dal cu da igram na high,niti sa HD njesrom,sto je naravno lepo,ali sam oduvek preferirao gameplay,a grafika je na zadnjem mestu
Pa nisam ni rekao da nema trailera na live,ali ti si izjavio da je X360 live kopija PC live i da je mnogo losiji,sto uopste nije tako.Ne kazem da je PC los ali ne dopustam da govorite nesto o cemu nemate pojma i sto ste samo videli kod "ortaka" i slicno.
Ne vredi se raspravljati jer ce se naci uvek neko pametan da lupi nesto (bez uvrede ali je tako).
*** ni meni nije tesko da crackujem igre i slicno,ali je mnogo lakse kada ubacis disk i igras.
Na Live (x360) igras sa ostalim igracima i igras na javnim serverima,a ne kao na PC sa piratima.
X360 ima i grafiku a ima i gameplay,nije samo PC sa dobrim gameplay-om.
I da dodam,posto ce to biti sigurno sledeci izgovor,i na PS3 i na X360 je moguce igrati sa misem i tastaturom pomocu raznih adaptera (google it).

Kada igram dobru igricu mani je itekako bitna grafika.

Gameplay je nesto najbitnije.

Ako ti je gamepaly najbitniji zasto onda stalno pominjes grafiku na konzolama i na kompu ?Meni uopste ne smeta da igram neku igru na Low ... ako se secate grafike kakva je bila pre 10 godina ovaj low vam dodje ko high tada ;).Konzole su dobre za drustvo ,ali ako hoces da odigras neku dobru igru to se moze samo na kompu ...

Back