Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
PC je veoma los za video igre . Zasto je onda u Srbiji popularniji od konzola?
-Realno pc igre trenutno imaju bolju grafiku od konzola.
-mis&tastatura su bolji od bilo kog dzojstika .
-Pc gejming je jeftiniji, jer mozes da nabavljas igre besplatno ( ako znas kako)
-nemaju samo konzole ekskluzive.. (npr crysis, SIMS 3 ,Red Alert 3: Uprising .World in Conflict)
-ali sa druge strane konzole imaju neku čar, sta ti ja znam lep je osecaj igrati na konzoli kad se zavalis u neku fotelju i igras na split screen sa drustvom.... ))
PC los za igranje?Pa jel si ti ikada igrao bilo koji FPS na PC-ju?Jedna konzola izadje,al kasnije nestane kad izadje jos novija,dok PC ne.
Zasto je PC kod trenutno vise zastupljeniji nego konzole nas?
Odgovor je jasan...upravo zato sto je multifunkcionalan uredjaj.
Kupis nabudzen komp sa dobrim monitorom,jakim provesorom i ekstra grafickom karticom.
Poslije mozes da igras sve igrice na Full,ali do kada...godinu,dve i sta onda...odjednom trebas jaci procesor...kupis jaci procesir ali ti treba i jaca Mainboard a za to i snazniji cooler...kada sve to saberes izadje vise nego jedna nova konzola.
Pricajmo i o jednom malo duzen periodu...po meni se opet ne isplati.
Rjetkost je da ce neki PC potjerati neku igricu sa boljom grafom nego PS3 na Full HD TV-u.
Takav komp ce biti preko 2000 evra a za te pare cu ja da si kupim Full HD TV,Sony-evo kucno kino u komponentama,PS3 i jos par igrica za konzolu,i za dve do tri godine kada ce PC gejmeri morati ponovo nabudzivati svoje masine za 500evra ja cu si za te pare opet kupiti novu konzolu sa kojom ce biti bolji dozivljaj igrati igrice...samom ili sa drustvom.
Sam sam igrao mnogo igrica na PC-u ali mi je uvjek bilo bolje kada sam ih igrao na konzoli.
Ubacis CD i picis...nema krekovanja,problema,errora usred igre...jednostavno ubacis igricu i igras .
Realno govoreci PC je u prednosti samo radi piraterije...mozda u nekim slucajevima jos po neka sitnica...moje licno misljenje.
Poslednja izmena: