Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.495
To ne znam, nije ni vazno,otisli smo od teme kao po obicaju pa da se vratimo na nju.
A tema je? Vucjak - nemacki ovcar srpskog porekla?
Znaci Vucic?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ne znam, nije ni vazno,otisli smo od teme kao po obicaju pa da se vratimo na nju.
Sta ce nekom tele od psa...
Zato sto vrsni primerak sarplaninca pokida pit bula kao od sale...
Lep je. Ne moraš biti kinološki sudija, vidi se da je birano štene iako se uplašio od onoliko ljudi.
Najbolje da sad pišemo o debilima koji puštaju pse da se kolju.
Najbolje da sad pišemo o debilima koji puštaju pse da se kolju.
Ne mora da znači, ako slučajno pit uspe da ga dohvati za vrat, ode šarplaninac kao od šale...
Tesko bracala...mnogo je tezi od pita...gleda sam vise borbi...dobar sarplaninas se igra da pitom.. kao i kavkavski ovcar i kangal...
Tesko bracala...mnogo je tezi od pita...gleda sam vise borbi...dobar sarplaninas se igra da pitom.. kao i kavkavski ovcar i kangal...
Nije bas lep, niti najbolji primerak....ovo stene ima previse izduzenu njusku...pravi sarplaninac ima nabijeniju glavu, slicno kao kavkavski ovcar...ovaj kao da je neki mesanac ))
Jesi li znao da od toliko vrsta pitova, samo je jedna za borbe?
Samo kažem, a onima koje gaje pse za borbe bih i ja priuštio jednu borbu, to jest između njegove glave i moje štangle.
Samo kažem, a onima koje gaje pse za borbe bih i ja priuštio jednu borbu, to jest između njegove glave i moje štangle.
Putin seemed to like his new pet, the four-month puppy nicknamed Pasha. "What a cutie!," he said taking the puppy in his arms after the first round of talks with Vucic.
The Sarplaninac or Yugoslavian Shepherd Dog is a canine breed, which hails from the Balkan Peninsula that is used to protect flocks of sheep in the mountains and as a guard dog. According to legend, Alexander the Great’s warriors had imported the ancestors of these dogs, the Tibetan mastiffs, during his eastern military campaigns.
Putin earlier received puppies as a gift from Turkmenistan, Bulgaria, Japan and Kyrgyzstan.
tass.com
Sarplaninac je pas za borbe sa vucima.
Tri sarplaninca mogu da oteraju jednog vuka,ako ovaj nije puno gladan.
Ja bih najradije gajio vuka.
Nije bas lep, niti najbolji primerak....ovo stene ima previse izduzenu njusku...pravi sarplaninac ima nabijeniju glavu, slicno kao kavkavski ovcar...ovaj kao da je neki mesanac ))
Tri sarplaninca mogu da oteraju jednog vuka,ako ovaj nije puno gladan.
Mislio sam na međusobne borbe pasa, a što se vukova tiče, naravno da su stvoreni za borbu protiv njih.
Cetiri jaka Sarplaninca mogu bez problema da pocepaju jednog slabog vuka.