Vučić baba roga a narod stado bez pastira

Ne sviđa mi se ovo tvoje izrugivanje UČITELJICE

Tokom čitave 98me i delom 99te je ta uniforma krvarila gaće i ratovala na kosmetu

Nemoj da ja počnem o prosveti neće ti se dopasti pa ces koristi moderatorske moći jel...

Ovo smatram provokacijom i uvredom za sve koji su nosili tu uniformu teget boje ❤️

Ali tebi se moze da provociras jel...

Nije to pristojno!
Žao mi je šti su tu uniformu ukaljali, njima se žali a ne meni.

Žao mi je šti su tu uniformu ukaljali, njima se žali a ne meni.
Eto koliko ti kulture imas pa tako odgovaras.

Provociras tu KOMPLET policiju, sve pripadnike policije vredjas i vređas sve koji su krvarili u toj uniformi za kosovo

Nazivas nas neobrazovanima jel???

A ko to nas naziva neobrazovanima?

Uciteljica obična, koja po STAROM obrazovnom sistemu završila višu učiteljsku... (zato i nemas platu ni približnu nastavnicima tj akademskim građanima u školi gde radiš)

I sad si ti boze moj OBRAZOVANA a mi neobrazovani...

Nemoj tako uciteljice, nije to lepo

Kako vas ka ka antipiculici haha
1760817453681.png

довољна је само ова прва уводна реченица да тисве буде јасно и да читав пост одмах промућкаш и проспеш!

запдњачки интерес да се вучић сруши? ај да видимо и ту твоју пар ехеланс глупост

- ЕВРОПСКА комисија је закључила да је ЈАДАР стратешки пројекат зе ЕУ и њену привреду!. Ок , србија ниј дала званичну дозволу и формално о копању али ЕВРОПСКА КОМИСИЈА НЕЋЕ нити један пројекат означити са СТРАТЕШКИМ ако немају зелено светло до власти у тој земљи :rtfm:

и сад ће они да руше вучића јел ? :mazi:

- ПЛАТОНСКА ЉУБАВ СА МАКРОНОМ ИЛИ ТИ РАФАЛНА ЕМОЦИЈА...

- србија има потписан уговор око 12 РАФАЛА који ће стићи тек 2028 године (они рафали са војне параде су позајмљени од француза то суњихови авиони и њихови пилоти)

посао кошта око 2700 Е
плус ће коштати минимум дупло толко ако не и више за обуку пилота техничког особња и трошкове одржавања

све то се плаћа преко КРЕДИТА ФРАНЦУСКИХ БАНАКА

е сад, французи нам увале своје канте, које би ускоро бацили, и то нам папрено наплате и ти мсилиш да то тек тако може а да се неко од наших у власти не омасти опасно са великим процентом ?

онда си много наиван јел...

-ЋУТАЊЕ ЗАПАДА одемонстрацијама у србији и никада званично нису подржали СТУДЕНТЕ
али је зато МАКРОН у сред вожње бициклова до стразбура када су му студенти написали писмо ИЗНЕНАДА ПРИМИО ЛИЧНО ВУЧИЋА , ГРЛИО СЕ СА ЊИМ чиме је пренета поруак студентима...

тема је типичан покушај снс картелске мантре - обојена револуција са ѕапада

а у ствари је запад управ отај који има у србији све механиѕме којим држи ову власт у својим рукама...

и наравно да западу ниакко не одговара да ова власт падне...
Pa ti si ortak izvini ali ograničen i ne vidiš genijalnost njegove spoljne politike. Koliko puta on mora da vam podvuče da je njegova politika i istok i zapad? Kupio Rafale pa šta? On barem naoružava i jača vojsku dok su oni pre njega sve raskantali.
PUTIN se je pre neki dan javno ogradio od protesta i direktno uperio prstom u zapadnjačke službe da stoje iza protesta i šta ti tu nije jasno? Šta Jadar to je nebitno za ono šta EU zahteva od Vučića a i zar su počeli kopanje? Nisu. Ali oni traze da Vučić usaglasi politiku sa EU koja podrazumeva priznanje Kosova što je ujedno i uslov za navodno priključenje EU , i nisu srećni jer Vučić nije Rusima uveo sankcije. Mislim šta ti tu nije jasno? Da je Vučić zapadnjački igrač on bi odavno ispunio te zahteve. Zato ne lupaj

Pa ti si ortak izvini ali ograničen i ne vidiš genijalnost njegove spoljne politike. Koliko puta on mora da vam podvuče da je njegova politika i istok i zapad? Kupio Rafale pa šta? On barem naoružava i jača vojsku dok su oni pre njega sve raskantali.
PUTIN se je pre neki dan javno ogradio od protesta i direktno uperio prstom u zapadnjačke službe da stoje iza protesta i šta ti tu nije jasno? Šta Jadar to je nebitno za ono šta EU zahteva od Vučića a i zar su počeli kopanje? Nisu. Ali oni traze da Vučić usaglasi politiku sa EU koja podrazumeva priznanje Kosova što je ujedno i uslov za navodno priključenje EU , i nisu srećni jer Vučić nije Rusima uveo sankcije. Mislim šta ti tu nije jasno? Da je Vučić zapadnjački igrač on bi odavno ispunio te zahteve. Zato ne lupaj
Meni nisi odgovorio na post, ne znam zašto :mrgreen: zato ti ja odgovaram umesto člana. Koga naoružava i čime, a posebno pitanje, čijim parama? Svojim?? Kakve veze ima Putin sa našom državom i s time šta on priča? Jel on nas pitao šta mi mislimo o Ukrajini il o Rusima? Koje priznanje Kosova kada je za 13 godina vladavine Kosovo neprimetno otišlo, čitaj malo novine još poneke, da vidiš ima li šta srpsko još na Kosovu. Ovo što sada čitam je pokazatelj jačine propagande za sve one koji sa strane posmatraju dešavanja a ne učestvuju u njima. I onda se još čude što je narod besan...

evo usto TITO

bla bla bla

inace sto se tice mantre o sankcijama rusiji...

sns bi sutra uveo sankcije rusiji ali NE SME OD NARODA

zato sad sa usa igraju igru sankcije NISu kako bi narod ucenama isankcijama pritegli dase otrgne od rusa...

ko vas ne zna...

ps

slusaj, postoji pravilnik foruma i nemoj ni mene a ni druge da NAZIVAS OGRANICENIMA i da nam govoris da lupamo
nije ovo cevapcijada sns u nisu il beogradu...
ok ?

Poslednja izmena:
Meni nisi odgovorio na post, ne znam zašto :mrgreen: zato ti ja odgovaram umesto člana. Koga naoružava i čime, a posebno pitanje, čijim parama? Svojim?? Kakve veze ima Putin sa našom državom i s time šta on priča? Jel on nas pitao šta mi mislimo o Ukrajini il o Rusima? Koje priznanje Kosova kada je za 13 godina vladavine Kosovo neprimetno otišlo, čitaj malo novine još poneke, da vidiš ima li šta srpsko još na Kosovu. Ovo što sada čitam je pokazatelj jačine propagande za sve one koji sa strane posmatraju dešavanja a ne učestvuju u njima. I onda se još čude što je narod besan...
Mnogo komentara .. ne mogu da odgovaram na svaki ali ću ipak prelistati unazad da vidim šta si napisala Lagerta.
Ja slušam Putina jer bez njegove podrške mi bi bili izglasani u Savetu Bezbednosti kao genocidna nacija, on se uvek osvrne i na Srbiju i na Kosovo i hvala Rusiji što jos uvek pola sveta nije priznalo Kosovo, oni znaju nešto što mi sami ne vidimo!
Sve sta je Kosovo uzelo to mi nismo mogli da sprečimo ni na koji način jer ih kolektivni zapad podržava politički dok ih Nato brani vojno.
Evo ti Lagerta jedno pitanje a ti sada odgovori: a šta bi ti uradila da si bila na Vučićevom mestu? Eto izaberi temu, nasilno upadanje Rosu na sever , maltretiranje ljudi, nametanje taksi itd itd A ŠTA BI TI URADILA?

To je zato jer ne živiš u Srbiji, vodiš se samo onime što pročitaš ili vidiš na tv kanalima. Trenutno, u Srbiji ne postoji objektivno izveštavanje, narod je besan zvog očiglednih laži koje sluša svakodnevno jer je realnost dijametralno suprotna propagandi koju sns decenijama uspešno prosipa. Zato i ne čude izlivi besa i revolta kod velikog broja ljudi u Srbiji. Naravno da su afere postojale i pre, verovatno će i posle postojati, ali neki su uspevali bar da prikriju ili da ponešto učine dobro za ovu državu. SNS afere su javne, neprikrivene, bahato nabijene na nos običnim ljudima koje smatraju nesposbnima jer nisu uspeli da se ''snađu''. Pod ''snađu'' podrazumeva se učlanjenje u sns i gaženje svih mogućih zakona. Da živiš ovde, pa da ti dete pregazi sin istaknutog snsovca a za taj zločin dobije samo nanogicu, shvatio bi o čemu pišem.
To gde ja živim nije bitno, pratim sva dešavanja i vidim kako odredjene struje od početka traze bilo kakav povod da napada i demonizuje Vučića i SNS i to me gura da ga branim a zapravo ne branim njega već me nerviraju manipulacije tkz. opozicije više nego sve afere i korupcija. Vučić nije izmislio ni afere ni korupciju ni mafiju, jednostavno mi smo od 90tih u tim govnima i to je uzelo maha u ljudima.
Ja ne vidim nikakav validan razlog.da se gura nasilna smena vlasti od onih koji su zapravo nesposobni da svojom inteligencijom pobede na izborima.
Vučić igra veoma lukavo i nije antisrbin, ko to ne vidi ne poznaje politiku.

evo usto TITO

bla bla bla

inace sto se tice mantre o sankcijama rusiji...

sns bi sutra uveo sankcije rusiji ali NE SME OD NARODA

zato sad sa usa igraju igru sankcije NISu kako bi narod ucenama isankcijama pritegli dase otrgne od rusa...

ko vas ne zna...

ps

slusaj, postoji pravilnik foruma i nemoj ni mene a ni druge da NAZIVAS OGRANICENIMA i da nam govoris da lupamo
nije ovo cevapcijada sns u nisu il beogradu...
ok ?
Možda si u pravu nisam trebao takav rečnik da upotrebim izvinjavam se... ali brate kada stvarno pišeš nebuloze jer ja izvini ali stvarno neznam kako to drugačije da napišem. Kažeš Vučić bi uveo sankcije Rusiji ali ne sme od naroda? Ti stvarno misliš da su Rusi glupi i da ne vide više od nas samih šta se dešava i da li je Vučić zapadnjački špijun ? Ako znas elementarne osnove političkog bontona onda bi ukapirao koliku je podršku Putin dao Vučiću primajući ga pored svih ostalih lidera na razgovor u Kini ili direktno se obraćajući takvima kao ti objašnjavajući ko je iza protesta i sta se njima želi postići. Zato molim te ako ne kapiras nešto nemoj da uporedjujes babe i žabe već pokusaj da postavis stvari u logičnoj perspektivi

To gde ja živim nije bitno, pratim sva dešavanja i vidim kako odredjene struje od početka traze bilo kakav povod da napada i demonizuje Vučića i SNS i to me gura da ga branim a zapravo ne branim njega već me nerviraju manipulacije tkz. opozicije više nego sve afere i korupcija. Vučić nije izmislio ni afere ni korupciju ni mafiju, jednostavno mi smo od 90tih u tim govnima i to je uzelo maha u ljudima.
Ja ne vidim nikakav validan razlog.da se gura nasilna smena vlasti od onih koji su zapravo nesposobni da svojom inteligencijom pobede na izborima.
Vučić igra veoma lukavo i nije antisrbin, ko to ne vidi ne poznaje politiku.
Živeti i pratiti nikako ne može biti isto, nikada. Opozicija ne postoji, jer su to sve isti ljudi koji se vrte decenijama i zajedno kradu. Protesti su zbog ogromne korupcije svih njih zajedno, korupcije koja ubija srpski narod nekažnjeno. Rusija odobrava Vučića ne zato što ga mnogo voli, Rusija voli samo sebe što je i normalno, već zato što im odgovara saveznik. Ne sećam se da je Rusija pomogla Srbiji kada nas je NATO bombardovao. Uostalom, tada nam niko nije pomogao, pa nam ni sada ne treba mešanje niti pomoć sa strane. Srpski narod je, nadam se, dovoljno progledao da se sam izbori za svoju normalnu državu.

Back