"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić

"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić​

UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.​

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ЈЕ ХЕРОЈ, А НЕ ЗЛОЧИНАЦ Удружење бораца хероја са Кошара и Паштрика реаговало на скандалозну изјаву блокадерке Миле Пајић

Foto A. Stanković

-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.

Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."

- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.

(Dnevnik)

https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic

Sta mislite o navodima Mile Pajic?

Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode pojedinci iz Hrvatske?
kolko heroja imamo u najcrnjem murdelju za najgore ratne zlikovce....i nemci su posle rata tako za njihove koji su u nirnbergu glumatali nevine ovcice

Ja sam već rekao da ne znam nikoga u svojoj okolini koji se tim likovima diči, niti sam vidio da ih se tu na forumu proziva herojima.
To je vama velikosrbima jadno i bijedno opravdanje za veličanje vaših krvoloka..

A apropo imidža, i sam znaš kakav je već tako da je to vaše srbovanje već napravilo svoje.
Klasičan hrvatski lažov.

Klasična srbijanska pamet...
mozda za tebe, ali govorim sa izvora, iz srbije, iz srca sumadije, gde su mi grobovi predaka, gde mi zive potomci, ne serendam i ne lupam se u hrabre junacke grudi iz svapske prizivajuci bedu i zlo obicnom narodu sa obe strane drine jer sam kao neki frustriran bas kao svaki drustveni izopstenik

mozda za tebe, ali govorim sa izvora, iz srbije, iz srca sumadije, gde su mi grobovi predaka, gde mi zive potomci, ne serendam i ne lupam se u hrabre junacke grudi iz svapske prizivajuci bedu i zlo obicnom narodu sa obe strane drine jer sam kao neki frustriran bas kao svaki drustveni izopstenik
Bla,bla,bla.

Klasičan hrvatski lažov.
Meni je Sinj dalji od Ljubljane i ne znam nikoga od tamo.
Za ove s videa mi je žao što nisu pohapšeni, ali smiješno je gledati kako stavljaš tu video svoje braće po kognitivnim sposobnostima i razmišljanjima.
To na videu si Simo ti, samo s druge strane Drine, ili Maine u tvom slučaju.:mrgreen:

Meni je Sinj dalji od Ljubljane i ne znam nikoga od tamo.
Za ove s videa mi je žao što nisu pohapšeni, ali smiješno je gledati kako stavljaš tu video svoje braće po kognitivnim sposobnostima i razmišljanjima.
To na videu si Simo ti, samo s druge strane Drine, ili Maine u tvom slučaju.:mrgreen:
To su tvoja braća ustaše.

Mi smo Srbi kulturan narod,ne pjevamo pjesme o zločinima.
Da, vi ste zapravo i dalje u renesansi, svaki dan po koji mural zločincu.
Ti bi volio pjevati ali pošto si već 2-3 puta bježao iz tzv. ili zvane srpske zemlje, teško da bi našao nekoga tko bi s tobom zapjevao.
Ovako možeš sanjati o tome u Njemačkoj..

l pazi, kad dođe AfD na vlast, opet ćeš morati pakirati kofere.
Spas ti je jedino u tome da počneš i sam napokon govorit ono što još nisi shvatio, a to je da si Hrvat :mrgreen:

"GENERAL PAVKOVIĆ JE HEROJ, A NE ZLOČINAC" Udruženje boraca heroja sa Košara i Paštrika reagovalo na skandaloznu izjavu blokaderke Mile Pajić​

UDRUŽENjE boraca heroja Košara i Paštrika reagovalo je na sramotnu izjavu blokaderke Mile Pajić, koja je na društvenim mrežama ostavljala uvredljive natpise povodom dolaska generala Nebojše Pavkovića u Srbiju.​

ГЕНЕРАЛ ПАВКОВИЋ ЈЕ ХЕРОЈ, А НЕ ЗЛОЧИНАЦ Удружење бораца хероја са Кошара и Паштрика реаговало на скандалозну изјаву блокадерке Миле Пајић

Foto A. Stanković

-Najoštrije osuđujemo sramnu izjavu Mile Pajić, osobe koja je već prepoznata po delovanju protiv državnih interesa Srbije. Posebno je uvredljivo što takve izjave stižu iz Hrvatske – države koja je sklopila savez protiv Srbije sa Albanijom, samoproglašenim Kosovom i Slovenijom- naveo je Udruženje.

Oni dodaju da se u svojoj izjavi, "Pajić drznula da generala Nebojšu Pavkovića nazove zločincem."

- Mi, saborci sa Košara i Paštrika, odlučno poručujemo: general Pavković je heroj, ne zločinac! On je branio Srbiju i srpski narod u najtežim vremenima, dok su drugi ćutali ili bežali. Nazvati njega zločincem znači uvrediti sve nas koji smo se borili, naše pale drugove i porodice koje su dale najviše za otadžbinu. To je nastavak antisrpske kampanje koja želi da preokrene istinu i iz žrtve napravi krivca. Istina se ne može poraziti. Srbija pamti svoje heroje. Mi stojimo uz generala Pavkovića i sve naše saborce. Slava herojima! Živela Srbija- navode u saopštenju.

(Dnevnik)

https://www.novosti.rs/vesti/politi...valo-skandaloznu-izjavu-blokaderke-mile-pajic

Sta mislite o navodima Mile Pajic?

Da li je general Pavkovic heroj ili zlocinac kako navode pojedinci iz Hrvatske?
опет системске глупости

свако иоле нормалан у сбрији зна да је мила пајић удбашко чедо од којег нас тобож режим брани.

бла бла бла.... сутра ће о њеном ктитору динку грухоњићу

и једног и друге студенти су се дистанцирали давних дана

спремај ти њима четкице боље ти је...

опет системске глупости

свако иоле нормалан у сбрији зна да је мила пајић удбашко чедо од којег нас тобож режим брани.

бла бла бла.... сутра ће о њеном ктитору динку грухоњићу

и једног и друге студенти су се дистанцирали давних дана

спремај ти њима четкице боље ти је...
sve si rekao samo nisi rekao da im je udba musliju deda i da rade isto ono sto i kurti kada se ista u srbiji zadrma.

zlikovac koji je odrukao pola njegovih i zato nije robijao
молим те да набројиш те које је он оцинкарио , јер су требали онда да одговарају пред хагом ?
ko plavsicka sa srpske strane
познато је да смрдикалској издјаничкој екипи не одговара пришање плавшићке о кљизи удбиних агената на простору бејха са које је иначе скинут ембарго.
јер је у тој књизи , шешењ добровољни агент удбе, не уцењен, добровољно приступио
:mazi:

Back