King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Ne serri vise nego reci gde ces ili ja da kazem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro pa zasto meni upozorenje i zuti karton samo sam odgovarao na provokacije od ove budale..kad god nemaju argumenata onda pocinju da vredjaju sve zivo glupaci jedni,pa pogledaj samo sta sve pishu!!!!ovi kreteni king i raul...ninpo masinac:![]()
Kasno sam primetio nastavak ove diskusije koja nikuda ne vodi obzirom na upotrebeljene reci.
Zato skrecem paznju da smirite strasti i diskutujete kako dolikuje kulturnim ljudima, u suprotnom cu morati da brisem postove, odnosno da zakljucam temu.
Zuti karton od moderatora!!!
Zalim sto sam se spustio na najnizi moguci nivo rasprave od kako sam na forumu i od sada cu pokusati da ignorisem provokatore i prostake. Ninpo masinac, ako si vec moderator ovde mozes bar regulisati takve likove koji prave iste probleme i na koje se vec ljudi zale. Ja ne znam da li mogu istrpeti i ubuduce uvrede koje prolaze i pored tvoje paznje i posto ova individua odbija da resi pricu kao covek, molim tebe da reagujes ubuduce na pravi nacin.ninpo masinac:![]()
Kasno sam primetio nastavak ove diskusije koja nikuda ne vodi obzirom na upotrebeljene reci.
Zato skrecem paznju da smirite strasti i diskutujete kako dolikuje kulturnim ljudima, u suprotnom cu morati da brisem postove, odnosno da zakljucam temu.
Zuti karton od moderatora!!!
ti si toliko pristrasan i napaljen na kinga da je to neverovatno?!?!posto sam vam pokazao da malo toga znate sad bi da banujete jel?!znam ja kakvi su srbi cim je neko pametniji ili se istice.....ja tebi nishta nisam napisao niti se obratio ,a ti postujes kako se ja radujem sto su americke bombe padale na srbe 99..sram te bilo...bedo jedna...meni bombe padale pred kuce kad su bombardovali milan blagojevic firmu a ti pises tako nesto,u pravu si Ninpo mozda ponekad preteram i reagujem previshe emotivno ali sada stvarno odustajem od svakog kontakta sa mentalcima...ako jos neko smatra da treba da se povucem nek ovde postuje da se slaze sa ovim budalama i nema problema odoh ja-nista lakse....friedrich:Slazem se sa Kingom (i pozdrav njemu) i takodje bih zamolio moderatora pa malo povede racuna o ovom Kizu koji se stvarno ponasa krajnje abnormalno i defektno.
Takodje i podrzavam svaku peticiju za njegovo banovanje na KRSTARICI i da mu se zabrani svaki pristup na forumima, zbog veoma nedolicnog ponasanja i recnika koji upotrebljava.
Moje postovanje moderatoru
Friedrich
p.s. Pozdrav Kingu
Zahvaljujem Friedrichu na podrsci. Pozdrav pravom ljubitelju aviona!friedrich:Slazem se sa Kingom (i pozdrav njemu) i takodje bih zamolio moderatora pa malo povede racuna o ovom Kizu koji se stvarno ponasa krajnje abnormalno i defektno.
Takodje i podrzavam svaku peticiju za njegovo banovanje na KRSTARICI i da mu se zabrani svaki pristup na forumima, zbog veoma nedolicnog ponasanja i recnika koji upotrebljava.
Moje postovanje moderatoru
Friedrich
p.s. Pozdrav Kingu
nemoj da seres ovde!a koga je to nirnberg osudio?! Cetnicki pokret je oslobodilacki.a sta su tvoji radili tokom rata-saradjivali sa nazistima u ubijanju Srba zato bolje umukni.Srecom Srpski junak major Djurishic je spasio tamosnje Srbe od genocida ..........."Djurishicu mlad majore komandante Crne Gore,Crne Gore i sandzaka dje propade petokraka."kenandrljo:Diskusiji nema mnogo mesta. Ninberg je rekao svoje! Cetnicki pokret je okvalifikovan kao fasisticki!
To sto neki u Srbiji nikako da raskrste sa fasizmom je druga prica...
KiZo:stvarno mi je drago sto znas srpski kao pravi Srbin.Mozda i postanes Srbin-samo se trudi!Ah,kad SRBIJA konacno jednom dobije odresene ruke na Balkanu videcete i ti i tvoja vrsta a i nick cemo da ti menjamo Kenane NAdrljo.
КАКВО ПОМИРЕЊЕ ПРВО ДА ОТКРИЈУ ГРОБ ЂЕНЕРАЛА ДРАЖЕ,SONY:Za koga ste vi jel će biti pomirenja i jel uopšte treba da ga bude 8)