Srbija vs Albanija

a bila ona scena - naš oborio albanskog igrača i još se dere na njega da ustane da ne glumata

a ovaj se zbunio pa ga poslušao i ustao

pa onda ono ispred albanskog gola kad su Albanci više jurili naše igrače i vukli nego što su pratili loptu...

pa to ni u ženskom fudbalu nema
mislim, uglavnom nema
ali zato se i zove "ženski fudbal"

a bila ona scena - naš oborio albanskog igrača i još se dere na njega da ustane da ne glumata

a ovaj se zbunio pa ga poslušao i ustao

pa onda ono ispred albanskog gola kad su Albanci više jurili naše igrače i vukli nego što su pratili loptu...

pa to ni u ženskom fudbalu nema
mislim, uglavnom nema
ali zato se i zove "ženski fudbal"
ЈУЧЕ ЈЕДНА СИТУАЦИЈА је била кључна:

када је ПАВЛОВИЋ СА ЛОПТОМ БИО У КАЗНЕНОМ ПРОСТОРУ шифтара

многи ће да кажу ту је мроао бити пенал, јер је јасно да је било повлачења, па чак и са две руке. ТО ЈЕ ТАЧНО, БИЛО ЈЕ ПУНО ПОВЛАЧЕЊА ПА ЧАК И СА ДВЕ РУКЕ И ТО ОД НАЗАД...
али шта је ту оно кључно што је судију поукало да не свира пенал ?

па павловић је одбранбени играч, играч од срца. нема он неке технике колко упроност и срце.
кренуо је , и срља на снагу а шифтар га вуче, грли...

ПАВЛОВИЋ СВЕ ТО ИЗДРЖАВА ЈЕР ЈЕ БЕСПРЕКОРНИ БОРАЦ И ЈЕР ЈЕ ПОШТЕН ДО СРЖИ , НЕЋЕ ДА ПАДНЕ ДАЈЕ СВЕ ДО СЕБЕ ДА ОСТАНЕ НА НОГАМА ДА ПОБЕДИ У ДУЕЛУ ...

нападач би тад већ пао! и био би пенал... јер је било повлачења и грлења са две руке

али павловић тада ниеј пао! негоје наставио и када је изгубио баланс пада, међутим рпе пада шифтар се већ одвојио од њега и тада судиај више не види пенал... све док је он био на ногама судија то води као фаул очито слабог интензитета чим овај не пада...

свакако је ту било фаула, али грешка павловића

ту је морао пасти. да је било ко од нападача био уместо павловића , пао би тад...

ми смо земља тотално разваљена. мроате схватити да играчи то осјећакју.
да занју и они да је пикси ћаци и да их је срамота због тога.

и њима је мука било када је утакмица премештена у елсковац

власт је променула град

променула стадион

променула публику (није било карата у слободној продаји!)

и како онда да играш за репрезентаицју коју неко својата како му се ћефне ???

лепо рече стојко медијер , атмосфера је битна

дакле ко год је гледао на тај фактор, било му је јасно да смо у распаду...

шта год ова интересна група око снс дотакне то пропадне па тако и фудбал...

ЈУЧЕ ЈЕДНА СИТУАЦИЈА је била кључна:

када је ПАВЛОВИЋ СА ЛОПТОМ БИО У КАЗНЕНОМ ПРОСТОРУ шифтара

многи ће да кажу ту је мроао бити пенал, јер је јасно да је било повлачења, па чак и са две руке. ТО ЈЕ ТАЧНО, БИЛО ЈЕ ПУНО ПОВЛАЧЕЊА ПА ЧАК И СА ДВЕ РУКЕ И ТО ОД НАЗАД...
али шта је ту оно кључно што је судију поукало да не свира пенал ?

па павловић је одбранбени играч, играч од срца. нема он неке технике колко упроност и срце.
кренуо је , и срља на снагу а шифтар га вуче, грли...

ПАВЛОВИЋ СВЕ ТО ИЗДРЖАВА ЈЕР ЈЕ БЕСПРЕКОРНИ БОРАЦ И ЈЕР ЈЕ ПОШТЕН ДО СРЖИ , НЕЋЕ ДА ПАДНЕ ДАЈЕ СВЕ ДО СЕБЕ ДА ОСТАНЕ НА НОГАМА ДА ПОБЕДИ У ДУЕЛУ ...

нападач би тад већ пао! и био би пенал... јер је било повлачења и грлења са две руке

али павловић тада ниеј пао! негоје наставио и када је изгубио баланс пада, међутим рпе пада шифтар се већ одвојио од њега и тада судиај више не види пенал... све док је он био на ногама судија то води као фаул очито слабог интензитета чим овај не пада...

свакако је ту било фаула, али грешка павловића

ту је морао пасти. да је било ко од нападача био уместо павловића , пао би тад...
kao da nije gledao Ronalda...
ja sam Ronalda obožavao dok se majmunisao i kreveljio

Ja imam predlog:

Neka dovedu Mamića za selektora,
neka ga plate koliko treba
bar će biti smeha do suza :maramica:

Ubi ova patetika od same pojave ovog našeg čovečuljka.
Pa I da smo dobili ove.
a ja juče slušam onog RTS spikera
sve on kao "politički korektan" uz ono dvosmisleno "U igri su 4 mlada igrača, možda omladina donese preokret"
Jedini "preokret" što su mladi pa u onim guranjima i padanjima pružali ruku da ustane "gostujući igrač" ali za utakmicu pod tenzijom još nisu...

e i toliko me smorilo to TV izveštavanje da pomislih:
"Šteta što je Milojko Pantić u penziji"

Ako ne bi odvalio: "niste doneli cveće za ekipu koja je sa Englezima napravila pet golova" ... :lol:

kao da nije gledao Ronalda...
ja sam Ronalda obožavao dok se majmunisao i kreveljio
не само роналда

видео си ситуацију.

чист пенал да се пало у моментима када су обе руке око нашег играча

али он тада не пада, већ ко кљусина гура срља, да опстане на ногма... е ту је ублажио тај интенѕитет фаула у очима судије

потом шифтар пушта руке а павловић изгубивши баланс , пада

касно

да је био било који други играч не мроа нападач, пао би

али ова наша кљусина не схвата тако фудбал код њега калкулација нема

моро је пасти идиот

Back