Partizani VS Četnici

:evil:
Kasno sam primetio nastavak ove diskusije koja nikuda ne vodi obzirom na upotrebeljene reci.
Zato skrecem paznju da smirite strasti i diskutujete kako dolikuje kulturnim ljudima, u suprotnom cu morati da brisem postove, odnosno da zakljucam temu.
Zuti karton od moderatora!!!

ninpo masinac:
Kasno sam primetio nastavak ove diskusije koja nikuda ne vodi obzirom na upotrebeljene reci.
Zato skrecem paznju da smirite strasti i diskutujete kako dolikuje kulturnim ljudima, u suprotnom cu morati da brisem postove, odnosno da zakljucam temu.
dobro pa zasto meni upozorenje i zuti karton samo sam odgovarao na provokacije od ove budale..kad god nemaju argumenata onda pocinju da vredjaju sve zivo glupaci jedni,pa pogledaj samo sta sve pishu!!!!ovi kreteni king i raul...

ninpo masinac:
Zalim sto sam se spustio na najnizi moguci nivo rasprave od kako sam na forumu i od sada cu pokusati da ignorisem provokatore i prostake. Ninpo masinac, ako si vec moderator ovde mozes bar regulisati takve likove koji prave iste probleme i na koje se vec ljudi zale. Ja ne znam da li mogu istrpeti i ubuduce uvrede koje prolaze i pored tvoje paznje i posto ova individua odbija da resi pricu kao covek, molim tebe da reagujes ubuduce na pravi nacin.

Slazem se sa Kingom (i pozdrav njemu) i takodje bih zamolio moderatora pa malo povede racuna o ovom Kizu koji se stvarno ponasa krajnje abnormalno i defektno.
Takodje i podrzavam svaku peticiju za njegovo banovanje na KRSTARICI i da mu se zabrani svaki pristup na forumima, zbog veoma nedolicnog ponasanja i recnika koji upotrebljava.

Moje postovanje moderatoru

Friedrich

p.s. Pozdrav Kingu

friedrich:
Slazem se sa Kingom (i pozdrav njemu) i takodje bih zamolio moderatora pa malo povede racuna o ovom Kizu koji se stvarno ponasa krajnje abnormalno i defektno.
Takodje i podrzavam svaku peticiju za njegovo banovanje na KRSTARICI i da mu se zabrani svaki pristup na forumima, zbog veoma nedolicnog ponasanja i recnika koji upotrebljava.

Friedrich

p.s. Pozdrav Kingu
ti si toliko pristrasan i napaljen na kinga da je to neverovatno?!?!posto sam vam pokazao da malo toga znate sad bi da banujete jel?!znam ja kakvi su srbi cim je neko pametniji ili se istice.....ja tebi nishta nisam napisao niti se obratio ,a ti postujes kako se ja radujem sto su americke bombe padale na srbe 99..sram te bilo...bedo jedna...meni bombe padale pred kuce kad su bombardovali milan blagojevic firmu a ti pises tako nesto,u pravu si Ninpo mozda ponekad preteram i reagujem previshe emotivno ali sada stvarno odustajem od svakog kontakta sa mentalcima...ako jos neko smatra da treba da se povucem nek ovde postuje da se slaze sa ovim budalama i nema problema odoh ja-nista lakse....

friedrich:

Friedrich

p.s. Pozdrav Kingu
Zahvaljujem Friedrichu na podrsci. Pozdrav pravom ljubitelju aviona!

e Kizo, i ja se slazem sa Kingom, iako se sa njim ne slazem na nekim drugom forumu...ali ovde si skroz preterao...za pocetak upropastio si sasvim dobru diskusiju o avijaciji svojim sr**njem. OK, svako treba da ima svoje misljenje, ali bez vredjanjja drugih...

Ne zelim da ulazim u srz diskusije, ali ne dozvoljavam nedolicno izrazavanje koje ne stoji ljudima koji se bave temema o kojim diskutujemo na ovom forumu! Zato Vas NAJLJUBAZNIJE molim, da smirite strasti i diskusiju nastavite recima koje Vam dolikuju.
Pozdrav

E, pozdrav svima.......necu vise da se nadodajem na pricu o doticnom, ali za pivo nema sanse da ti castis......ja castim :P
A mogli bi da se vratimo i na temu koja je na ovom forumu zapoceta.
Pa ovako sa ove vremenske distance tesko mozemo reci ko je sta uradio i radi za vreme II sv.rata.
Mogu vam samo reci da su svi saradjivali i sa Nemcima i sa Italijanima i svi sa svakim.Toliko je to konfuzno bilo da su ljudi bili totalno sludjeni.
Ali konstatacija da su partizani bili nevini totalno pada u vodu zbog njihovih dela koja su imala za posledicu stradanje civila.
Kao sto rece moj prijatelj Rudi iz Kraljeva par dana pre mene,npr. partizani (cisto sumnjam da su oni, vec neka banda) su masakrirali Nemacke vojnike na odmoru kod sela Bare bez ikakvog razloga.Naravno odmazdu smo svi ucili.Posle nam je djavo kriv za sranje kod Srebrenice.Eto to vam je slican primer.Bez razloga napraviti tako sranje i to prema najjacoj vojnoj sili tog doba, se meri samo sa imbecilnoscu.
E sad samo da repliciram TETKU za one silne nemacke vojnike koje pominje i da smo mi bili neki faktor.
Nemci nikada niosu imali vise od 100.000 vojnika na teritorije stare Juge.A sve ostalo je posleratna komunisticka propaganda.Npr. kako su to oni racunali.
Aki recimo 2.SS Panzer div. Das Reich ima 13.000 vojnika i da se samo jedan deo te divizije, recimo bataljon nalazio na teritoriji Slovenije,oni su to racunali kao da je cela divizija bila na nasem ratistu.Naravno oni nisu ni privirili u borbi sa partizanima,ali nasi strucnjaci su to racunali kao eto,bili su ovde pa smo im mi vezali snage.
Ovakvih gluposti ima koliko volite.
Rat koji se vodi na nasem tlu je totalno bio van svih tokova ratovanja i desavanja u II sv.ratu i mi nismo mogli da uticemo na politicka desavanja koja su nam krojila sudbinu.Ipak bi bilo najbolje za nas da komunisti i prokleti Englezi nisu nikada digli puc 27.marta.
Pozdav svima Friedrich

nisu komunisti "digli" puch tito je prvo osudio te demonstracije jer je video da englezi vode show,a to mu nije odgovaralo zbog priblizavanja juge CCCP-u englezi su glavni organizatori bili i nasli ljude iz vojske koji ce to da izvedu namesnika Pavla je vecina ljudi mrzela bash zato sto je i oh slushao engleze i davao hrvatima neverovatne ustupke radi stabilnosti regiona kako bi sad rekli politicari,pa i danas se nasa politika vodi iz americke i engleske ambasade kad ce one budale na vlasti shvatiti da ispunjavanje tudjih zahteva i ?!uslova svih uslova?! nas nece usreciti.manipulisu ovim jadnim narodom ko da smo ovce i nekad i sad. i sami smo sebi najvishe krivi odnosno korumpirana "elita" koja ima neke svoje fix-ideje.zato nemojte se cuditi sto ne idem na forum politika godinama smo svi ovde glasali za VUKA i kad vidim sta je radio i sad radi dodje mi da puknem od muke,sad smo izabrali neke veljove izgleda da su i oni nesposobni-znaju samo da psuju ko i njihov Shef!

kenandrljo:
Diskusiji nema mnogo mesta. Ninberg je rekao svoje! Cetnicki pokret je okvalifikovan kao fasisticki!
To sto neki u Srbiji nikako da raskrste sa fasizmom je druga prica...
nemoj da seres ovde!a koga je to nirnberg osudio?! Cetnicki pokret je oslobodilacki.a sta su tvoji radili tokom rata-saradjivali sa nazistima u ubijanju Srba zato bolje umukni.Srecom Srpski junak major Djurishic je spasio tamosnje Srbe od genocida ..........."Djurishicu mlad majore komandante Crne Gore,Crne Gore i sandzaka dje propade petokraka."

quote]nemoj da seres ovde!a koga je to nirnberg osudio?! Cetnicki pokret je oslobodilacki.a sta su tvoji radili tokom rata-saradjivali sa nazistima u ubijanju Srba zato bolje umukni.Srecom Srpski junak major Djurishic je spasio tamosnje Srbe od genocida ..........."Djurishicu mlad majore komandante Crne Gore,Crne Gore i sandzaka dje propade petokraka."[/quote]

Uh, odakle da pocnem?!? Hajde da preskocim ovo tvoje nepoznavanje pravopisa ili, sto da ne kazem, nepismenost. Zapravo, nema svrhe pricati sa tvojom vrstom. Znas li zasto? Zato sto je u izumiranju. promeni nadimak u "kRizo"!

Pozdrav!

stvarno mi je drago sto znas srpski kao pravi Srbin.Mozda i postanes Srbin-samo se trudi!Ah,kad SRBIJA konacno jednom dobije odresene ruke na Balkanu videcete i ti i tvoja vrsta a i nick cemo da ti menjamo Kenane NAdrljo.

KiZo:
stvarno mi je drago sto znas srpski kao pravi Srbin.Mozda i postanes Srbin-samo se trudi!Ah,kad SRBIJA konacno jednom dobije odresene ruke na Balkanu videcete i ti i tvoja vrsta a i nick cemo da ti menjamo Kenane NAdrljo.

OK. U medjuvremenu poradi na svom pravopisu, i sto je jos vaznije, poradi na sebi. Izjesce te mrznja prijatelju. Opusti se, relaksiraj, citaj poeziju, slusaj Bob Marlija.

Pozdrav!
Kenan

Moj pravopis je super...kad pishem olovkom-a na kompu ne obracam narocito paznju...Kakva mrznja?! To je-slatka osveta...Nemoj se ti sekirati toliko za mene,brini ti svoju brigu,ja nesto ne volim droge kao ni narkomane poput Boba ali to je vec tvoj problem-koga i sta slusas...malo se dovedi u red valjalo bi ti...pozz za kenana [shto] NAdrlja.
KiZo

SONY:
Za koga ste vi jel će biti pomirenja i jel uopšte treba da ga bude 8)
КАКВО ПОМИРЕЊЕ ПРВО ДА ОТКРИЈУ ГРОБ ЂЕНЕРАЛА ДРАЖЕ,
И СВУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ О СВОЈИМ ЗЛОЧИНИМА ПА ТЕК ОНДА!!!!
С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА ИОТАЏБИНУ!!!!

Sve sto cu reci je da su Partizani jedina vojska pored Americke,Ruske i Engleske priznata kao pobednicka u drugom svetskom ratu... Cetnici jesu prvi pruzili otpor i unistili jedan garnizon ali posle se zna sta je bilo...do duse nisu ni komunjare posle bile fer sa golim otokom i ostalim sranj*ma.... sve u svemu mislim da je to proslost i to losa i da treba da se zaboravi i ako je to vrlo vazan deo nase istorije - ako se ne zaboravi srbi nikad nece biti slozni...

Back