Srbija vs Albanija

ми смо земља тотално разваљена. мроате схватити да играчи то осјећакју.
да занју и они да је пикси ћаци и да их је срамота због тога.

и њима је мука било када је утакмица премештена у елсковац

власт је променула град

променула стадион

променула публику (није било карата у слободној продаји!)

и како онда да играш за репрезентаицју коју неко својата како му се ћефне ???

лепо рече стојко медијер , атмосфера је битна

дакле ко год је гледао на тај фактор, било му је јасно да смо у распаду...

шта год ова интересна група око снс дотакне то пропадне па тако и фудбал...
u basketu smo dobri
evo baš Crvena Zvezda pobedila Fenerbahče bez obzira što im trener Ćaci

uzeti kao olakšavajuću okolnost na tom vašem Strašnom Sudu

advokat Stojko

Ni vi niste podnosili ostavku 2006-te kada je Obala Slonovače bila ispred nas u grupi "C" :ljutko:
Pa mi nismo sastavljali tim, zabadali nos u posao selektora, nismo mu sastavljali strategiju. A pogotovo nismo okrenuli navijače protiv reprezentacije, i umrtvili volju igračima da se zalažu. A pogodi ko sve to jeste? Vu... Vu... Čić. Čić, drugovi i drugarice, poiniri. Čić!

sddefault.jpg

Pa mi nismo sastavljali tim, zabadali nos u posao selektora, nismo mu sastavljali strategiju. A pogotovo nismo okrenuli navijače protiv reprezentacije, i umrtvili volju igračima da se zalažu. A pogodi ko sve to jeste? Vu... Vu... Čić. Čić, drugovi i drugarice, poiniri. Čić!

sddefault.jpg
nema veze, selektor nam teži za 1.5M evra
i ponudio je ostavku Džaji i Radujku
a oni mu rekli "nemoj, nemoj, evo ti karta za Englesku pa šest golova vi njima"

u buvare sve do jednog i pozicija i opozicija

redom , vucic dacic seselj tadic dinkic sutanovac vesic ceda prasak, mariika, djilas canak , velja ilic, beba popovic, draskovic, hrkalovic, stefanovic, anabrnabic, andrejka, sinisa mali, vucevic, vucicevic, djuak bizon, bajatovic, bozaderikoza , pajtic, novakovic, natasa kandic, gruhonjic, ana lalic, mila pajic,zivkovic budala, jovanovic, pogacar, brkovic, jeremic, mihajlovicka, jorgovanka tabakovic, borko stefanovic, dragan bjelogrlic, zoran kesic...

BUVARE !

u buvare sve do jednog i pozicija i opozicija

redom , vucic dacic seselj tadic dinkic sutanovac vesic ceda prasak, mariika, djilas canak , velja ilic, beba popovic, draskovic, hrkalovic, stefanovic, anabrnabic, andrejka, sinisa mali, vucevic, vucicevic, djuak bizon, bajatovic, bozaderikoza , pajtic, novakovic, natasa kandic, gruhonjic, ana lalic, mila pajic,zivkovic budala, jovanovic, pogacar, brkovic, jeremic, mihajlovicka, jorgovanka tabakovic, borko stefanovic, dragan bjelogrlic, zoran kesic...

BUVARE !
jel može zamena da umesto NBS Cice ide Jelena Trivan a umesto Kesića da ide Ivan Ivanović?

Ja bih ako moze da sve komsije povuku svoje predstavnike iz senke sa pozicije predsednika Srbije, dosta je vise....Imali smo hrvate, crnogorce, bosance, albance, jedino da nam bugari i grci dodju kao predsednici , i da balkan zaokruzimo...

Po meni iskreno nije bitan toliko rezultat, bitno mi je kada gledam tu moju Srbiju da se bore i ginu za grb i za trobojku. Pogotovo protiv Albanije, tu ne mora neka posebna motivacija. Sinoc su igrali kao babe, necu da krivim samo Piksija, ali mislim da bi trebala kompletna promjena u FSS pa ako treba i igrače promjeniti. Naravo politiku izbaciti iz sporta, šteta sto Radonjic ne igra za nas.

Back