- Poruka
- 4.437
KiZo:sta bi?!zna li neko-jesu li otkrili gde je sahranjen Draza?! Ja koliko znam jos nisu sto je stvarno veeeeelika sramota za sve Srbe!!!
Pa zar nije otkriven grob negde kod Lisicijeg potoka...??...ili je to samo bio trach?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KiZo:sta bi?!zna li neko-jesu li otkrili gde je sahranjen Draza?! Ja koliko znam jos nisu sto je stvarno veeeeelika sramota za sve Srbe!!!
ej bre ehehehe kad moram samog sebe da citiram pa vi vidite dokle je doslo,satanizuju me ko srbiju na cnn-u,.Prvi post i vec poceo da lupeta sta covek da radi nego da se smeje kad cuje ove tvoje nebuloze,ja jesam za pomirenje a ako bi procitao post tvog banovanog prijatelja kinga video bi da si bash njemu uvalio kosku!!! odnosno ucinio medvedju uslugu. ma necu s tobom uopshte da pricam a kamoli da diskutujem otvojoj inteligenciji.ccccccc...cc...c..p.s.[Samo jos da dodam da sam ja licno polagao test inteligencije u vise navrata i uvek mi je bio rezultat iznad proseka!]KiZo:za Kraljevsku vojsku u otadzbini. tj. Chetnike! Cacanii su vi cetnici tetak je neki izrod...moze pomirenje ali da se ispravi 50 godina istorijske nepravde...
pccelica:ЧЕТНИЦИ ЧЕТНИЦИ И САМО ЧЕТНИЦИ
ЋИРИЛИЦА, СРПСКО ПИСМО
ПРАВОСЛАВЉЕ
ДРАЖА МИХАЈЛОВИЋ......И...
С Р Б И Ј А Д О Т О К И Ј А !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ziveo!tommy gun:ZIVEO DRUG TITO!
KiZo:neverovatno koliko su Srbi ogrezli u komunizam....boze me sacuvaj....
HEHEHEHEHEHEObersturmfuehrer:jok nego svi treba da nosimo masne brade i zderemo gibanicu....