38imak
Elita
- Poruka
- 20.310
Da, zato sto zivimo u mafijaskoj diktaturi.Našli biste razlog za pljuvanje da smo pobedili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zato sto zivimo u mafijaskoj diktaturi.Našli biste razlog za pljuvanje da smo pobedili?
Potpuno irelevantno. Probaj u Sarajevu objasniti da Banja Luka nije Bosna zato što se u njoj slave srpske pobede.Po nekima je OVO Srbija...
Al malo sutra.
Neobrazovanih!!!...pravi akademski svet se stidi ovoga što se dešava po društvenim mrežama...podsmevanje ili ruganje je odlika NEVASPITANIH ljudi
Čovek je napisao jednu jedinu poruku na temi, pogodio pravo u centar.Po atmosferi bih rekao da ce izgubiti
Nema energije jer su i igraci svesni da se sve svodi na politiku i kriminal
a ta energija ce se odraziti na rezultat
Стидиш ли се ти што овакав селектор прима месечну плату као 150 професора Гимназије?Neobrazovanih!!!...pravi akademski svet se stidi ovoga što se dešava po društvenim mrežama...
Našao sam, na 00:25.
Pa pogledaj ti igrača Mučagića, ja bi pravo da ga bijem, ja bi ga bacio na zid...
A pazi ovog ex huligana AVtihrista...do juce mu bilo bitno i pranje para kroz stadione i sve.. a sad:
![]()
Kakav bolesnik majko mila...
...
Pazi tebe i razumem da navijas ili ne za srbiju dole si ali ovi "nasi "su dno dna kada od ovakvih stvari prave politički spektakl.![]()
![]()
Ali znaš kako me veseli ovaj srpski poraz... jedino što još više volim je kada Srbija nakanta Hrvatsku.
![]()
Ne navijam ja ZA Hrvatsku ili Srbiju, već PROTIV Hrvatske i Srbije.Pazi tebe i razumem da navijas ili ne za srbiju dole si ali ovi "nasi "su dno dna kada od ovakvih stvari prave politički spektakl.
Razumemo seNe navijam ja ZA Hrvatsku ili Srbiju, već PROTIV Hrvatske i Srbije.
Nisam jedan od onih koje vesele tuđe pobijede, već hrvatski i srpski porazi.
Barem što se tiče tih zaluđeničkih sportova, tu ponajprije ubrajam nogomet.
Jednog dana kada standard bude kao u Švicarskoj, e onda možemo pričati o razonodi kao što je nogomet.
Vlada Srbije kaze da Kosovo nije SrbijaPotpuno irelevantno. Probaj u Sarajevu objasniti da Banja Luka nije Bosna zato što se u njoj slave srpske pobede.
Koje su istina od 2012. godine retkost i incident.
Ja bih pozvao Sukera za selektora.![]()
![]()
Ali znaš kako me veseli ovaj srpski poraz... jedino što još više volim je kada Srbija nakanta Hrvatsku.
![]()
Васпитање није ствар дипломе, него куће.Neobrazovanih!!!...pravi akademski svet se stidi ovoga što se dešava po društvenim mrežama...
та издајничка влада која је бриселским спроазумом , француско немачким , преписала шифтарима малтене све облиек државности ипак није званично то признала.Vlada Srbije kaze da Kosovo nije Srbija
и те како се бунимоSrbi se ne bune radi toga
Не постоје на свету глупљи ћацији од СНС ћација.Sugerišeš da tako i mi treba da se ponašamo?
Njihivi ćaci su pametniji od naših?