Srbija vs Albanija

rade govori kako jeste

ali da bi mi sigurno bili u losoj atmsoferi se pobrinuo predsednik

premestio je mesto susreta

promenuo grad

promenuo publiku (karata nije bilo u slobodnoj prodaji ! )

sve su to znali igraci...

dosta je tu loseg impulsa bilo

sve je ucinjeno da siftarima bude lakse.

da su dosli na marakanu, druga bi prica bila,,,

Sad sam pogledao sažetak utakmice. Srbija je imala jednu dobru šansu i nekoliko poluprilika. Nevjerovatno je da ti šutevi koji su upućeni prema golu uopšte nemaju snagu, kao djeca od 7 godina da pucaju. Mitrović i Jović ne izgledaju kao profesionalni igrači. Više kao veterani koji prijepodne jedu srneći paprikaš, piju pivo i onda odigraju na male golove. Vlahović i Pavlović su dobri. Vezna linija ne postoji. Half odigra dugu loptu na Vlahovića, ovaj loptu primi prsima i onda šta bude. Nekad uspije se okrenit i sam si kreirat priliku, u većini slučajeva izgubi loptu. Ko god da dođe za selektora neće se ništa promijenit. To je menađerska reprezentacija i dok se ne promijeni vlast i sistem ovako će biti.

Našao sam, na 00:25.

🤣

Pa pogledaj ti igrača Mučagića, ja bi pravo da ga bijem, ja bi ga bacio na zid...

A pazi ovog ex huligana AVtihrista...do juce mu bilo bitno i pranje para kroz stadione i sve.. a sad:

Screenshot-20251012-130253-Chrome.jpg

Kakav bolesnik majko mila...🤣🤣🤣

...

Pazi tebe i razumem da navijas ili ne za srbiju dole si ali ovi "nasi "su dno dna kada od ovakvih stvari prave politički spektakl.
Ne navijam ja ZA Hrvatsku ili Srbiju, već PROTIV Hrvatske i Srbije.
Nisam jedan od onih koje vesele tuđe pobijede, već hrvatski i srpski porazi.

:mrgreen:

Barem što se tiče tih zaluđeničkih sportova, tu ponajprije ubrajam nogomet.
Jednog dana kada standard bude kao u Švicarskoj, e onda možemo pričati o razonodi kao što je nogomet.

Ne navijam ja ZA Hrvatsku ili Srbiju, već PROTIV Hrvatske i Srbije.
Nisam jedan od onih koje vesele tuđe pobijede, već hrvatski i srpski porazi.

:mrgreen:

Barem što se tiče tih zaluđeničkih sportova, tu ponajprije ubrajam nogomet.
Jednog dana kada standard bude kao u Švicarskoj, e onda možemo pričati o razonodi kao što je nogomet.
Razumemo se:hahaha:
Ti si u hrvatskoj blokaderos :rotf:
Pa dobro ali si bezazlen u odnosu na naše...

Neobrazovanih!!!...pravi akademski svet se stidi ovoga što se dešava po društvenim mrežama...
Васпитање није ствар дипломе, него куће.

Васпитање и образовање нису исто и не треба их мешати.
Може неко имати факултете, титуле и звања, али ако нема културу понашања, емпатију и поштовање према другима, онда то није васпитан човек. С друге стране, човек без вишег образовања може бити дубоко моралан, поштен, културан и васпитан – јер то се највише учи у породици, кроз живот и лични карактер.

Vlada Srbije kaze da Kosovo nije Srbija
та издајничка влада која је бриселским спроазумом , француско немачким , преписала шифтарима малтене све облиек државности ипак није званично то признала.
то јој је она сламка на коју се вади.

по мени шта имамо од тога што то нису изговорили када су све учинили и косову дали оно што га чини независном државом...

Srbi se ne bune radi toga
и те како се бунимо

а ти гледај мало више своје двориште него наше у србији

Posle niza loših vesti u poslednjih nekoliko dana, konačno jedna lepa vest za Aleksandra Vučića.
Fudbalska reprezentacija Albanije pobedila je Srbiju sa 1:0 u Leskovcu
.Eto Vučiću prilike da se četvrti put napije od sreće.
Napredna mafija je satrla sve čega se dotakla.

Back