Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.257
Po nekima je OVO Srbija...
Al malo sutra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po nekima je OVO Srbija...
A imaju i Nobelovca sa lepim sisana lepim dupetom...
Jesu.Sugerišeš da tako i mi treba da se ponašamo?
Njihivi ćaci su pametniji od naših?
Jesu.
Nema glupljih Cacija u Evropi od SNS Cacija.
Našao sam, na 00:25.Dati sad priliku Limenom!
...
a sarajevo ?Jesu.
Nema glupljih Cacija u Evropi od SNS Cacija.
Pa naravno da jesam glup, kada se driblam ovde sa vama na Krsti.Ti si bezobrazan...narod kome ja pripadam nije glup za tebe doduše ne garantujem...
Dribling je za tebe vredjanje sopstvenog naroda..pokri se ušima...Pa naravno da jesam glup, kada se driblam ovde sa vama na Krsti.
To objektivno pametna osoba ne bi radila.
Да ли би помогло нарицање над поразом?Nisam Sisti, samo sam rekla istinu..sta ima veze što smo izgubili, to je samo sport..meni je tužno da čitam sve što se piše i na koji način i ubedjena sam da takav narativ šteti studentskoj priči tj. naporu...
Vazi.Dribling je za tebe vredjanje sopstvenog naroda..pokri se ušima...
Mi smo juce imali CETIRI DEBITANTASvaka slicnost sa Srbijom namerna. Samo ovde nema nikoga da barem postavi suvislo pitanje.
Bili su uspešni, koliko i ti na blokadici.
Да ли би помогло нарицање над поразом?
naravno. srpski dusmani u tome ne manjkajuNašli biste razlog za pljuvanje da smo pobedili?
Добро, хајде да отоворимо неку тему где ћемо гордо и пркосно поднети пораз, рецитовати као Матија Бећковић и с презрењем да гледамо на све ругаче?Našli biste razlog za pljuvanje da smo pobedili?
podsmevanje ili ruganje je odlika NEVASPITANIH ljudiс презрењем да гледамо на све ругаче?