Partizan srušio Olimpijakos, a onda tuča na terenu!

Ti si bolestan čovek.
pa jel ja glasam za americku podguznu muvu u nisu ili tvoj bolesni um?
jel sam ja ovde brbotao poput tebe kako su ovo dobro odabrani igraci i kako rumenoglu pravi sigurn osuper tim jer je ceo otpustio ili ti toboz strucnjace?

ja sam odmah rekao da su ovo debili.

16 000 prodatih enormno skupih sezonskih karata zasluzuje bar malo postovanja tih ljudi. ali od koga postovanje od drugog coveka sns , ostoje ?
od rumenoglua koj iza lovu ako treba visi naopacke sa grane ?

ok vredjaj ti...

a relanost je drugacija. uskoro ce te ove terati sa smrdljivom motkom. nik ose secati nece ni da su prismrdeli bili partizanu.

50:57 – kraj 3/4​

Dobra akcija na samom kraju treće četvrtine i poeni Brendona Dejvisa za +7 pred poslednjih 10 minuta.
to je to

pazi sada, na pcoetk ucetvrte uemsetu da grunu na grke svim silama presingom, svim mogucim sredstvima... da im udje bar malo voda u usi...
to ence biti slucaj oni ce pustati da ide vreme a grci ce to lagano iskoristiti da povecaju na dvocifrenu prednost nekih 10 ak sto ce odrzati do kraja . a kada ovi krenu tamo na 5 min do kraja onda ce faulovima sa slobodnjaka odrzavati sigurnu prednost

pa jel ja glasam za americku podguznu muvu u nisu ili tvoj bolesni um?
jel sam ja ovde brbotao poput tebe kako su ovo dobro odabrani igraci i kako rumenoglu pravi sigurn osuper tim jer je ceo otpustio ili ti toboz strucnjace?

ja sam odmah rekao da su ovo debili.

16 000 prodatih enormno skupih sezonskih karata zasluzuje bar malo postovanja tih ljudi. ali od koga postovanje od drugog coveka sns , ostoje ?
od rumenoglua koj iza lovu ako treba visi naopacke sa grane ?

ok vredjaj ti...

a relanost je drugacija. uskoro ce te ove terati sa smrdljivom motkom. nik ose secati nece ni da su prismrdeli bili partizanu.
Sve vreme jedeš g0vna o igračima i treneru, onda mene prozivaš da vređam.

Ako ti toliko smeta Željko i ako su toliko loši igrači, onda preskoči ovu sezonu i uživaj u životu.

Izgleda tebe muče neke mnogo ozbiljnije stvari pa koristiš KKP kao ventil za frustracije. Nadam se da ćeš prevazići te muke, ali ovde ih nećeš rešiti.

Sve vreme jedeš g0vna
jesi ovako vaspitavan da komuniciras?
o igračima i treneru, onda mene prozivaš da vređam.
oni su javne licnosti. snose odgovornost za debelu lovu.
Ako ti toliko smeta Željko i ako su toliko loši igrači, onda preskoči ovu sezonu i uživaj u životu.
eh, zazmureti na prevaru ostoje i rumenoglua... pljackaju anrod kako stignu . da ne zabroavim peljesenje love na foru placanje poreza kada su prosili od navijaca...

sada to hcoe i u fudbalu,videli od ostoje, pa jel tome sluze navijaci ? da uprave porkadu i sipaju sebi u dzepove a tutubani naivni da pokrivaju rupe koji oni naprave ?
e pa nece moci ostojin bote
Izgleda tebe muče neke mnogo ozbiljnije stvari pa koristiš KKP kao ventil za frustracije. Nadam se da ćeš prevazići te muke, ali ovde ih nećeš rešiti.
o leb te ebo...

35' Ludnicaaaaaaaaa!​

Trojka Karlika Džonsa za potpuni preokret na 63:62!
Barcokas traži tajm-aut, a Arena je u transu!
i to je to....
sad ce ih grk napizdi

nasi ce nesretnici da se opuste , jer oni ne znaju da dovrse protivnika!

misle to je to... e pa nije kraj gospodo!

grci igraju an mahove. kolko im je potrebno...

mozes li bez tog vokabulara ?
Ti imaš obraz to da napišeš?

rumenoglu majmuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uzobiljice se i na brzinu natrpati debilcine
i onda ce botoguzi ovde ostojini da prde ,
majmuncinama koj iveruju u maglu... a u dogovoru s njim rumenoglu im dovede berace banana

usra.cu se od te patetike tutubana
trpaj majmune ! trpaj debilcine!

Ti imaš obraz to da napišeš?
oni primaju ogromne pare , shodno tome ne pruzaju nista niti to umeju

za tu prevaru zasluzuju te reci a i to je deo njihovog javnog posla za koji rekoh imaju odlicnu lovu

a ti mene ovde konstantno vredjas tobož ''strucnjace'' u kosarku , koji si ovde baalvio kako je zeljko ceo tim oterao i kako ej napravio konacno tim po svome sve i jednog!

a ono ejdva prosecni igraci. od tutubana si kao i ostali botovi sotojini pravio neke igracine!

i sada sam ti ja kriv...

oni primaju ogromne pare , shodno tome ne pruzaju nista niti to umeju

za tu prevaru zasluzuju te reci a i to je deo njihovog javnog posla za koji rekoh imaju odlicnu lovu

a ti mene ovde konstantno vredjas tobož ''strucnjace'' u kosarku , koji si ovde baalvio kako je zeljko ceo tim oterao i kako ej napravio konacno tim po svome sve i jednog!

a ono ejdva prosecni igraci. od tutubana si kao i ostali botovi sotojini pravio neke igracine!

i sada sam ti ja kriv...
Na tvom mestu ne bi se javljao na forumu do kraja sezone.

Prilozi

• Screenshot_20241128_223054_co_codemind_meridianbet_rs_HomeActivity.jpg
    Screenshot_20241128_223054_co_codemind_meridianbet_rs_HomeActivity.jpg
    42,9 KB · Pregleda: 2

Back